deluX Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 zdarec mohli byste nekdo pls popsat jak hrat bs na gw? nikde jsem to tady nenasel. mamo mamo mamo hammerfall mamo mamo mamo mamo hammer mamo? dobre udelane to maji hunti na wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 BS je od zruÄení nonadvanced GW na GW přežitek Radči si udÄlej fastexp build, aÂť to rychle dotáhneÄ na auru a na GW až s WSkem... a pokud by jsi vážnÄ chtÄl jít na GW už s BS, tak se připrav na- hammerfall, hammerfall- smrt. PopřípadÄ repair, repair, repair Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 PopřípadÄ repair, repair, repair Jasne. Build ala bruky na czre. BS dexadin - 99 dex, zvysok vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Jasne. Build ala bruky na czre. BS dexadin - 99 dex, zvysok vit Mno na repair mám 99 dex a 90+ str aby to nějakej ten bordel uneslo. Vitu u opravování nevyužijeÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Pokud s ním vlezeÄ do hradu, třeba dual BSko za kempem tak bez vity musíÄ opravovat mimo dazzler, protože jinak to prostě neprotlaÄíÄ bez stringů i s tou dex Rodi myslím, že to jeho BS se jmenuje "Dexadin" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Pokud s ním vlezeÄ do hradu, třeba dual BSko za kempem tak bez vity musíÄ opravovat mimo dazzler, protože jinak to prostě neprotlaÄíÄ bez stringů i s tou dex Rodi myslím, že to jeho BS se jmenuje "Dexadin" Mno chtÄl bych vidÄt kdo by na GW hrál čistÄ opraváře a pokud se drží na kempu, tak se stringama poÄítat klidnÄ může Link to comment Share on other sites More sharing options...
seta42 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Zdarec, nechavam si expit mercha pro budouciho BS a chtel jsem se zeptat: Zbyvaji mi nevyuzite skillpointy. Kdyz pak prestoupim na BS, zustanou mi ty nevyuzite skillpointy z Mercha a budu je moct dat do skilu BS? Jak to tak po sobe ctu, tak assi ne, ale nikde jsem to nenasel(neverili by jste kolikrat je na foru slovo skill), tak se ptam. Diky Seta Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Zdarec, nechavam si expit mercha pro budouciho BS a chtel jsem se zeptat: Zbyvaji mi nevyuzite skillpointy. Kdyz pak prestoupim na BS, zustanou mi ty nevyuzite skillpointy z Mercha a budu je moct dat do skilu BS? Jak to tak po sobe ctu, tak assi ne, ale nikde jsem to nenasel(neverili by jste kolikrat je na foru slovo skill), tak se ptam. Diky Setanemuzes prestoupit s volnyma skillpointama... npc te vyzve k tomu, aby sis je rozdelil a dokud to neudelas, tak nebudes BSko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frei Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Äus nenahodili by ste tu build na kovaře skilly + eqip nejaky co se da rychlo sehnat a i stati co budou asi 99 dex a luk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfriede Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Äau vÄem, potřebuju poradit s buildem, jsem v tomhle smÄru trochu nováÄek MÄlo by to být BSko na rychlé expení a taková univerzální mlátiÄka Možná jsem to nÄkde ÄpatnÄ spoÄítala, hlavnÄ s tou agi jsem si už trochu nevěděla rady... S armorem jsem hodnÄ rozpačitá, je to moje první a samojediná postava tady a s žádným kapitálem do zaÄátku, tak jsem s niÄím krom EW nepoÄítala... Kritika vítána Str 99 + 11 (Crazy uproar + Evil wing/Evil wing ears)AGI 80 + 2INT 1 + 2VIT 24 + 6DEX 43 + 12LUK 1 + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.