Palantir Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Mám trocha problém, lebo sa asi neorientujem v pravidlách obchodovania. KeÄ otvorim obchod a dám príkaz @at, tak ma to hodí k prihláseniu sa do hry. KeÄ si zvolím iníş postaviÄku, tak mi to obchod zjavne zruÄí. KeÄ ukonÄím hru, tak mi to zjavne tiež obchod zruÄí (kedze nie som v tabulke). Takže Äo mám robiÂť, aby soma) mohol predávaÂť, aj ked nie som prihlásenýb) mohol predávaÂť, aj keÄ hrám s inou postaviÄkou - mám ich 3 na jednom íşÄte (crus, WS a merch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 a) mohol predávaÂť, aj ked nie som prihlásenýb) mohol predávaÂť, aj keÄ hrám s inou postaviÄkou - mám ich 3 na jednom íşÄte (crus, WS a merch) add a) otevres obchod, nahazes tam veci, co chces prodavat a ukoncis klienta (ESC - exit to windows) merch zustane lognuty na autotrade a prodava, prikaz @at nemusis prodavat add b) pokud je merch s otevrenym obchodem, tak ten ucet, nebo spise postavy na tom ucte nepouzijes. bud mas mercha co prodava, nebo hrajes s s tim crusem/WS, oboje zaroven nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Mám trocha problém, lebo sa asi neorientujem v pravidlách obchodovania. KeÄ otvorim obchod a dám príkaz @at, tak ma to hodí k prihláseniu sa do hry. KeÄ si zvolím iníş postaviÄku, tak mi to obchod zjavne zruÄí. KeÄ ukonÄím hru, tak mi to zjavne tiež obchod zruÄí (kedze nie som v tabulke). Takže Äo mám robiÂť, aby soma) mohol predávaÂť, aj ked nie som prihlásenýb) mohol predávaÂť, aj keÄ hrám s inou postaviÄkou - mám ich 3 na jednom íşÄte (crus, WS a merch) Tak si za a)zaloz novy ucet a nove postavy b) stan se suporterem, kteri maji jiste vyhody mezi nez patri i pravo pozadat o presun postavy na jiny ucet http://forum.reborn.cz/index.php?showtopic=173 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Mám trocha problém, lebo sa asi neorientujem v pravidlách obchodovania....b) mohol predávaÂť, aj keÄ hrám s inou postaviÄkou - mám ich 3 na jednom íşÄte (crus, WS a merch)To neni az tak vec pravidel jako ciste technicka:Kdyz (normalne) obchodujes, tak jsi lognuty. Pokud (s otevrenym obchodem) odlognes, a/nebo pokud s otevrenym obchodem das prikaz @at (@autotrade), dopadne to nastejno - klienta ti to odhlasi, ale samotna postava (a tim i account) zustane normalne nalogovana dal a prodava.Jakmile se na stejny account lognes, tak poprve ti to rekne ze jsi ve hre (coz skutecne jsi), tim mercha ale odlognes pryc, a teprve pak te to na ten account necha lognout. Poradne se s tim neda delat nic, takhle je cely emulator delanej - nejjednodussi je jak ti radi ostatni, zalozit si samostatny ucet jen s obchodnikem (ty joby se s podporou postavy 80+ daj udelat na Porcellkach za ctvrt hodiny) a mas klid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNowya Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Poradne se s tim neda delat nic, takhle je cely emulator delanej - nejjednodussi je jak ti radi ostatni, zalozit si samostatny ucet jen s obchodnikem (ty joby se s podporou postavy 80+ daj udelat na Porcellkach za ctvrt hodiny) a mas klid. Nebo na metalingach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts