Guest Baalberith Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Huh, dať rovnaký počet bodov za poringa aj metalinga je pekná zákernosť Edit: Kedy a akým spôsobom dostaneme odmeny?Ja myslim, ze takto:2014-07-31 00:00:39 [ #main ] [GM] Jamie : je tu nekdo z postav: mousie, bear, alonka, Eskarina, popelka, shylock, Ooops, cruela, riki, bludic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Ja myslim, ze takto:2014-07-31 00:00:39 [ #main ] [GM] Jamie : je tu nekdo z postav: mousie, bear, alonka, Eskarina, popelka, shylock, Ooops, cruela, riki, bludic Toto neni ono - jedna se o hledani pouze "jednoho" hrace, viz zebricek v CP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 a tak když už je uzavřený první poring mohl by někdo konečně nahodit tady seznam itemu ať se mužem mlátit do hlavy včetně počtu bodu za item Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Zoznam ešte určite nedajú, lebo výkrm pokračuje až do konca eventu! Každopádne by ma zaujímalo, ako môže mať niekto už cez 10k z druhého eventu - toľko poringov iste nezabili, ani keby sa od počítača ani nepohli. Alebo mi zasa niečo uniká? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Odměny (pro top 10) předá poštovní holub, jestli vám nepřišly tak se mi ozvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briana de Lemo Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Betr děkuji takže aspoň nemusim zkoušet smeti našel jsem půlku věci takže teď se zaměřit na druhou půlku a snad je tam item bodově na jiné urovni Nechce se mi dávat dva druhy itemu i když bodově pěkný (jelikož pořád je používám ;-) ) proto zaostavám ale 170K už se mi zdá dost oproti některým s 10K + - začíná to být extrémně nevyvážené a lidi to odrazuje :-( ja fakt nepocitam stim ze vyhraju ale bavi me to a delam to pro radost ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Odměny (pro top 10) předá poštovní holub, jestli vám nepřišly tak se mi ozvete Skusal som v Izlude so všetkymi troma charmi, čo mam na ucte - ani jeden nic nedostal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briana de Lemo Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Priznam se že nevím jestli jsem byl v top 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Skusal som v Izlude so všetkymi troma charmi, čo mam na ucte - ani jeden nic nedostal ... Odmena byla odeslana: 2014-07-31 00:08:10 [GM] Jamie Bonsens Odmena Priznam se že nevím jestli jsem byl v top 10 Urcite nebyl, viz http://ucty.reborn.cz/topletnievent.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Odmena byla odeslana: 2014-07-31 00:08:10 [GM] Jamie Bonsens Odmena Tak to ste mali napísať poštová schránka a nie poštový holub - lebo ja som to potom hľadal u NPC poštového holuba. Každopádne ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Briana de Lemo Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Urcite nebyl, viz http://ucty.reborn.cz/topletnievent.php Vsak ale to je aktualni a vsak kdyz mu ted donesu zradlo tak mi za to da taky body ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Zoznam ešte určite nedajú, lebo výkrm pokračuje až do konca eventu! Každopádne by ma zaujímalo, ako môže mať niekto už cez 10k z druhého eventu - toľko poringov iste nezabili, ani keby sa od počítača ani nepohli. Alebo mi zasa niečo uniká? Presne tak, vykrm pokracuje a moze zamiesat celkovym poradim az do konca eventu. A cim viac disciplin bude, tym budete mat viac roznych sanci, ako sa pohnut v celkovom rebricku:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Vsak ale to je aktualni a vsak kdyz mu ted donesu zradlo tak mi za to da taky body ne? Iste, ale to uz ide do celkoveho bodovania. Ciastkove odmeny sa rozdavali podla umiestnenia v case spustenia druhej etapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borco Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Mám splnené všetku hunty duhého kola a pán poring mi nezobrazí hlášku, že som tragéd, ale zopakuje to svoje o tom aký je kápo a už nedá na výber menu čo vlastne chcem. Je to zámer by design, alebo iná featue? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Mám splnené všetku hunty duhého kola a pán poring mi nezobrazí hlášku, že som tragéd, ale zopakuje to svoje o tom aký je kápo a už nedá na výber menu čo vlastne chcem. Je to zámer by design, alebo iná featue? :-D Je to zamer, povodne to pokracovalo dalej, ale nakoniec sa ta cast vypustila s tym, ze kazdy bude moct huntit poringov na body od zaciatku:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jamie Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Zítra cca v 15:00 vyhodnotim viteze Poringa pro druhou disciplínu, takže máte posledních pár hodin na získávání bodů do dílčí odměny. Body které získáte po limitu (čti zítra po 15:00) se vám budou započítávat do finální odměny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Spiše bych snižil body za Arc Angela a to i ziskane na bodovani Devila ATD jelikoz udelat na Archa hunt je tezky a vysedavat s pracovni naplni je trosku tezky kdyz si jeden ci dva lidi hlidaji spawn s přepočtem Devil a Arc maji stejny spawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Zajimavá část Eventu (3. Disciplina) Mastering je posvátny mob :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyuga Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 ja bych rekl ze je to pekna ...+pip,mastering a k tomu perma res,neni divo ze uz rano lidi maji prez 100t bodu,vazne po pul hodince mne to prestalo bavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Toz je to alternativa .. mozno niekomu zas nesedi vecne zabijanie priser a zberanie itemov:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytail Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 vuci tem co nevedi jak davat perm ress je to nefer privolavam se vzdy po smrti ale to nestaci ani zdaleka :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) Fajrytail:Hra ma mnoho moznosti a chapu zechces prvenstvi ke vsemu ale nejsi jediny zkoumej zjistuj a je to diky nedostatku casu pracovni naplni jsem treba osobne rad ze mam vyjmecne navrch ( pokud jsis vsim me privolavani nejde a nvm proc a warpowani stojá gemy a 3x delsi cas nez tobe) PS vidis vis to nakonec Edited August 7, 2014 by Mergi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Tak to dopada když někdo poradi mentalně labilnimu člověku s tunou času oproti jiným hráčum Luke fon Fabre 704 382 a to ještě asik není konečný číslo Zbytečně to honí do sraček (a to jsem slušny) jak už jsem předtim psal kdyz nekdo bude zbytecne event navysovat pripoji se min a min lidi a ostatni to odradi Vyhra neni vše jde o zabavu a tento člověk ze zabavy dela frasku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytail Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 hraji vetsinou 5 hodin cisteho casu a proto sem hned mentalne labilni, se spamatuj a ti co jsou zamnou uz se nepocitaj co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Tak to dopada když někdo poradi mentalně labilnimu člověku s tunou času oproti jiným hráčum Luke fon Fabre 704 382 a to ještě asik není konečný číslo Zbytečně to honí do sraček (a to jsem slušny) jak už jsem předtim psal kdyz nekdo bude zbytecne event navysovat pripoji se min a min lidi a ostatni to odradi Vyhra neni vše jde o zabavu a tento člověk ze zabavy dela frasku Evidentne jsi nepochopil jak se pocitaji vysledky. To ze nekdo ziska v jedny dispicpline miliardu a v ostatnich nic znamena tak akorat ze nejspis vyhraje odmenu za danou disciplinu, ale v celkovem poradi bude hodne nizko. Serad si lidi vlevo podle celkoveho poradi a pak si secti jejich body za jednotlivy discipliny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts