Shadow Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ONo sinovia ani sinXovia niesu odpisani, len ich budes musiet expit tak ako vacsiu meele charov. Cize po jednej potvore. Alebo ak si veris vlez niekam ku demonom, ghostom alebo insectom a vlacky sa ti rozutekavat nebudu, len neradim brat viac ako tri potvory naraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 jojo zlaty HO akorat to chce mit sebou priesta + crusse protoze sam to fakt neumlatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Nejde o to, jak se expi/neexpi ostatní chary, nebo o to, že sin jde expit i jinym způsobem než pomocí hidu a grimu. Jde o to, že tyhle skilly ztrácejí svůj původní význam a body vložený do tÄchle skillů sou v podstatÄ vyhozený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 To taktiez nieje pravda, hide ti moze zachranit kozu, grim sa da pozuit na GW na masove sirenie status efektov (trocha prehanam ale ano da sa). A ked mas trocha nervy a dost agi tak sa s nim da aj expit. Nevravim ze zmena je prijemna, ale zasa nieje to ani nic tak strasne ze uz nikdy nikdo nebude hrat a expit sina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 .... ztrácejí svůj původní význam a body vložený do tÄchle skillů sou v podstatÄ vyhozený.10896[/snapback] Mno puvodni vyznam hide je imho utek z nebezpecne situace, vyhybani se silnym nepratelum apod. Grim jak ho vidis vubec neni puvodni, zahraj si sina na CZro.Navic co jsem slysel tak grim ma pri zasahu dost drasticky zpomalovat, takze jeho vyhody na GW jsou zrejme .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 v hidu moc daleko neuteces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 No nevim, jak hide zachrařuje kozu, protože potvory který se ti dostanou na tÄlo, ti stejnak vÄtčinou hidnout nedovolí a zabijou tÄ aÂť se o hide pokouÄíÄ nebo ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Mno puvodni vyznam hide je imho utek z nebezpecne situace, vyhybani se silnym nepratelum apod. Grim jak ho vidis vubec neni puvodni, zahraj si sina na CZro.Navic co jsem slysel tak grim ma pri zasahu dost drasticky zpomalovat, takze jeho vyhody na GW jsou zrejme ....10907[/snapback]Netrep, grim ma sin aj na CZRo a da sa s nim expit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 ja tedy grim v krajnich situacich pouzivam (kdy se na me nalepi velkej hafec priser) a v pohode je takhle vsechny zabiju. Takze rozhodne nevidim nejakou stratu vyznamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Tak to asi hrajem každý na jinym serveru, protože když se nalepí velkej hafec příÄer na mÄ, tak je v pohodÄ nezabiju. Mno, možno řáký poringy VÄc názoru - grim ztratil význam, kterej mÄl dřív... aspoř pro mÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 v hidu moc daleko neuteces 10917[/snapback] Zkus si udelat rogue, on te ten quest nauci <_< Netrep, grim ma sin aj na CZRo a da sa s nim expit.10951[/snapback] Na CZro ma grim tak ubohy dmg ze se rozhodne nevyplati to ani zkouset, znal jsem jedinyho sina kterej expil grimem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokubai Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 mno, tak debata se nam trosicku zvrhla .. takze kde ted expit sina 98 kdyz nema grim ani partu a ma lepsi equip... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 bez party tezko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Niffelheim. 1,5% za hodinu. Pokud se ti to zdá na 98 málo....tak s tím nic nenadÄláÄ Stejnou rychlostí to leze sólo i na bathory a v turtle dun. S tím rozdílem, že je to dražÄí expení než v niflu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 potreboval bych poradit kde tak expit na lvlu 76? kdyz je parta tak du na majo, ale sam fakt uz nevim kam jit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 potreboval bych poradit kde tak expit na lvlu 76? kdyz je parta tak du na majo, ale sam fakt uz nevim kam jit11887[/snapback]asi do niffu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 a da se to niffu dosta nejak jinak nez vzducholodi? popr. kudy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apofis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Mno do niffu asi nak takhle... Z umbaly musi nahoru pak do stredu mapy jeste jednou do stredu mapy a pak na mape na ktere nevidis klasicky tu mapu vpravo nahore tak na tutej mape se musis dostat nahoru doprava k warpu a pak ses pokud se nemilim v niffu f1 pobral...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 najjednoduchsi sposob ako sa dostat do Niffu je pockat si na warpera ktory sa objavuje myslim ze 4minuty pred kazdou celou hodinou v prontere napravo kusok pod namestim. Je to NPC dievcatko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Mno do niffu asi nak takhle... Z umbaly musi nahoru pak do stredu mapy jeste jednou do stredu mapy a pak na mape na ktere nevidis klasicky tu mapu vpravo nahore tak na tutej mape se musis dostat nahoru doprava k warpu a pak ses pokud se nemilim v niffu f1 pobral...? 11939[/snapback] njn takhle mi to popisovali lidi z guildy.... je to trochu na delsi dobu a vetsi pocet wingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 njn takhle mi to popisovali lidi z guildy.... je to trochu na delsi dobu a vetsi pocet wingu 11958[/snapback] No ja to bezne chodim tak na 15-20 wingu coz neni zas tak moc a navic sin ma vyhodu ze muze neco projit v cloacku a tak se vyhnout neprijemnym mobum Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 najjednoduchsi sposob ako sa dostat do Niffu je pockat si na warpera ktory sa objavuje myslim ze 4minuty pred kazdou celou hodinou v prontere napravo kusok pod namestim. Je to NPC dievcatko.11957[/snapback]Nevim, jestli vypada jako devcatko, ale je to Traveler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Potrebuju poradit mam sina na lvl 60 a nevim kam jit a sealy me davaji jak nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 huh co takhle se podivat na nejakej hit/flee char, podivat se co mas za equip v kafre a podle toho vybrat kam pudes expit? ) z lvlu se toho moc vycist neda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 OK kde expit ? Moje udaje ... Lvl 63Atk 199 + 25 (katar(2) +5 bez karet)Atk 155 + 5 (Katar of raging balze +1)Agi 76 + 11 = Flee 190 + 2Def 35Mdef 16Critical 6Hp 3000+- Na sealy nemam , na HO nemam mozna tak poringy inac nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.