mat33gh Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Kombo luky su s DS (a spravnym sipom a spravnou kartou) lepsie ako double gakkungy . Navyse pri nizkej DEX (to znamena prave u rogua, ktory viac ako 130 dex neda) su dokonca LEPSIE ako quadruple bloody, orc archers bow je so steel arrowmi dokonca lepsi ako triple bloody boned pri 130 dex, +5 elementalny je lepsi ako triple bloody boned este pri 120 dex Najlepsi luk pre rogua na GW je co najviac naplusovany orc archers bow + steel arrow + elementalny konvertorAlebo lacnejsia verzia (presnejsie netreba konvertor) je co najviac naplusovany bloody earthen bow (na earth je malo redukcii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Když už jsme u tÄch ele luků, není v tom případÄ Äpatný i wind ele luk... který ovÄem není tak dostupný jako eath. A pokud chce mermomocí vytáhnout dmg přes EDÄko s tou dex se vyplatí víc 2x2 než 3x1- compost se silver Äípama Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Vyplati se pro kudloveho rogua vanberk karta do cepice? popripade jaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Vyplati se pro kudloveho rogua vanberk karta do cepice? popripade jaka?Odpovidam si sam, vamberk je na prd, critikal se prici double s., takze co tam dat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Crampa do cepice + tarou v acceasorku (nejlepe asi v ringu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 dobry napad. dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 samozrejme ze sa vanberk oplati - str+2 je urcite fajn aj ked je ti ten crit nanic a hlavne - cramp+tarou da rovnako vela str, ako vanberk+mantis. S tym, ze pri vanberkovi ti to nejaku str prida aj ked toho mantisa nasadeneho nemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Mno nevim ty crity u dagger rogueho jsou opravdu na nic a kdyz da cramp+tarou stejne str jako vanberk + mantis nevidim duvod proc nemit crampa + tarou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 U agi dex str gankera mám ullesku s nightmare, nejen že to dá dohromady +2 agi +2 dex, ale taky imunitu na sleep. Ta se nÄkdy taky hodí, obzvláÄÂť pro rogue co vydÄlávají na sleeperech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setokaiba Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 zdravim . ja mmam problem, neviem, co mam robit pri queste na rogue . Zozaciatku mi to slo dobre , ale potom ked som mal odovzdavat predmety pri druhej casti questu tak mi dal uplne iny zoznam veci ..... ziskal som ich a isiel spet za tym chlapikom .... dal som mu predmety a on mi dal worn out page , potom mi povedal aby som siel za Hollgrehen juniorom co som aj siel .... dvere sli otvorit ale ked som s nim zacal hovorit ze ja niesom z rogue guild .... No tk som skusil za ostatnymi chlapikmi ist ale taktiez mi napisali ze niesom z rogue guildy ..... Neskor som aj skusal ist spet za chlapikom ktoremu som niesol predmety ..... Ale stale nic ..... Co mam robit :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 zdravim . ja mmam problem, neviem, co mam robit pri queste na rogue . Zozaciatku mi to slo dobre , ale potom ked som mal odovzdavat predmety pri druhej casti questu tak mi dal uplne iny zoznam veci ..... ziskal som ich a isiel spet za tym chlapikom .... dal som mu predmety a on mi dal worn out page , potom mi povedal aby som siel za Hollgrehen juniorom co som aj siel .... dvere sli otvorit ale ked som s nim zacal hovorit ze ja niesom z rogue guild .... No tk som skusil za ostatnymi chlapikmi ist ale taktiez mi napisali ze niesom z rogue guildy ..... Neskor som aj skusal ist spet za chlapikom ktoremu som niesol predmety ..... Ale stale nic ..... Co mam robit :?: ehm... hochu piÄ stejnou vÄc do různých fór? Špatný nápad.. přes View new posts se vsem zobrazi zes psal do fora "Prestupovy quest" a tam už jsem ti odpovedel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbidus One Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Moze tu niekto postnut konecne niejaky konkretny Equip pre PvM daggera na zarabanie ? dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.