Thror Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 No ja som zacal dnes hrat na reborne a idem vyskusat toho taekwonda /heh Prosim poradte mi do akych skillov si mam davat a do akych statov. /thx21483[/snapback] A chceš ísÂť SG, alebo SL? DosÂť to od toho závisí Btw staÄí si trochu poÄítaÂť predoÄlé posty vo fóre a snáÄ by si na nieÄo pričiel sám Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaGnArOkHaXoR2 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 To je tak, ze taekwondo je vlastne 1. job class a potom na job lvl 40 si mozes vybrat SL alebo SG?! Neni to niekde napisane presne, ze aky skill tree ma taekwondo, SL, SG?! Nasiel som na forku len jeden ale tam niekto napisal zevraj ten je fake, tak nevim... alebo keby mi vlastne niekto vysvetlil kto to ten SL, SG je by to bolo fajn... /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomMawr Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 proc na souradnicich kde ma byt taekwon ucitel nikoho nemam?nevite??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scatha Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Je nejakej rozdil mezi taekwon boy a taekwon girl ve skillech ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Je nejakej rozdil mezi taekwon boy a taekwon girl ve skillech ?? Vubec zadnej. Jen v nazvu a ve spritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 VÄera jsem zaÄal hrát Reborn, a chtÄl bych vědět, jaké vÄechny skilly jsou u taekwon boy, a co znamenají. Pokud možno Äesky prosím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 To bude tezky protoze preklad tech skillu neexistuje. Pokud budes chtit poradit se napis mi na icq ja uz ti to nejak vysvetlim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 a daj se ty skilly přeložit přímo do hry jako NPC?..není to zas tak tÄžký.. to bych moh zvládnout i já snad :X:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Myslim ze by to stacilo hodit do Wiki... Pokud by si ty nebo nekdo mel zajem soubor je tu: http://reborn.cz/k3dt/skilldesctable.txt skilly TK nebo ostatnich povolani si v tom uircite najdete sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 hmm tak já si jdu vylusoxovat pokoj a uklidit byt a pak se na něco zkusim mrknout ale otázka je esli si to ty lidi co anglicky moc dobře neuměj na wiki přečtou asi bude nejlepší začít buď od novice a nebo esli to už něgdo začal tak od konce :X:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 I když se zdá, že je taekwon zabitý, co si myslíte o tomto buildu? str 84+16agi 90+6vit 40+0int 15+0dex 32+8luk 1+0 hit 139flee 215aspd 180 s awakemHP 6484 (7132 s +9 sandals s firelockem)SP 546 (600 s +9 sandals s firelockem) Equip: Lion masquarade (cramp), gangster mask, guard (thief bug egg), coat (pupa), manteau (whisper), +9 sandals (firelock soldier), ring (tarou), ring (creamy) - no flame, ta creamy tam prostě bude a hotovo :-) Možné íşpravy: přidat mantisku, judge hat a wing ears nebo mantisku a willow Edit: předěláno podruhé Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 podlÄ mÄ neni zabitej když teÄ rankeři nemusej střídat kopy.. a kdybych jel TK tak bych asi vÄechno rval do agi kvůli flee a vÄtÄí Äanci na stance Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 I když se zdá, že je taekwon zabitý, co si myslíte o tomto buildu? 1.TK nie je zabitý, je to stále v boji 1 na 1 jeden z silných-bojových charov(samozrejme myslím tým rankera).2.K buildu: nakoÂľko TK je expanded class, má k dispozícii na rovnakom lvl o70 bodov menej do statov, ako adv.class, preto každý, zle uložený koneÄný bod je skazenie statov. Ten tvoj build nie je zlý, ale síş aj lepčie. NakoÂľko sa upravovala u expanded classu hodnota HP, SP a nosnosÂť, je treba si dobre zvážiÂť akého TK budeÄ hraÂť (či na GW, alebo na hunt). Staty by ale mali tvojho TK viesÂť k rýchlosti kopania, pretože, ak nebude maÂť dostatoÄníş ASPD, pri síşÄasnom nastavaní delaya, bude pomalý. Tiež v int je tam málo, pretože vÄetko, Äo TK používa(kopy, skoky, enchanty, apod.) spotrebuváva SP.3.K výbave: ten druhý ring, ktorý ty máÄ s creamy, určite nepoužívam( na portovanie z mapy do mapy áno, ale ak už som na mape, kde huntím tak striedam brožku s kukre, s clipom(horong)-ak hidujíş a s clipom (vitatou) na heal.4.TK má oproti ostatným charom (ktorých cieÂľom je expenie a huntenie) eÄte jeden cieÂľ, staÂť sa rankerom, pretože ranker na 90lvl požíva veÂľké výhody oproti TK-nerankerovi. Preto odporíşÄam, zameraÂť sa na robenie misií, aby si sa stal rankerom. KeÄ vÄak pozrieÄ na rebríÄek rankerov, myslím, že to bude Âťažké. Äasove totiž kým neranker urobí jednu missiu, ranker ich urobí tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ha, agi ovlivňuje šanci na kop? To je nějaká novinka? Což o to, mise bych dělal, ale tak nějak si neumím představit, že