Jump to content
Reborn fórum

Visak

Hráči
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Visak

  1.  

    (~ přehnané obchodování)
    Již nějakou dobu je statistika online hráčů na Rebornu na stránkách odlišena na celkový počet hráčů, s přidaným údajem z toho merchantů. Nemálo lidem se pochopitelně nepozdává, že merchantů bývá leckdy i polovina celkového počtu. Ponechám-li stranou populaci serveru, přijde mi lehce podivné, mít vyšší počet merchantů než deset. Nemíním tím ovšem případy typu Jackala, Illyrie, kteří se drží logicky očekávaných norem a svoje kolonie merchů mají na jednom, navíce na soukromém místě.
    Míním tím jednoho určitého provokatéra. Přenechal jsem [GM ]Heimdallovi možnost toho člověka kontaktovat, nicméně už je to zhruba měsíc a počet merchantů se pouze navýšil.
    Co přesně mi vadí? Nejde ani o to, že itemy jsou neprodejné, některé consumable rozházené po více merchantech, nebo že 80% z nich
    nemá ani náznakem využitou kapacitu. Je to prosté zvyšování počtu merchantů a zabírání tržnice.
    18.4.2013: 49 merchů na roztroušených po všech 21 nesoukromých prodejních místech
    Vzhledem k tomu, že takovému hráči zjevně nedělá problém kazit jinak relevantní statistiku, rozhodl jsem se udělit mu mute na hodinu na každý z těchto charů. Pochopitelně, není problém založit nového mercha, ale pokud je jeho cílem pouze ničit trh, tohle by ho mohlo zbrzdit (a mazat 49 účtů ?).
    Pokud se nalézáte na následujícím seznamu a nemáte s jeho činy nic společného, přihlašte se některému GM o odmutování (ovšem silně pochybují, že nebudete on, mj proto že si obchody označil číslicemi 049, 031, apod).
    Jakkoliv se nebráním dialogu, takovýhle spam merchů je pro mě jednoznačně chybou, stejně jako v minulosti např. zakládání 190+ účtů na úroky z banky.
    Seznam:
    Ramtumon
    Ruben
    Medkaser
    Thorvald
    Djofer
    Thelon
    Buopiaren
    Stirnak
    Obonberg
    Renfred
    Querah
    Viktoras
    Paladyr
    Dariux
    Dekems
    Ealmund
    Setsapej
    Harald
    Gudmund
    Daere
    Keftukaf
    Calder
    Holger
    Ramsis
    Rainaldus
    Aadon
    Stigr
    Tefser
    Basdjihat
    Bantur
    Lieven
    Felros
    Tuktehset
    Gorbroden
    Diederick
    Ramtehre
    Isgofan
    Liond
    Thututep
    Ragnaberg
    Karch
    Lanceor
    Torvaldus
    Jochem
    Medrod
    Zajímají mě samozřejmě Vaše názory, pokud jste toho názoru, že si onen člověk tento trest nezaslouží, v klidu se ozvěte.

     

     

    Myslíš, že někdo ze stávajících hráčů vůbec ví, že existuje nějaké forum?

  2. Když nemáš aktuální informace, je fajn odpovídat

    3) Neměl by zničit nezničitelnou zbraň - mace, sekery se ziprama, apod.. Ll ovšem je sekera a zippra nemá ==> zlomí se, stejně tak meče... opravují se běžným způsobem

    logický nápad zní: pokud si budu udržovat Pyroclastic = nikdy neskončí, nerozbije zbraň...

    4) nejspíš 150.. Mergiho lvl vznikl přeočtem žebříčků expů a náslaedným přílišným navýšením lvlu

    5) zůstanou, a jdou rozdělit, což je bug, správně mají být homS skilly dostupné až od určitého lvlu homuna

    6) nejspíš zbytečné, ale kdo ví..

    7) položka equipu je v homun okně prý proto, že se jedná o v zásadě předělané okno petů, proto je nepravděpodobné, že by se nějaký homequip tvořil :)

    9) jestli napravo, opravdu netuším, ovšem RCX zobrazuje trvání homboostů nad samotným homunem (alespoň těch původních)

     

    e) eira > dieter > ostatní

    eira z lifky - mental charge, overed boost (500 flee, 189?aspd pro tebe i homuna) = potankuje většinu věcí

    dieter - ATK z pyroclasticu ...

     

    ee)mimochodem, když jsi zmiňovala, že chceš něco vařit, připomínám, že Instruction Change z Vanilu u homS prý nefunguje na zvýšení šance vaření (by mergi)

     

    Proto sem tam psal POKUD ty ocas

  3. H-S se po rebornu pomalu množí a s nimi i různé zkušenosti. Tento topic proto bude sloužit k otázkám, jejich odpovědím, ale i ukázce vašich vlastních homunů a porovnání s ostatními.

