jahy Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Mám tÄžce noobskou otázku..kde seženu wind zbrař?tím nemyslím jen,že koupim od hráÄe,ale spíÄ mÄ zajímá jak ji vyrobit.. 16007[/snapback]sežeř si kováře a ...EDIT: píÄu nějak pomalu, oggi byl rychlejÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 podle me je nejlepsi expit Thiefa takle lvl 40+ :pokud jedete sina tak asi takle 40-50 houbicky v geffu 50-57 metalingove 57-63 zenorcihodi se pokud je moznost jit na leafy jestli znate lepsi mista tak me ukamenujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Muj postup na daggeralvl 12-3xPyramida, mapa s thief guildou - zabijet zezacatku familiary, tak od lvlu 20 muzete zkusit i poporingy3x-5xCulvert, 3f na male thief bug, expu je za ne vic nez za poison spore, zezacatku to chce hodne dopovat (maso rox)Pokud to nestaci a jdete z 50 jobu tak zbytek uz podle toho na co mate (jaky mate staty) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ten 50 job ...ten trn v kazdem kurim oku ten bych asi doporuccoval delat na leafech jinou moznost moc nevidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Mno 50. job, to je problem, ja to delal (upozornuji ze na pre[ /omg ]e ratech, ted jsem z 50 jobu nesel) bud v Umbale (popravde nic moc), v Niffu (popravde dost HC) nebo v Toy Factory 2f (to tam jeste nebyli Baby hatii) Leafcaty jsou takova tutovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Mno 50. job, to je problem, ja to delal (upozornuji ze na pre[ /omg ]e ratech, ted jsem z 50 jobu nesel) bud v Umbale (popravde nic moc), v Niffu (popravde dost HC) nebo v Toy Factory 2f (to tam jeste nebyli Baby hatii) Leafcaty jsou takova tutovka 16338[/snapback] naprosto ve vsem co si napsal s tebou souhlasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Tak to ja zacinal podobne, ale pri vetsim lvlu jsem chodil s aco na Sandmany a pozdeji na Side Windery ( vse v pousti ). 40 - 50 JOB mi nadherne sel na Gargoylech po Morrocem, je to tam docela HC, ale staci mit schopneho aco s pneu ... Ale jak rikam, tohle mistecko se mi docela dost zamlouvalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 v tom mas asi pravdu ale nejak moc 1st classu ve mestech videt neni takze schanet nekoho do party byva problem ale na druhou strandu ted nejede CZRO tak je tu hodne novacku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Tak to ja zacinal podobne, ale pri vetsim lvlu jsem chodil s aco na Sandmany a pozdeji na Side Windery ( vse v pousti ). 40 - 50 JOB mi nadherne sel na Gargoylech po Morrocem, je to tam docela HC, ale staci mit schopneho aco s pneu ... Ale jak rikam, tohle mistecko se mi docela dost zamlouvalo.16370[/snapback] Heh, no tak sidewindery, to teda nevim, pac je na ne potreba 233 flee s cimz ma problem i sin na 99 a ta dmg je taky docela velka, asi bych zrovna tohle nedoporucoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Heh, no tak sidewindery, to teda nevim, pac je na ne potreba 233 flee s cimz ma problem i sin na 99 a ta dmg je taky docela velka, asi bych zrovna tohle nedoporucoval 16395[/snapback] jestli ma objetaveho ACO kterej ho bude imrvere healit tak to de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Heh, no tak sidewindery, to teda nevim, pac je na ne potreba 233 flee s cimz ma problem i sin na 99 a ta dmg je taky docela velka, asi bych zrovna tohle nedoporucoval 16395[/snapback] Jasne, zalezi na buildu ... Ja hodne sazim na crit ( vlastne vse ) a crit ti ignoruje flee. Pravda, ze na cca 40 lvlu tech criticalu moc nebylo, ale ja osobne hral s aco, co jel na FS, takze si je rad tankoval. Rikam mistecka, kde se mi dobre expilo a slo to dost rychle. BTW - tim " dmg je taky docela velka " si myslel co ? 240-320 ti uleci kazdej aco na 35 lvlu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Jasne, zalezi na buildu ... Ja hodne sazim na crit ( vlastne vse ) a crit ti ignoruje flee. Pravda, ze na cca 40 lvlu tech criticalu moc nebylo, ale ja osobne hral s aco, co jel na FS, takze si je rad tankoval. Rikam mistecka, kde se mi dobre expilo a slo to dost rychle. BTW - tim " dmg je taky docela velka " si myslel co ? 240-320 ti uleci kazdej aco na 35 lvlu ... 16413[/snapback] To je crit ti ignoruje flee vim, ja myslel tvoje flee a jejich hit Jinak pokud si dobre pamatuju tak sidewinder ma pierce, kterym dokaze dat ranu klidne k 1k a mas pravdu, aco to uleci jenze otazka je jak dlouho mu vydrzi SP Jo btw. ja nekritizuju expeni na sidewinderech, ja jen rikam ze bych ho obecne asi moc nedoporucoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhoon Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 To je crit ti ignoruje flee vim, ja myslel tvoje flee a jejich hit Jinak pokud si dobre pamatuju tak sidewinder ma pierce, kterym dokaze dat ranu klidne k 1k a mas pravdu, aco to uleci jenze otazka je jak dlouho mu vydrzi SP Jo btw. ja nekritizuju expeni na sidewinderech, ja jen rikam ze bych ho obecne asi moc nedoporucoval 16414[/snapback] JJ, souhlasim s tebou. Kazdy si musi najit mistecko(a), ktery mu vyhovuji. Mne sedli do noty tihle hadi A s tim pierce, tusim, ze neco takovyho daval, ale vzdy se to pohybovalo cca 2x330. BTW - z officu nekdo radil takhle : level 21-30 sign up as a volunteer in prontera chivalry and fight within culverts. thiefbug, tarou, familiar, and spore. buy lots of fruits to stay alive. level 31-40 creamy can be found one map south of the culverts entrance. byalan 1 and 2 have an endless spawn of monsters. martin and smokie in payon 2 (not the one infested with munak and bongun). level 41-55 steel chonchon, and anacondaq can all be found two maps south of morroc. andre, piere, deniro, and vitata in ant hell are good levelling spots as well (but beware of mobs as well as phreeoni and maya). try to get a vitata card if possible. level 56-65 sandman (one map east of the hode map as well as at the assassin temple). soldier skeleton, archer skeleton, munak, bongun, sohee, and greatest general in payon 4 (i skipped payon 3 because the mobs of munak and bongun are more dangerous when compared to the mobs in payon 4). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 .... martin and smokie in payon 2 (not the one infested with munak and bongun). ....16416[/snapback] No tohle je tusim dost stary rozlozeni mobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Jasne, zalezi na buildu ... Ja hodne sazim na crit ( vlastne vse ) a crit ti ignoruje flee. Pravda, ze na cca 40 lvlu tech criticalu moc nebylo, ale ja osobne hral s aco, co jel na FS, takze si je rad tankoval. Rikam mistecka, kde se mi dobre expilo a slo to dost rychle. BTW - tim " dmg je taky docela velka " si myslel co ? 240-320 ti uleci kazdej aco na 35 lvlu ... 16413[/snapback] SIN ma 2nasobnou sanci a crit ale ne THIEF tak jaky s tim thiefem mam omg LUK????aby si daval casto crity potreboval bys pekne vysoke luk...nebo SS karty v dageru edit: k tomu BTW by me zajimalo jak dlouho trva nez ho umlatis + aco nema az tak moc SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loannes Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Já to dÄlám jednoduÄe s každym charem first class. Pay dung, Gef dung, Metalingove... sice to leze blbÄ ale budete second class. Stojí to za to. Thiefovi to tam jde skvÄle ale ke konci je to dÄs. /hmm VáÄ Indián Abahachi /bo Divest bow roguelvl 6x/4x /hmm /omg zatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Já to dÄlám jednoduÄe s každym charem first class. Pay dung, Gef dung, Metalingove... sice to leze blbÄ ale budete second class. Stojí to za to. Thiefovi to tam jde skvÄle ale ke konci je to dÄs. /hmm 17905[/snapback] jj toto