Monk18 Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Zaujima ma vas nazor na tuto total peckovu vec.Ja osobne to nemam ale kamos si to kupil takze som mal tu cest sa natom zahrat.Co myslite ma tento pekelni stroj buducnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Shodou okolnosti pracuji v prodejnÄ, kde se tyto přístroje prodávají. A prodávám je. I dnes jsem prodal pár kousků, ale kupují si je převážnÄ cizinci. Ale jinak je to prima vÄc. A kdyby byla levnÄjÄí i bych do ní Äel, ale ne kvůli hrám, spíÄe kvůli filmům, fotkám a hlavnÄ hudbÄ. Přístroj PSP umožřuje:- hrát hry- sledovat videa, ze zvláÄtních UMD disků, případnÄ velké pamÄÂťové karty, na kterou jej lze nahrát.- lze ho používat jako MP3 přehrávaÄ, ma vlastní sluchátka i ovládání na toto urÄené.- lze v nÄm přenáÄet a prohlížet si fotografie v digitálním formátu Cena u nás je 7890 kÄ P.S. Pokud chcete odborné a znalé posudky na tento přístroj pozvÄte si sem Loonyho překvapí vás, ale on o tomto ví opravdu hodnÄ, víc než si myslíte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 To tÄ tak tÄÄí hrát cracknuté a neoriginální (vypalene) hry? S tímto bych se moc neventiloval na veřejnÄ dostupných místech... Ono je pak zcela zbyteÄné, aby vývojáři investovali miliardy do vývoje nových technologií, když je lidé jsou ochotni využívat jen za pomocí podvodu a triků, jak co nejlépe okrást Ty, kteří pro nÄ něco stvořili a vymysleli... ObecnÄ vzato, každá technologie stárne. HlavnÄ v této dobÄ a to co je dnes třeba nad tvé možnosti, bude za nějaký Äas naprosto bÄžná a dostupná vÄc. Pro mne osobnÄ je lepÄí si poÄkat a mít originál, než hrát něco takového, co vždy ztrácí aspoř trochu na kvalitÄ. Jinak pokud dáÄ čip do jakéhokoliv normálního playstesnu2, tak tím likvidujeÄ jeho záruku. Což mi připadá taky jako jednání dost proti sobě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ti pirati se nacpou fakt vsude :-/ imho je PSP bez moznosti homebrew aplikaci dost oklestenej a jeho vyuzitelnost se rovna mopu bez nasady. chce to zatim cekat az vyjde neco kloudnyho a ja mezitim asi pujdu do GP32 pac tam si nakopu emulatory a budu spokojenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Kebi som bol american co zaraba 4000$+ tak mam vsetky original hry atd.Ale priemerne zarabajuci ludia u nas si to proste nemozu dovolit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Kebi som bol american co zaraba 4000$+ tak mam vsetky original hry atd.Ale priemerne zarabajuci ludia u nas si to proste nemozu dovolit.8546[/snapback]hm. kdyz budes slovak co vydela 4k mesicne a nebude mit na benzin, koupis si auto? jak te tak posloucham tak asi jo. benzin budes zrejme krast sousedum <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Pamatujes ja pracuju na aute na vodik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Mno myslim ze sony PSP je takovy souper Nintenda DS.Ale kdyz uz bych si neco takoveho kupoval ta asi spis DSko kvuli pkmn a FF Jinak ta moznost MP3 a ostatni veci jsou moc pekne, DS ma pokud vim jen Hry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Mno myslim ze sony PSP je takovy souper Nintenda DS.Ale kdyz uz bych si neco takoveho kupoval ta asi spis DSko kvuli pkmn a FF Jinak ta moznost MP3 a ostatni veci jsou moc pekne, DS ma pokud vim jen Hry.8787[/snapback]no, FF a pokemony bych hral na PSP je hromada emulatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolita Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Tyjo, jako kdyby to melo mobil, sms, mp3, irc, net, disk, normalni os jako treba pda nebo tak, fotak, vodotrisk, tak by to i slo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Tyjo, jako kdyby to melo mobil, sms, mp3, irc, net, disk, normalni os jako treba pda nebo tak, fotak, vodotrisk, tak by to i slo.8804[/snapback] Hm, ale kolik lidí u nás by na to mÄlo peníze? Protože by u nás nebyla dostateÄnÄ silná poptávka, musel by si proto vyjet člověk do zahraniÄí a tím by se to jeÄtÄ prodražilo Jinak nevidÄl bych nereálnÄ i ten vodotrysk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 Vela veci si uz zahrate aj na mobiloch.Napr na mojom N-gage mam emulator na Gameboy color a Znes.A dokonca som nasiel aj prerobeni Warcraft 2 BTW loony emulatory su tiez forma softwerovej piracie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Vela veci si uz zahrate aj na mobiloch.Napr na mojom N-gage mam emulator na Gameboy color a Znes.A dokonca som nasiel aj prerobeni Warcraft 2 BTW loony emulatory su tiez forma softwerovej piracie. 8843[/snapback]to sice je, ale v nasich zakonech to neni moc osetreny. u nas se vztahujou licencni prava na veci ktere jsou na primo urcenem nosici. cartrige tam neni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolita Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Hm, ale kolik lidí u nás by na to mÄlo peníze? Protože by u nás nebyla dostateÄnÄ silná poptávka, musel by si proto vyjet člověk do zahraniÄí a tím by se to jeÄtÄ prodražilo Jinak nevidÄl bych nereálnÄ i ten vodotrysk 8806[/snapback]No co, proste PDA/MDA akorat navic s SPU a GPU. Nepride mi to zas nak moc nerealny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 PSP suxxx!!!!!!!!!!!!! mám nintendo ds a až budou nějaký pořádný rpg tak to bude bomba!!! víte že nintendo chce v listopadu spustit v evropÄ internetový připojení k nintendu ds???až budou nějaký super mmorpg tak se možná doÄkám ragnaroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 PSP suxxx!!!!!!!!!!!!! mám nintendo ds a až budou nějaký pořádný rpg tak to bude bomba!!! víte že nintendo chce v listopadu spustit v evropÄ internetový připojení k nintendu ds???až budou nějaký super mmorpg tak se možná doÄkám ragnaroku 8861[/snapback]az ... do ty doby ho nekdo staci naprogramovat jako ASCII v Cecku pro PSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 Akoze mam strach ze Nintedndo je lepsie Vsetci dobre vieme ze Sony PSP RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 hm. kdyz budes slovak co vydela 4k mesicne a nebude mit na benzin, koupis si auto? jak te tak posloucham tak asi jo. benzin budes zrejme krast sousedum <_< 8547[/snapback] hmmm nieco proti slovakom ? <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 No tohle miluju, když se odpovídá na víc než tři mÄsíce starý příspÄvek. Přestař posthuntit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 muhehe...dnes som to kupil a je to teda supa poviem Vam /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 muhehe...dnes som to kupil a je to teda supa poviem Vam /no118385[/snapback]ale kulovy. hry na to zadny nejsou, na mp3 to je moc tezky a moc potichu, na filmy moc maly a jako ulozny prostor je uz lepsi starej laptop se 40MB diskem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ale kulovy. hry na to zadny nejsou, na mp3 to je moc tezky a moc potichu, na filmy moc maly a jako ulozny prostor je uz lepsi starej laptop se 40MB diskem18430[/snapback] ...hmmm tak neviem co sa predava na UMD diskoch, asi sa predavaju prazdne s potlacou niakej hry myslim ze je pocut vsetko tak ako clovek potrebuje ma to zatial najvacsi displej z takychto veci na trhu, takze filmy sa na tom pozeraju fajne...a myslim si ze 1 GB staci, a je viac nez 40 MB ......samozrejme je to vec nazoru (nic v zlom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ...hmmm tak neviem co sa predava na UMD diskoch, asi sa predavaju prazdne s potlacou niakej hry myslim ze je pocut vsetko tak ako clovek potrebuje ma to zatial najvacsi displej z takychto veci na trhu, takze filmy sa na tom pozeraju fajne...a myslim si ze 1 GB staci, a je viac nez 40 MB ......samozrejme je to vec nazoru (nic v zlom )18516[/snapback]hochu, dovolim si rict ze u nas v republice sem jeden z mala co se na takove veci specializuje a je placenej za to, ze o ty konzoli bude vedet prvni a posledni, to same o hrach. a jestli je na PSP jen 5 her co se daji hrat a vydrzis u nich dyl jak 3 hodiny, tak je to hodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ...ale to je tiez u kazdeho individualne...jedneho bavi to, druheho tamto...ked jedneho nebavi niaka hra, neznamena to hned ze ta hra nie je dobra pre ineho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Pecka když se zrovna nudíte nÄkde v ÄekárnÄ nebo ve Äkole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.