    Vždy napište z jakého homuna jste mutovali a jak jste s novým spokojeni, případně proč jste ho smazali a začali znova. Já sama zatím žádného nemám, tak se chci před rozhodnutím poinformovat z řad hráčů.

    Nezapomeňte si i zvolit svého nejoblíbenějšího H-S dle funkcionality/vzhledu a v postu to třeba odůvodněte :-)

     

    Otázky:

    1) Podle iRO budou mít H-S kolem levelu 130 stejné staty (STR, DEX,…). Je to pravda? Nemizí pak jejich jedinečnost, jako je tomu u původních?

     

    2) Seřin Summnon Legion – Útočí vosy na genetica, když není žádné monstrum v dohledu? Podle videa => http://www.youtube.com/watch?v=HQ7u7aU8kYc tomu tak není. Je to custom nastavení nebo bug (no, ten taky, ale víte jaký druh myslím ;-))?

    Další video kde legion zůstává na míste mrtvého monstra:

    http://www.youtube.com/watch?v=nF3pqvc2STg

     

    3) Dieterův Pyroplastic – Likviduje i zbraň chráněnou kartou? Platí zničení i pro LI? Pokud ano, lze ji opravit jako obyčejný EQ?

     

    4) Jaký max level mají homuni-S? Vím, že 150, ale v žebříčku vidím 165 Lv Kurama Jeseterky a z prázdného typu jde o H-S. Je to chyba databáze? Ještě tam chybí první místo, i když by mělo patřit Kuramovi.

     

    5) Zůstanou homunovi skill pointy po mutaci? Mám jich hodně volných a i po max všech skillů mi jich dost zůstane.

     

    6) Bylo by možné zavést „demutaci“? Sloužila by místo smazání a nového vývinu homuna. V základu by mohla vypadat takto:

    Homun-S by byl z jakéhokoliv levelu demutován na (možno původního?) homuna lv 99 se sníženou intimici dle 100+ levelu (např. Ze 160 na 40%, ze 130 na 60% a okamžitě ze 100 jen na 80%). Poplatek by přitom činil 20.000.000 zenů + 100 embryí (navařených jedním alchem, coby „udělitel povolení“ k demutaci). Případně i nějaký quest (natažený čekáním) – např. Nechat homuna během dne/hodiny x-krát umřít, aby dokázal svoji „nevhodnost“?

    Celá šestka je jen má fantazie a nemusí být implementovatelná.

     

    7) Homuni mají nevyužitý EQ, protože nebyl nakonec zaveden. Je možné udělat custom Reborn? Není třeba, aby byl vidět na spritovi. Nebo je někde jejich seznam? Ráda bych ho ze zvědavosti viděla :-D

     

    8) Jak vám fungují jakékoliv jiné skilly H-S?

     

    9) Je možné zobrazit trvání homunových podpůrných skillů (př. Flitting) na pravém boku obrazovky?

     

    Za každou odpověď vám děkuji :-)

    Pokud se s tema homunama nic nedelalo po tom co jsem odesel tak ti radim at ho ani nedelas ;) Mozna jedine co se oplati je lifka > Eira kvuli bonusu na FLEE a ASPD , jinak ti homuni stoji za prd (samozrejme na Rebornu) na ofiku byli tito homuni jiny mazec.

  4. Tak sup, co je uplne mimo?

    Physical attack? Asi tazko...

    Magical attack? Asi tazko...

    Nastavenie niektorych skillov? Ano, fungujeme na emulatore, ktory je zdarma a stale sa vyvija, takze ano, mozu byt trosku ine... casom sa odladi

    Obsah v podobe oficialnych questov atd.? Viz. odpoved na nastavenie skillov

    Moby? Dropy by mali ako tak sediet, ich sila a staty su trosku mimo, ale updatnu sa v rathene a updatneme ich aj u nas ... nie je to zas taky velky rozdiel, ci ma prisera 60, alebo 80 def...

     

    Alebo ze by bolo mimo to, ze nemas s kym expit?

