Shadow Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Skus clocky/alarmy od coho mas hide a grim Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 mno jestli chces grimovat tak je celkem fuk kam pudes )ale 1v1 na clocky a alarmy si nech zajit chut ) bys na tom prochlastal hrozny prachy zkus argiopy (2x pod aldebaranem), sandmany (assasin temple map), niff 1 ( kdyz sezenes priesta), coal mines 3 (bacha na crampy), minorouse (to chce ale ice katar a trosku vit, nebo umet pouzivat backslide), zenorcove a nedavej tedka chvilu agi ) radsi str/luk at je zabijis rychleji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 hmm neznate nejake jine misto nez sealy na lvlu 80+? tedy solo... protoze na sealech je vecne plno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Skus stingy Teda pokial mas smokieho, alebo HO, alebo, skus taku jednu malu mapku nedaleko lighthalzenu, potvory high wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 hmm stingove jsou blby... je tam milion brouku a hafec gargu... zkusim ten lighthanzen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 No na gargov/malych sracov potrebujes smokieho (peta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Potrebuju poradit mam sina na lvl 60 a nevim kam jit a sealy me davaji jak nic12219[/snapback]No tak si nasetri penizky na potty a kdyz uz ani ty potty nemas tak si zabijej po jednom (v krajnim pripade mas hidd a grim ) a kdyz uz ani tohle ? tak ses docela odepsanej Sin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 No na gargov/malych sracov potrebujes smokieho (peta)14489[/snapback]Mno ani ne tak Smokieho jako Aco/Priesta B) uplne staci (nekteri totiz nemaji na eggs ) A mozna trochu agi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 No na gargov/malych sracov potrebujes smokieho (peta)14489[/snapback]No ja sina expim na ,baby leopard+zipper bear,pripadne aligatory bys uz mohl taky.A vono "probehnout" do 3 payon cave jde taky-lisky das sonikem,na soohe to leze solidne Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 No ja este nemam vsetko naexpene ale napisem kde som bol popripade to potom doeditujem . Hlavne je dobre mat po ruke aspon Aco alebo nejake poty : lvl 12-16 vsetko nad geffenom (poring, fabre, roda frog, pupa ..)lvl 16-23 vychodne od prontery (roda frog + poporing)lvl 23-35 juzne od yuna (metaling)lvl 35-65 juzne od louyang (soili)lvl 65- zatial niff (vsetko sa da dat ale je dobre mat nejake to flee ja mam 222, ale nedoporucejme este vlackovat ak ste tam solo, skusal som to ) Edit: este moje staty zatial :STR-13+4AGI-71+14VIT-11+2INT-1+2DEX-53+4LUK-11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 STR-13+4AGI-71+14VIT-11+2INT-1+2DEX-53+4LUK-1116887[/snapback]To expis s lukem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 To expis s lukem ? 16899[/snapback] vypada to ze ma tolik dex kvuli sonicu ale s STR 13 nwim co kolik by dal ale mozna to ma jen jako tahace...ale nwim nwim tu dex stejne nepochopim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 vypada to ze ma tolik dex kvuli sonicu ale s STR 13 nwim co kolik by dal ale mozna to ma jen jako tahace...ale nwim nwim tu dex stejne nepochopim16997[/snapback]Heh, on totiž expí v Niffu. Nejlíp v partÄ, že vláÄkuje, nebo sám a na to potřebuje asi tolik dex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Heh, on totiž expí v Niffu. Nejlíp v partÄ, že vláÄkuje, nebo sám a na to potřebuje asi tolik dex.17010[/snapback] s tou dex sice hitne ale tak za 150!!!!! takze solo nepripada v uvahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 a teraz (lvl 77)STR-41+6AGI-71+14VIT-15+2INT-1+4DEX-54+7LUK-30 uz lepsie? Staty som daval ako som potreboval na expenie. Na high class uz to bude ine a dovtedy sa ani nechystam