ty moby budu zvládat (zatím jsem jen lvl 49, ale i tak). Build bych chtěl pro huntění misí :-)Takže orientovat se na co nejvíc agi na íşkor menší str a minimální vit?Ono sehnat slotovou brož taky není žádná legrace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ha, agi ovlivřuje Äanci na kop? To je nějaká novinka? NezvyÄuje to percentuálne Äancu, ale skracuje Äas medz Äancami, t.j. v kratÄom Äase, máÄ viackrát tíş Äancu na stance. (Rýchlejčie kopeÄ-rýchlejčie dostávaÄ Äancu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Trochu jsem to předÄlal. Nebo mám jeÄtÄ snížit vit, případnÄ str a jet agi na max a přidat int? Skilly mám: Warm wind 7 + TKM = 23 bodůCounter kick + stance = 8 bodůAxe kick + stance = 8 bodů Zbývá 10 bodů, které vážnÄ nevím kam dát. BuÄ do jednoho ze zbývajících dvou kopů (Round, Whirlwind) nebo do running - záleží na tom jak v souÄasnosti funguje, vím, že se to Äasem různÄ mÄnilo. Breakfall je taky zajímavý skill, ale spíÄe na gw řekl bych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Nedávno jsem si rozjel taekwona a odložil ho... dneska mi to nedalo a pokraÄoval jsem a zase mÄ straÄnÄ deprimuje jak mi připadá slabý. Takže jediná jeho síla je ve fighting chantu? Jsem na lvlu 40 a vrazil jsem cca 45 do str a zbytek do agi... no dmg nemám moc a díky slabé agi má malý flee a při nějakém použitelném expení prochlastám straÄnÄ zenů... Takže otázka... je to normální? Mám si najít nějakou poÄetnou partu abych dÄlal dmg? Navíc taekwoni se moc nevedou a sehnat nějakého do party na resty je nadlidský výkon... A stát se rankerem na neomezená komba... no heheh:o) ...možná to do tohoto topicu nepatří, ale nevím kam to napsat jinam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Co se týÄe rankerů, tak bych s ním nepoÄítal. První dvÄ místa dlouhodobÄ okupuje yellow4 a jak si ho tak pamatuju ze sealů, tak se o nÄ nedá nikým připravit ;-) Zkus expit na wolfech, leze to hezky. Já mám na lvl 50 flee cca 81 a na vlcích v poho (str mám tuÄím 64+6). Pokud máÄ priesta na boostíky tak to taky pomůže. Jestli jsem dobře pochopil předchozí příspÄvky, tak základ je str na damage a agi na rychlost a flee. Trochu dex abys něco trefoval, případnÄ trochu vit a int. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 PřemýÄlím, že překousnu to chlastání flaÄek a přec jen se budu dřít na muchomůrkách, jen neustále zaostávám ve stylu jak taekwona hrát. Tedy skusit vláÄkovat a zapnout jen whirlwind kick stance nebo vÄechny stance. VÄera jsem jeÄtÄ podchytnul jednoho taekwona a celkem jsme uÄetřili restem, zatím co jsem proÄítal tak dalÄí přelomový krok bude asi přepínání elementů... hlavnÄ asi fire a ice... Díky za radu rauko^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 já teda nevim ale s TK když už tak se mi expilo poho a poty sem rozhodnÄ neotřeboval... a jinak elementy: BM a na každý řadÄ jeden element ... pohodiÄka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 JeÄtÄ k tomu raukovu buildu... plánujeÄ i SG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Equip: hot-blooded headbandZase HBH, chjo. Kdy uz konecne pochopite, ze to je jedna z nejhorsich moznejch cepic ve hre(kdyz pomineme fakt ze vypada celkem cool ), pokud nepotrebujete oba accessory sloty volny. Kombo Tarou(v Ringu)+Cramp(v cemkoliv slotovym), vychazi na + STR uplne stejne a i kdybys toho crampa dal do Ribbonu, tak ten ti da aspon MDEF navic(a jeste jich je vsude mrte, takze se da krasne dat na +9/10 ). Dokonce i Hat[1] ma vetsi DEF nez HBH. Idealni je treba Bucket Hat[1], nebo Turban, ale HBH pouzivat jen kdyz nemuzes mit Tarou+Cramp kombo.ring (creamy) - no flame, ta creamy tam prostě bude a hotovo :-)Omg chlape, porid si wingy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 SG neplánuju, jednoho jsem si už dřív zkušebně jel, ale nějak mě nezaujal a hlavně nemůže plnit mise. Ohledně té bandany, jde samozřejmě o ty +2str, karetní kombo už zaplní jeden slot navíc, navíc huntíš dvě karty atd. a jedu hlavně na flee, def není tak důležitá. Už jsem to někde psal, ale wingy odmítám nosit, protože jsem línej :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 OhlednÄ té bandany, jde samozřejmÄ o ty +2str, karetní kombo už zaplní jeden slot navíc, navíc huntíÄ dvÄ karty atd. a jedu hlavnÄ na flee, def není tak důležitá. Slot navic? Kde? Ring s Mantisem + HBH = 2 sloty. Ring s Tarou + cokoliv s Crampem = 2 sloty Huntis/koupis - porovnavej to takhle: Mantis - cca 1,5M(nevim jak u vas), Tarou - cca 150k(nevim jak u vas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Máš pravdu, ty sloty se mi nějak popletly :-))Největší problém je asi ten cramp, huntí se blbě a na trhu jsem ho taky moc často neviděl. Jinak cramp s tarou ti dá +5 str? Já myslel, že celkem jen +3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.