Takeru Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 U mÄ vítÄzem Sagara Sosuke. Jeho video mÄ pobavilo, a hudba ve scénách suprovÄ dokresluje situaci . Scénář jednoduchý a to se mi na videu tohoto typu líbí. Ale nejvíc se mi líbí různé detaily (tÄla bez hlav, obliÄeje vystihující náladu postavy ). ProstÄ paráda edit by Thor:nejlepší snímek: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší scénář: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší vizuální zpracování: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší zvukový doprovod: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarraid Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Nejvíce se mi líbí film od Carly a AntiVira :-) edit by Thor:nejlepší snímek: Carly a Antivir - Bonii a Klayd +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RanMori-chan Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Nejlepší film má (dle mÄ) Sagara Sosuke. Dokonale mÄ pobavil, perfektní souhra se zvukem a skvÄlý zábÄry. edit by Thor:nejlepší snímek: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší zvukový doprovod: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykta Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Nejvice se mi libilo video Sagary protoze mel nejlepsi graficky zpracovani (nebyla to jen nafilmovana hra), nejvtipnejsi pribeh a hezky tam udelal tu hudbu k tomu edit by Thor:nejlepší snímek: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší vizuální zpracování: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2nejlepší zvukový doprovod: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Thor, neber si to zle, ale vyhodnotenie trva pomaly dlhsie ako vyroba samotneho videa. A to boli len traja sutaziaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GM Thor Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Nominace budou předány GM týmu, o víkendu (nejspíše nedÄle veÄer) oÄekávejte slavnostní vyhlášení. Nominováni byli:Nejlepší snímek:11 hlasů Carly a AntiVir24 hlasů Sagara Sosuke Nejlepší scénář:11 hlasů Carly a AntiVir15 hlasů Sagara Sosuke Nejlepší herecký výkon:8 hlasů Carly a AntiVir10 hlasů Sagara Sosuke Nejlepší vizuální zpracování:6 hlasů Carly a AntiVir19 hlasů Sagara Sosuke Nejlepší zvukový doprovod:4 hlasy Carly a AntiVir18 hlasů Sagara Sosuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GM Thor Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Tak dnes veÄer od 18 se uskuteÄní slavnostní vyhlášení soutÄže.V průbÄhu budou kromÄ vyhlášení filmového festivalu probíhat různé minihry, když se příjdete podívat tak se nudit určitě nebudete.Na závÄr eventu (20h) pak můžete oÄekávat celoserverové focení. Pokud se nezúÄastní nÄkdo ze soutežících filmového festivalu, můžete povÄřit vítÄzným přednesem před publikem nÄkoho blízkého. Ceny vám při neúÄasti budou zaslány poštou. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briana de Lemo Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Tak dnes veÄer od 18 se uskuteÄní slavnostní vyhlášení soutÄže.V průbÄhu budou kromÄ vyhlášení filmového festivalu probíhat různé minihry, když se příjdete podívat tak se nudit určitě nebudete.Na závÄr eventu (20h) pak můžete oÄekávat celoserverové focení. Pokud se nezúÄastní nÄkdo ze soutežících filmového festivalu, můžete povÄřit vítÄzným přednesem před publikem nÄkoho blízkého. Ceny vám při neúÄasti budou zaslány poštou. Dneska sem se vrátil z nemocnice... kdybych to vedel ze bude to vyhlaseni nekoho pozadam aby sel za mne... :-/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GM Thor Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Výsledky vyhlášení: Nejlepší snímek:Sagara Sosuke - Ragnarok film Nejlepší scénář:Carly & AntiVir - Bonii a Klayd Nejlepší herecký výkon:Carly & AntiVir - Bonii a Klayd Nejlepší vizuální zpracování:Sagara Sosuke - Ragnarok film Nejlepší zvukový doprovod:Sagara Sosuke - Ragnarok film Za úÄast jste mohli získat Classic Hat Dneska sem se vrátil z nemocnice... kdybych to vedel ze bude to vyhlaseni nekoho pozadam aby sel za mne... :-/Nevadí, jak všechno dopadlo je uvedeno výše a vÄci za úÄast ti pošlu poštou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts