Jump to content
Reborn fórum

sicario

Newbies
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sicario

  1. Takze dalsi bugreporty:

     

    -Kdyz ma postava u sebe blizko pretizeni, tak se "sekne" a nejde prehazovat z inventare do vozejku - pomuze akorat relog. Nevim jestli tohle 20111005 resi (pravdepodobne ano)

     

    -Genialne spojene okno equip+staty - tu druhou pulku se statama jde sice zavrit, ale nepamatuje si to a pri pristim otevreni rozbali opet oboje. Velmi neprijemne a ve spojeni s tim, ze staty se nepotvrzuji, smrtici - jak pro hrace, tak nasledne i pro pripadne staty opravujici GMko... (tohle neresi ani 20111005) - mozna to nejak jde pres LUA, ktere ale neumim.

     

    -Shift + skill nefunguje kdyz je vypnutej BM. U nekterych charu to az tak moc nevadi (profa, tam neni /ns problem), jine to dost efektivne vyrazuje (priest napr.) (opet, tohle neresi ani nove exe)

     

    Zbytek jsou uz jen esteticke drobnosti, ale jen pro poradek:

     

    - alt-v se zvetsilo o radek, zato ubyl jeden udaj (konkretne zeny) mozna to nejako pujde napravit, ale ne v LUA (menu, co jsem koukal, jsou dost hardcoded), zkusim.

    - F12/@lista s @rf je opravdu ojebavka (ale zkousel jsem poslat na klienta min a neproslo to, zkusim s novejsim klientem jestli nahodou...)

    - Nejde namapovat zadnou kombinaci obsahujici ESC (mozna jde rucne editaci a/nebo nejak pres RoExt, zjistim...)

    Zeny tam jsou uvedeny ovšem musíš to rozbalit :P

  2. Jak to myslis? skus F11 stlacat:)

    když zapnu hru a nastavím si hru ať mi vyhovuje (všechny lišty a okna atd.) a když ji druhý den zapnu zas tak to mám jako bych nic neudělal, nic neotevřel a musím strávit dalších deset minut opětovnému přizpůsobení.

  3. mám takový měnší problém

    když si zapnu hru tak mi to zruší všchny okna i skill lištu :idontno: jde s tím něco dělta? popřípadě jak bych to mohl zrušit? :) děkuji za odpověd a čas který GM věnovyli renewal klientovi :)

    :buba:

  4. jenom malý dotázek :rolleyes:

    co znamená ta barva jakou se mi zobrazují mobové? a jsem jedinný komu se nezobrazují předpoklady pro další skilly? předem děkuji za odpověd.

    :buba:

  5. ChtÄl bych se zeptat jestli budou implentovány staré zkratky nebo to zůstane na tÄch tlaÄítcích pod hlavním oknem. Už jsem si zvykl používat ctrl + e a to momentálnÄ nefunguje :(. A vÄci které patří do kostýmu budou pouze visuálního charakteru? předem dÄkuji za odpovÄd :buba:

×
×
  • Create New...