Jump to content
Reborn fórum

HeartfiliaLucy

Newbies
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HeartfiliaLucy

  1. Taak už třetího poringa v řadě získává..... Luke fon Fabre, podle mně tolik čepic nepotřebuje, takže se pěkně pochlapte a převezměte otěže, zbývají ještě dvě disciplíny:)

     

    5. Disciplína: Art poring

     

    Disciplína jak dělaná pro ty, kteří moc nezabodovali v předchozích disciplínách. Projevte svoji kreativitu a ztvárněte poringa nějakou rádoby uměleckou cestou.

    Napište příběh, pohádku, básničku ve které bude poring hrát ústřední roli. Namalujte obrázek poringa. Vytvořte svého vlastního poringa (z papíru, látky, vlastně to jde z čehokoli, co jde přetřít na růžovo). Udělejte poringovský komiks, složte poringovskou písničku, udělejte fakt hrozně pěknej screen poinga, zahrajte poring divadlo, natočte video o poring class (a pojměte ho jako telenovelu, cestopis, kowbojku, detektivku nebo naučný dokument.) Napište článek o porinzích, nebo poringovský horoskop, nebo třeba nějakou poring hru či aplikaci. Pokud se vám ani jedna z možností nezdá, napište a určitě příjdem na tucet dalších. Fantazii se meze nekladou.

     

    Máte šest dnů, během nich posílejte svá dílka na: GMJamie@seznam.cz, poté oboduju (s hodnocením mi pomůže zbytek GM týmu), všechny zůčastněné a předám poringa za disciplínu. Po tomto obodování ale můžete posílat své výtvory dál a získat tak další body do celkového poháru.

     

    Můžete poslat i více prací, získáte tak více bodů. Ale rozhodně si ceníme spíše kvality než kvantity.

     

    Jestliže zjistím, že nejste autorem práce, kterou jste mi zaslali, budete samozřejmě automaticky diskvalifikováni z celého turnaje.

     

     

    Těšte se, nebojte se a zdravím navrátilce, určitě ještě není pozdě se přidat.

     

    YES !!:D

×
×
  • Create New...