Crazy Horse Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Nemam tucha, uz bezi, zkus to prosimte uz to funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 funguje vam vpn? ja len ze ci je problem len u mna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 vpn mimo provoz... snad jen docasne...btw vyuziva to nekdo vubec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 vpn mimo provoz... snad jen docasne...btw vyuziva to nekdo vubec? funguje vam vpn? ja len ze ci je problem len u mna. myslis, ze sa to pytam lebo ma bavi otravovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lu Mong Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Zdravím, vracím se na Reborn po dlouhé době neaktivity a při spuštění jsem zjistil, že se nepřihlásím(chyba připojení k serveru). Po chvilce hledání jsem zkonstatoval, že by to mohlo být zakázanými porty(máme síť společnou pro celý barák a nejsem si jistý žádnými síťovými nastaveními mimo můj vlastní počítač). Zkusil jsem se proto připojit přes HTTP tunel a SockCap - po dlouhém hledání se mi podařilo najít server, přes který jsem RO spustil - naneštěstí neměl dlouhého trvání a už se mi nic free nedaří najít. Takže: plánuje se s touhle openVPN věcičkou nějak pokračovat? Funguje momentálně? Protože jinak se bojím, že mám asi smůlu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Takže: plánuje se s touhle openVPN vÄciÄkou nějak pokraÄovat? Funguje momentálnÄ? Protože jinak se bojím, že mám asi smůlu... </p>Neni to jak driv (nemame dalsi volne IP), ale jestli mas tu adresu pevnou a/nebo z nejakeho rozumneho rozsahu, pripadne ses schopnej CONNECT na nejakej nestandardni port, tak by to presto slo.Ale jeste predtim - mas k dispozici proxy? Pokud ano, zkousels pustit reexe s parametrem /proxy=1.2.3.4:8080 (podle tvojho proxy serveru)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lu Mong Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Hmm... teď budu znít asi trochu jako někdo, kdo je totálně mimo, ale podle jakého proxy serveru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr84ik Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Zdar, tak radil som sa s Baalom a odporucil mi po dlhsom dohadovani aby som to hodil na forum.Mam tu taky problem ze v robote su bloknute nejake porty...Firefox nastavenia na proxy su :SOCKS Host: 127.0.0.1 Port: 9050 SOCKSv5No proxy for: 127.0.0.1 skusal som spustat reexe z odkazu s nastavenim E:\Hry\RO\reexe.exe /proxy=127.0.0.1:9050 a aj cez cmd no pri spusteni hry mi to hodilo Chyba pripojenia na server Pri testovani portov cez nastavenia mi hodi: Map v poriadku, Char/Login chybaDufam ze sa to nejak da vyriesitDakujem za rady xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 pockat, to VPN uz znova bezi? a ja som si to uz v praci odinstaloval prestal som dufat, ze po tych mesiacoch to pojde znova.tak ja si to zas nainstalujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Kaho Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Zdravím, mam stejny problém ve škole, blokované porty, tak se chci zeptat jak to ted je .. Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts