Guest Buks Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Hmm ... situácia sa trocha zmenila - už je k dispozicii až job 60! A ja akurát zajtra prestúpim na RG (zatial neaktivne tak isto, ako max lvl 175, zvyseny job lvl na 60 a nove lokacie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Mohol by mi niekto vysvetliť správne narábanie so skillom OVERBRAND? Pochopil som z irowiki, že záleží, kde sa presne potvorka nachádza, ale mám problém to poriadne umiestniť a hlavne často sa mi skill preruší, keď som pod útokom. Ako ho používate vy? A ešte jednu vec som si všimol - zasahuje to potvorky na rôznych miestach mapy ... čo je možno dobré pri huntoch, ale často sa stráca drop! Edited March 8, 2014 by Palantir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastor Johny Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) Hojte psalo se zde něco málo o problému se skillem Rage Burst (ten je i v Tracker - Reborn Renewal - teď strana 3), tak to trochu vysvětlím (dnes jsem to na testu schválně znovu vyzkoušel ).Rage Burst má odebral všechny Rage Counters ze skillu Vanguard Force. Čím více jste jich měli tím větší máte dát damage - nefunguje, odebírá jen jednu kouli a damage je stejné.Dále má docházet k navýšení damage s menším počtem životů Royal Guarda. Čím méně životů máte při použití Rage Burstu tím opět větší damage - nefunguje, ať máte kolik životů chcete, dáváte stále stejné damage.Kdyby fungoval tak jak má, tak je to asi jeden z nejzajímavějších skillů Royal Guarda, protože když máte velkou sílu, dobrou zbraň, počkáte si na maximální počet Rage Counters, hodně životů celkově a málo při použití skillu, tak máte dát pecku za cca 500K (nepočítám element a podpůrné skilly jiných povolání). Místo toho jste rádi ze 25K a s nepříjemnou prodlevou.Jestli je nějaká oficiální změna skillu, tak to nevím a nikde jsem to nenašel snad se to brzo opraví a Royal Guardové budou mít konečně skill, který budou moci použít na MvP Edited March 17, 2014 by Pastor Johny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts