Jump to content
Reborn fórum

blouznivec

Supporters
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by blouznivec

  1. Nastane klid všehomíra, aneb koneÄnÄ bylo vysvÄtleno jak to bude s tÄma hatkama a unikátníma ID.

     

    Baalberith nie, naozaj nemusis predavat presne tie, ktore dostal

    Baalberith spocitam, zistim rozdiel

    Baalberith ked nebude sediet, tak sa ta pridem opytat a poviem ti, ze este tieto mas z eventu...

  2. Kazdy equip ma unikatne ID, podla ktoreho ide dohladat...

     

     

    DÄkuji, tímto si mi velmi pomohl. Jdu hledat unikátní ID (snad ho nějakým zázrakem najdu), abych mohl roztřídit itemy na ty co jsem mÄl před eventem a ty co mám po nÄm.

    • Upvote 1
  3. Komu nedošlo, že to je bug, je prostě ocas nebo neví, jak na Rebornu fungují hunty a eventy celkovÄ. Kdo to vyslovenÄ farmil (5ks+) by dřív byl vybanovanej ihned. Divím se, že se Baalovi vůbec chce dohledávat, kdo co nafarmil a co s tím udÄlal.

    A jako takové malé bezvýznamné plus si ti z vás, kterým popadala spousta různých Äepic, můžou vybrat, kterou si nechají (aspoř nějaká malá útÄcha za "snahu" navíc).

     

    Díky tomu, že každý item se dá díky logu dohledat, tak není důvod, proÄ by se mÄly likvidovat i hatky, které byly získány dříve.

     

    Taky bych pogratuloval k zabití požitku z eventu hráÄům, kteří jsou tak nenasytní, aby dÄlali ptákoviny tohoto typu a nutili GM k další zbyteÄné práci, na což jako bonus doplatí všichni, co si ten hunt prošli víc než 1x.

     

     

    Nevím, uznávám, jsem prostě lama a proto jako lama se ptám: Jak zjistím kterou hatku jsem mÄl před zaÄátkem eventu. Abych si nesmazal nějakou co jsem mÄl již před eventem a nezůstalo mi tedy nÄkolik co jsem získal bÄhem eventu.

×
×
  • Create New...