mkadlec Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 Moc toho TaeKwoni nosit tedy nemuzou. Jestli jsem to spravne pochopil tak v podstate jen to, co muzou vsichni nebo vsichni vyjma nekteri. Zajimalo by mne jestli se do budoucna pocita se specialnim vybavenim pro TaeKwony resp. celou expanded class. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Podla mřa by nebolo najÂťažčie spraviÂť nejaké "zbrane" pre taekwonov, napríklad nejaké nože Äo sa pripevřujíş k nohám alebo tak... To že nemí´žu nosiÂť zbrane ich oproti ostatným povolaniam dosÂť oslabuje, snáÄ jednu dosÂť vežkíş výhodu majíş v tom že vÄetky kopy (namaxované samozrejme) stoja minimum SP, takže staÄí nejaká tá willow karta a mí´žte si kopaÂť donekoneÄna. často som sa pýtal či niekto nevie aké mí´že nosiÂť Taekwon najlepčie brnÄo, ja som kíşpil slot mantle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Podle officialu by mel TK moc nosit vse co je All except novice .... takze nejlepsi brneni by mel byt Mink Coat[1]...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Podle officialu by mel TK moc nosit vse co je All except novice .... takze nejlepsi brneni by mel byt Mink Coat[1]......8582[/snapback] Já jsem se spokojil s coatem[1]... je o hodnÄ dostupnÄjÄí než mink coat a jestli mám def 14 nebo 15 je v podstatÄ jedno^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Vite nekdo o zbrani kterou muze mit teakwon?Planuje se nejaky equip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Taekwonboy/girl nemí´žu používaÂť žiadne zbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Mno ja s mym taekwondem pouzivam Mantle of Champion. Ma lvl30 vit 5 a Hp jen 185!! je to docela hrozny, jak s tim muzete expit? ja bych bez me RodaFrog nemel sanci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Mno ja s mym taekwondem pouzivam Mantle of Champion. Ma lvl30 vit 5 a Hp jen 185!! je to docela hrozny, jak s tim muzete expit? ja bych bez me RodaFrog nemel sanci.9179[/snapback]No jo, ale Rodu, nemá každej, takže lepÄí způsob jak je expit je sehnat si co nejvÄtÄí bandu Taekwonu, bo mají dost dobý party buffy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 No jo, ale Rodu, nemá každej, takže lepÄí způsob jak je expit je sehnat si co nejvÄtÄí bandu Taekwonu, bo mají dost dobý party buffy.9448[/snapback] Niesom si íşplne istý, či tie party buffy fungujíş ako majíş...mám fighting chant na 5, bol s v pajon dungu s ÄalÄími 3 TK (vÄetci mali FCh 5) a vÄetkým som uberal stále rovnako.Tá roda by až taký veÄký problém byÂť nemala, staÄí trochu dlhčie pobudníşÂť v novic zóne, alebo prvé levely za TK stráviÂť niekde na pupách (ako som to spravil ja). Myslím že s willow+pupa mí´že TK už expiÂť celkom obstojne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Niesom si íşplne istý, či tie party buffy fungujíş ako majíş...mám fighting chant na 5, bol s v pajon dungu s ÄalÄími 3 TK (vÄetci mali FCh 5) a vÄetkým som uberal stále rovnako.Tá roda by až taký veÄký problém byÂť nemala, staÄí trochu dlhčie pobudníşÂť v novic zóne, alebo prvé levely za TK stráviÂť niekde na pupách (ako som to spravil ja). Myslím že s willow+pupa mí´že TK už expiÂť celkom obstojne.9581[/snapback]No ty party buffy asi fakt nefungujou, ja je za svyho Taekwona jeste nemnel, bo jsem si je jeste nedaval a nemnel jsem s kym chodit expit, ale ted jsem to zkousel a taky nic. Jo a v novice zone jsem ztravil hoodne casu a taky nic, mam tam novice na 27 lvl!!! Karty mi padly uz ze vseho, jen ne z rody :-( Asi nemam vubec zadne stesti Jinak neznam mapu s takovym vyskytem Pupa, aby se na nich dalo expit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 No ty party buffy asi fakt nefungujou, ja je za svyho Taekwona jeste nemnel, bo jsem si je jeste nedaval a nemnel jsem s kym chodit expit, ale ted jsem to zkousel a taky nic. Jo a v novice zone jsem ztravil hoodne casu a taky nic, mam tam novice na 27 lvl!!! Karty mi padly uz ze vseho, jen ne z rody :-( Asi nemam vubec zadne stesti Jinak neznam mapu s takovym vyskytem Pupa, aby se na nich dalo expit 9606[/snapback] Dobrá mapa je na východ od pajonu, tá Äo vyzerá ako willow. Síş tam pupy, aj willow...a z oboch síş užitoÄné karty A na pupách snáÄ ani moc expiÂť nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Nedávno ma napadlo, ako by sa dali spraviÂť zbrane pre TK celkom elegantným spí´sobom, ako karty do footgearov. Napríklad karta do footgearu, Äo by mala nejaký takýto efekt:Footgear sa ráta ako zbrař, HmotnosÂť=ATK...alebo tak nejak. (a spolu s takýmto footgearom nemí´že byÂť equipnutá Äalčia zbrař, alebo ho mí´žu nosiÂť iba TK)Alebo eÄte nieÄo takéto:Footgear sa ráta ako zbrař s ATK 50 (napríklad) ak je zlepÄený aspoř na +8 alebo viac, pridáva sa k ATK eÄte +20.Neviem či by to bolo možné spraviÂť, ale dosÂť by sa to hodilo, a priÄlo mi to ako dobrý nápad, tak som to postol :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 Tak tu mame boticky, super, bomba, parada , jeste v v sobotu jsem nelenil a shipem se do Louyangu prepravil a za usetreny peniz sobe cely sortiment zakoupil. Jak uz jsem psal je to skvely akurat mne trosicku mrzi ze je to armor a ne weapon takze se to neda upgradovat Orideconem a nedaji se do toho cpat karty pro Weaponry. Aaale nestezuju si, to ne Aspon, ze tak. Diky GM Paroubky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Tak tu mame boticky, super, bomba, parada , jeste v v sobotu jsem nelenil a shipem se do Louyangu prepravil a za usetreny peniz sobe cely sortiment zakoupil. Jak uz jsem psal je to skvely akurat mne trosicku mrzi ze je to armor a ne weapon takze se to neda upgradovat Orideconem a nedaji se do toho cpat karty pro Weaponry. Aaale nestezuju si, to ne Aspon, ze tak. Diky GM Paroubky 12057[/snapback]no, jak asi vis, taekwon nemuze equipnout zadny zbrane. ale pokud te to potesi tak na specialnich kartach pro taekwona delam a jedna hodna osoba mi nakresli primo taekwon kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 no, jak asi vis, taekwon nemuze equipnout zadny zbrane. ale pokud te to potesi tak na specialnich kartach pro taekwona delam a jedna hodna osoba mi nakresli primo taekwon kartu12062[/snapback]mohu se zeptat jeslti sjou nejake nove informace o te karte?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 mohu se zeptat jeslti sjou nejake nove informace o te karte??14757[/snapback]ta uz je davno hotova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 a prosim rekl by jsi ym kde se da sehnat nebo neco takove? Pripadne del link na topik ve kterem to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 a co je to za karu a co dela at vim esti ji mam huntit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 njn tiež by ma zaujímalo, Äo to je zaÄ, tá taekwon karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 njn tiež by ma zaujímalo, Äo to je zaÄ, tá taekwon karta 15584[/snapback]to lidi blbe pochopili. obrazek uz je, jen musim pridelat funkce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ok to bude super zas budu mít co huntit...jo a jsou i jiné boty než Paroubky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Aktuální dotaz: TK botky jsou zruÄeny? Nebo jeÄtÄ existují? sím odepiÄte jsem zmaten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Aktuální dotaz: TK botky jsou zruÄeny? Nebo jeÄtÄ existují? sím odepiÄte jsem zmaten Boty existuju, ale ich funkcie su zrusene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.