Johny16 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 (edited) Ja a Speedmen budeme organizovat srazek v Ostrave. Vic info a o tom kdo by jel a kdo ne: zaregistrujte se kdo jeste neni na vladciemperia.hostuju.czV sekci offtopic mini srazek v OVE Edited January 20, 2009 by Johny16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Zdravim. Jen bych chtel pripomenout, ze tento patek 7.11.08 budeme mit ten srazek, tak kdo by chtel a neni nahlaseny, necht se dostavi.Misto: R-99Mapa: http://www.mapy.cz/#x=141971136@y=13521977...47928_135258200 takze vseci ostravaci a okoli, kdo bude mit cestu kolem, klidne se zastavte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Tak srazek probehl hladce. Zde muzete videt dokumentaci. Cast je mobilem a cast fotakem http://jimboslinger.rajce.idnes.cz/SRAZ_RO_OSTRAVA/#album Zde je seznam lidí, co se na sraz dostavili JimboSlingerAuriDoctorSh00tyFreecolinWhisperRonieGilgameshKloreNSpeedmenRegonCleriKMyslivecElricVoldemort+ jeho sleÄna koho by zajimalo, kde je na fotkach auri, na jeji vyslovne prani jsem fotky nezobrazil. ( A ne nikomu je neposlu)ps: tak Auri nakonec se zverejnenim fotek souhlasila:) Edited November 9, 2008 by Johny16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auri Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Jaaaj, a ja nevidela, jak podleezaate ten fotbaalek!! stekali jste aspon pri tom? =D dekuju za fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Jaaaj, a ja nevidela, jak podleezaate ten fotbaalek!! stekali jste aspon pri tom? =D dekuju za fotky Bylo to chvili po tom, co jsi odesla. Nez jsem si sedl, uvrtali mne do toho:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts