Jump to content
Reborn fórum

Taekwon - Equip

mkadlec

Recommended Posts

Podla mřa by nebolo najÂťažčie spraviÂť nejaké "zbrane" pre taekwonov, naprí­klad nejaké nože Äo sa pripevřujíş k nohám alebo tak... :devil2:

To že nemí´žu nosiÂť zbrane ich oproti ostatným povolaniam dosÂť oslabuje, snáÄ jednu dosÂť vežkíş výhodu majíş v tom že vÄetky kopy (namaxované samozrejme) stoja minimum SP, takže staÄí­ nejaká tá willow karta a mí´žte si kopaÂť donekoneÄna.

často som sa pýtal či niekto nevie aké mí´že nosiÂť Taekwon najlepčie brnÄo, ja som kíşpil slot mantle...

Draxlith said:
Podle officialu by mel TK moc nosit vse co je All except novice .... takze nejlepsi brneni by mel byt Mink Coat[1]......

8582[/snapback]

Já jsem se spokojil s coatem[1]... je o hodnÄ dostupnÄjÄí­ než mink coat a jestli mám def 14 nebo 15 je v podstatÄ jedno^^

Darek4 said:
Mno ja s mym taekwondem pouzivam Mantle of Champion. Ma lvl30 vit 5 a Hp jen 185!! je to docela hrozny, jak s tim muzete expit? ja bych bez me RodaFrog nemel sanci.

9179[/snapback]

No jo, ale Rodu, nemá každej, takže lepÄí­ způsob jak je expit je sehnat si co nejvÄtÄí­ bandu Taekwonu, bo mají­ dost dobý party buffy.

Coud said:
No jo, ale Rodu, nemá každej, takže lepÄí­ způsob jak je expit je sehnat si co nejvÄtÄí­ bandu Taekwonu, bo mají­ dost dobý party buffy.

9448[/snapback]

Niesom si íşplne istý, či tie party buffy fungujíş ako majíş...mám fighting chant na 5, bol s v pajon dungu s ÄalÄí­mi 3 TK (vÄetci mali FCh 5) a vÄetkým som uberal stále rovnako.

Tá roda by až taký veÄký problém byÂť nemala, staÄí­ trochu dlhčie pobudníşÂť v novic zóne, alebo prvé levely za TK stráviÂť niekde na pupách (ako som to spravil ja). Myslí­m že s willow+pupa mí´že TK už expiÂť celkom obstojne.

Thror said:
Niesom si íşplne istý, či tie party buffy fungujíş ako majíş...mám fighting chant na 5, bol s v pajon dungu s ÄalÄí­mi 3 TK (vÄetci mali FCh 5) a vÄetkým som uberal stále rovnako.

Tá roda by až taký veÄký problém byÂť nemala, staÄí­ trochu dlhčie pobudníşÂť v novic zóne, alebo prvé levely za TK stráviÂť niekde na pupách (ako som to spravil ja). Myslí­m že s willow+pupa mí´že TK už expiÂť celkom obstojne.

9581[/snapback]

No ty party buffy asi fakt nefungujou, ja je za svyho Taekwona jeste nemnel, bo jsem si je jeste nedaval a nemnel jsem s kym chodit expit, ale ted jsem to zkousel a taky nic. Jo a v novice zone jsem ztravil hoodne casu a taky nic, mam tam novice na 27 lvl!!! Karty mi padly uz ze vseho, jen ne z rody :-( Asi nemam vubec zadne stesti ;) Jinak neznam mapu s takovym vyskytem Pupa, aby se na nich dalo expit :)

Coud said:
No ty party buffy asi fakt nefungujou, ja je za svyho Taekwona jeste nemnel, bo jsem si je jeste nedaval a nemnel jsem s kym chodit expit, ale ted jsem to zkousel a taky nic. Jo a v novice zone jsem ztravil hoodne casu a taky nic, mam tam novice na 27 lvl!!! Karty mi padly uz ze vseho, jen ne z rody :-( Asi nemam vubec zadne stesti :D Jinak neznam mapu s takovym vyskytem Pupa, aby se na nich dalo expit  :D

9606[/snapback]

Dobrá mapa je na východ od pajonu, tá Äo vyzerá ako willow. Síş tam pupy, aj willow...a z oboch síş užitoÄné karty :)

A na pupách snáÄ ani moc expiÂť nejde.

• 3 weeks later...

Nedávno ma napadlo, ako by sa dali spraviÂť zbrane pre TK celkom elegantným spí´sobom, ako karty do footgearov. Naprí­klad karta do footgearu, Äo by mala nejaký takýto efekt:

Footgear sa ráta ako zbrař, HmotnosÂť=ATK...alebo tak nejak. (a spolu s takýmto footgearom nemí´že byÂť equipnutá Äalčia zbrař, alebo ho mí´žu nosiÂť iba TK)

Alebo eÄte nieÄo takéto:

Footgear sa ráta ako zbrař s ATK 50 (naprí­klad) ak je zlepÄený aspoř na +8 alebo viac, pridáva sa k ATK eÄte +20.

Neviem či by to bolo možné spraviÂť, ale dosÂť by sa to hodilo, a priÄlo mi to ako dobrý nápad, tak som to postol :-)

• 2 weeks later...

Tak tu mame boticky, :( super, bomba, parada :P , jeste v v sobotu jsem nelenil a shipem se do Louyangu prepravil a za usetreny peniz sobe cely sortiment zakoupil. Jak uz jsem psal je to skvely akurat mne trosicku mrzi ze je to armor a ne weapon takze se to neda upgradovat Orideconem a nedaji se do toho cpat karty pro Weaponry. Aaale nestezuju si, to ne :) Aspon, ze tak. Diky GM

:) Paroubky :D

mkadlec said:
Tak tu mame boticky,  :( super, bomba, parada  :P , jeste v v sobotu jsem nelenil a shipem se do Louyangu prepravil a za usetreny peniz sobe cely sortiment zakoupil. Jak uz jsem psal je to skvely akurat mne trosicku mrzi ze je to armor a ne weapon takze se to neda upgradovat Orideconem a nedaji se do toho cpat karty pro Weaponry. Aaale nestezuju si, to ne :) Aspon, ze tak. Diky GM

:) Paroubky  :D

12057[/snapback]

no, jak asi vis, taekwon nemuze equipnout zadny zbrane. ale pokud te to potesi tak na specialnich kartach pro taekwona delam a jedna hodna osoba mi nakresli primo taekwon kartu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...