na GW takze mi to celkom vyhovuje /kis Ralok: inak od 65 som v niffe a sam som si urobil 4 lvl a to este obcas aj missnem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jasne ja rikam ze to nepopiram ale prece jen kolik si daval?? jinak build mam ted podobnej ale jen nemam tolik dex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ....LUK-30....17013[/snapback] Luk budes jeste zvysovat ? A k tematu - Ja expil od 70 lvlu v Magme 1F ( s priestem ) a slo to nadherne, asi od 75 lvlu jsme chodili Niff 2F ( Aspersio ), no a f poho se da chodit i na raydriky do gh, ale abyssum se radsi vyhybam Obcas se trefi a ten BS neni moc prijemnej .... " Zatim " mam flee 260 +-, takze se da chodit na dost mist. Mno, sice nejsem fanda do vlackovani, ale kdyz uz, tak se da i tahat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Luk budes jeste zvysovat ? Nie uz nebudem. Pojdu este 2xkobold a uvidim potom ci aj SS . Aj ked bodold skoro nepadne, a do ineho to nedam nez do ring(1). /hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alzheimer Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ja si taky myslim ze LUK ma dost a jestli ne tak ty karty to jistej takze jen huntit a huntit... ------------------------------ Alzheimer-9x/50 FS Priest-Kazatel Domu Assagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ja si taky myslim ze LUK ma dost a jestli ne tak ty karty to jistej takze jen huntit a huntit... 17663[/snapback] To je vec nazoru .. a taky buildu. Pokud jede equipnutej crit, tak jo. Ale co se tyce NC, tak je to LUK hodne dulezity. Rekl bych ( nekde sem to i cetl ), ze 60 LUK je min hranice pro NC Sina. Ale topic je o necem jinym .. -> k tematu, na vyssim lvlu se da dobre expit i v magme 2F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 To je vec nazoru .. a taky buildu. Pokud jede equipnutej crit, tak jo. Ale co se tyce NC, tak je to LUK hodne dulezity. Rekl bych ( nekde sem to i cetl ), ze 60 LUK je min hranice pro NC Sina. Ale topic je o necem jinym .. -> k tematu, na vyssim lvlu se da dobre expit i v magme 2F. 17673[/snapback] Kdyz mluvi o SS kartach tak je asi jasny ze nepojede NC ne? /swt na equip crit se jede cca 42 luk a na NC 60 takze ma jeste cas si vybrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Kdyz mluvi o SS kartach tak je asi jasny ze nepojede NC ne? /swt na equip crit se jede cca 42 luk a na NC 60 takze ma jeste cas si vybrat17677[/snapback] LOL, zkus si jeste jednou precist, co sem psal /ho Jinak s tebou samozrejme souhlasim. Btw - ja mam luk 70 ( +30 glory ). Nechme to na nem, kazdej ma "svuj" build Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 zdravim...poradte prosim kde expit s mojim 65/3x crit sinomstr 33agi 72vit 10int 8dex 20luk 25vsetko bez bonusovflee 189hit 89skilly klasika :katar m 10 sonic b 10 grim t 5 cloak 2 atd atd priemerny equip:sakkat,coat,+5jamadhar,fire katar,2xrosary....poradte kde to usolujem bez (vacsich) problemov (a prip poradte este aj miesto kde je slusny drop mimo toho solovania)...pisem pretoze som uz zufaly /sob ... dakujem velmi pekne /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ja bych bejt tebou zkusil grimovat zenorci nebo sealy. S endowem na wind jsou sealove uplne v poho, ale chce to priesta na dualu kvuli sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ja bych bejt tebou zkusil grimovat zenorci nebo sealy. S endowem na wind jsou sealove uplne v poho, ale chce to priesta na dualu kvuli sp18934[/snapback] hmm /hmm som skusal zenorcov...malo ich triafam aj grimom...a celkovo kym si ich navlackujem tak to trva...na sealov treba techniku, ktoru si snazim spravit takze dakujem za radu...u tych sealov to este poskusam a asi u nich aj ostanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.