mozem potvrdit....u metalingov kysnem vzdy mrte dlho, su to u thiefa expy zadara, sice mensie, ale to sa da vydrzat...a este si tam aj clovek zarobi...potom uz blizsie ku 2nd class aj porcelio ide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 taky souhlas...expit 0,3% jobu z 1ks je celkem o hubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepsik Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 jj toto mozem potvrdit....u metalingov kysnem vzdy mrte dlho, su to u thiefa expy zadara, sice mensie, ale to sa da vydrzat...a este si tam aj clovek zarobi...potom uz blizsie ku 2nd class aj porcelio ide...17918[/snapback] Taková stupidní otázka, kde najdu matalingy? V rodatabase jsem žádnou takovou potvoru nenaÄel. /hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Z yuna dole dole dole, ked sa objavis na mape s takou cudnou hnedou hned na moste a druhy most je az na opacnom konci mapy si spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 taky souhlas...expit 0,3% jobu z 1ks je celkem o hubu17998[/snapback]A to tak jeÄtÄ dávat na nich 50 job ... to teprve musí být fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 A to tak jeÄtÄ dávat na nich 50 job ... to teprve musí být fun 18188[/snapback] to urcite jeden kamos tot am delal Pepsik: taky de mapa pod einbrochem..aspon te neotravuje ungoliath (ale s archem kolem 40 lvlu je sranda ho davat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 /gawi Normalne si sezente archera a od 24 lvlu (kdyz si nasadite Gladius a Damascus /heh ) expete na metalingach .. (yuno 3x dolu) leze to celkem slusne,akorat bacha na bossika (Ungoliant je to docela srajda,ale na lvlu 30+- vas killne levou zadni ) a az dosahnete lvlu 43+- bezte o lakaci dolu (Porcellion,Geographer) Thief bije Porcelliony a archer Geographery .. leze to celkem dobre a je to osvedceny u kazdy postavy /gg REBORN 4EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 jsou 2 mista ktera muzu doporucit do jobiku 40: TOY FACTORY F1: slusny XP a dobrej drop lecitek M-E-T-A-L-I-N-G: XP vynikajici /kis a za hodku exp... eh fanatickeho vrazdeni metalingu si de vydelat az 50k coz celkem ujde je docela o hubu je sekat celej den s budoucim monkem (kterej je zdaleka neusoluje) na sharu zkuste si to eh uchylka usoluje ale rychleji to de kdyz bufuje a heali mel bych vic chrnet pac mozek vynechava.. vic nez jindy a to vedci tvrdi ze vic to nejde jinak job 50 se da udelat na hill windech (einbroch dolu-doleva, licht nahoru-doprava-dolu flee staci tak 160-170 ale pokud chcete 5% sanci na hit tak dejte flee 187 /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roggy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Mno, nejlepÄí místeÄko na expení zlodÄjíÄka je opravdu stejnej postup, jako je psáno již vejÄ: payon cave 1f, geffen tower 1f a metalingové.... A samozřejmÄ je tu zmínka o Leaf Catech, za které je nádhernej JOB EXP.... ale problém je v tom, že v ayothaya field 01 jich je celkem asi 5... Mno, kámoÄ přiÄel na jeden fajnovej quest, díky kterému vás pustí ten dÄda (stojící na levé Äásti mapy a kecající něco o ruinách, za které vás nemůže pustit. páÄ nemáte "holy"něco.....)stojí nÄkde tady:do takové lokace (náhodou nesoucí název "ayothaya field 02", kde se místo 5 koÄek nachází cca 35 koÄek a to sou už paneÄku dobré expy... navíc na 43 levelu dostanete za koÄku cca 1,2%, což není málo.... Takže pokud nevíte, kde expit, tak toto je můj tip. Co na quest potřebujete?Sežeřte si po jednom kusu:Spool, Needle packet, Solid Husk, Holy Water a jdÄte s tím vÄím tady:Je to mimochodem přímo mÄsto Ayothaya.... jen pro ty, kerí to nějak nepoznali z obrázku.... (mimochodem, i já patřím mezi nepoznávající... Pokecáte nejdřív s jedním, pak s tím druhým a hotovo... můžete smÄle expit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.