    NO COMMENT

  5. Ze jsem si nevsiml :D nevim, jestli jsi tam hral anebo ne, kazdopadne to jde i bez toho. Zasadni problem je, ze lidi z rebornu ochutnali prvni verzi renewalu, ktera bylo mnohem rychlejsi, pokud jde o expeni pres eden. Na offiku expi svoje chary klido pul roku a vubec nikdo si tam nestezuje. Hraji a jsou radi, ze maji kde hrat..bohuzel, neco takoveho od ceskeslovenske komunity nikdo chtit nemuze :D

     

    Btw hrali jsme tam s goldem vetsinou ve dvou a nestezovali jsme si :P expilo to krasne i tak a ze jsme meli ale plnou partu :D

    Hral sem tam , popravde sem taky pak obcas expil solo pac frenzy LK/RK byl sam o neco rychlejsi ale proc si obcas neskocit do party kde si muzes na chvili afknout :D

  6. Nastaveni neni jeste dokonale, ale pomalu se blizi originalu. A co se tyce expu, tak pokud exp tabulky nelzou, ta to odpovida offiku s VIP uctem, za ktery musis platit, tudiz si neni na co stezovat, lidi tam expi jeste v horsich podminkach :P

    Jenze na ofiku expis v plne parte a ma to trochu jiny smysl ;)

  7. Hlavne, aby bol vidiet podpis, vsakze?

    Jedna poznamka ... Naozaj je to renewalom? Ako dopadol CZ server, ktory sa snazil ponuknut stare nastavenie? Prvy tyzden 100 postav, 2.tyzden 100 postav a do mesiaca vsetci zmizli... Naozaj to je renewalom? Preco ti ludia, co tam odisli z rebornu tam nezostali? Nie su akurat prejedeni RO za tie roky? Ako vyzerala populacna krivka Rebornu pred renewalom? Mal si pocit, ze sa aspon udrzovala? Mne pride, ze sa pomerne silno zmensovala. Chapem, ze sa niekomu zmena nemusi pacit, ale hodnotit tento krok, ako zly v momente, ked nikto lepsiu alternativu neponukol mi nepride OK.

     

    Ked chces hodnotit ostatnych podla seba, tak nie, naozaj nie kazdy dokaze grindit v hre 8 rokov v kuse a naozaj nereprezentujes vsetkych (vacsinu) hracov na servi.

    Ano je to pravda a navic to tvoje nastaveni renewalu je totalne mimo. A to ze se kazdy vysral na balanceRO je totalne idiotsky pristup GM a navic co tam? Za tyden si mel equip i postavu

    • Downvote 1
  8. Nesouhlasím. Zvýšení ratů by mě akorát donutilo jít na moby kterých je na mapě tuna a jdou snadno vláčkovat - desert wolf kupříkladu. A to nechci - raději si přes týden počkám, o víkendu seženu partu a půjdu na něco zajímavějšího - Juperos, lab, různé části Glastu etc - místa kam single nemůžu. Důvod je jednoduchý - v partě je mnohem větší sranda a RO hraju kvůli zábavě, ne pro 160/50 postavu.

    Tady jde jeste slozit parta?

  9. V tom případě - co vše je potřeba aktualizovat? probral bych to tady a postupně editoval jak budeme dávat zkušenosti dohromady :)

     

    Určitě výše zmíněnou stránky - Kde expit a doplnit info k Eden group.

     

    Projet buildy a vybaveni různých charů a kouknout zda stále platí - třeba champ se změnil hodně. Na to by se měli kouknout ti, kdo daný char expili po renewalu či ho aktivně hrají - projet návody a kouknout zda to platí. Případně ozkoušet, otestovat a nahodit nové buildy.

     

    Házejte další nápady, dáme to dokupy a postupně můžeme editovat ;)

    Uz trochu pozde :D

  10. Tak po nejakem case jsem se take rozhodl ukoncit pusobnost na rebornu. Duvodu je hned nekolik > bugovani , nevyexpitelnost charu (realna , krome mvp) , celkove hodne divne nastaveni XX skillu. Mrtve BG / GW , neni divu vzhledem k celkovemu nastaveni. Mejte se , hlavne Izzy a Mergi.

     

    Btw timhle stylem ti preju aby se ti podarilo udrzet alespon tech 10 lidi co tu nyni mas ;)

     

     

     

     

     

  11. Gratuluju, podařilo se ti mě nazvat tak, jak ještě nikdo nikdy... (a to už je co říct :-D ) Ale urazit? to by jsi se musel snažit více... Nic sem nedokázala? hmmm to je sporné, ale i kdyby proč bych něco měla dokazovat? Dokazuje se něco v práci, ne při hře u které se chcu bavit... Že RO neznam? ale znam :-)

     

    Vis proč se zastávám kování? Protože mě to baví... Někoho baví skákat na MvPcka, mě baví hromadit a hromadit :-)

     

    A mimochodem podle sebe, soudím tebe...

     

     

    Protoze te to bavi? lol ;) Nedokazu si predstavit lepsi zabavu nez nesmyslu plne litani po mape a sbirani rudy ^^ > kazdopadne urcite za ucelem zabavy :D

    • Upvote 3
×
×
  • Create New...