Jump to content
Reborn fórum

Pohar sesti poringu - letní­ event 2014

Guest Jamie

Recommended Posts

Guest Baalberith
  On 31. 7. 2014 at 6:42, Palantir said:

Huh, dať rovnaký počet bodov za poringa aj metalinga je pekná zákernosť :D

Edit: Kedy a akým spôsobom dostaneme odmeny?

Ja myslim, ze takto:

2014-07-31 00:00:39 [ #main ] [GM] Jamie : je tu nekdo z postav: mousie, bear, alonka, Eskarina, popelka, shylock, Ooops, cruela, riki, bludic

On 31. 7. 2014 at 7:00, Baalberith said:

Ja myslim, ze takto:

2014-07-31 00:00:39 [ #main ] [GM] Jamie : je tu nekdo z postav: mousie, bear, alonka, Eskarina, popelka, shylock, Ooops, cruela, riki, bludic

Toto neni ono - jedna se o hledani pouze "jednoho" hrace, viz zebricek v CP.

Zoznam ešte určite nedajú, lebo výkrm pokračuje až do konca eventu!

Každopádne by ma zaujímalo, ako môže mať niekto už cez 10k z druhého eventu - toľko poringov iste nezabili, ani keby sa od počítača ani nepohli. Alebo mi zasa niečo uniká? :D

On 30. 7. 2014 at 4:58, Mergi said:

Betr děkuji takže aspoň nemusim zkoušet smeti našel jsem půlku věci takže teď se zaměřit na druhou půlku a snad je tam item bodově na jiné urovni

Nechce se mi dávat dva druhy itemu i když bodově pěkný (jelikož pořád je používám ;-) ) proto zaostavám ale 170K už se mi zdá dost oproti některým s 10K + - začíná to být extrémně nevyvážené a lidi to odrazuje :-(

ja fakt nepocitam stim ze vyhraju ale bavi me to a delam to pro radost :))

On 31. 7. 2014 at 18:25, Palantir said:

Skusal som v Izlude so všetkymi troma charmi, čo mam na ucte - ani jeden nic nedostal ...

Odmena byla odeslana: 2014-07-31 00:08:10 [GM] Jamie Bonsens Odmena

On 31. 7. 2014 at 18:58, Briana de Lemo said:

Priznam se že nevím jestli jsem byl v top 10 :o

Urcite nebyl, viz http://ucty.reborn.cz/topletnievent.php

On 31. 7. 2014 at 19:34, betr said:

Odmena byla odeslana: 2014-07-31 00:08:10 [GM] Jamie Bonsens Odmena

Tak to ste mali napísať poštová schránka a nie poštový holub :D - lebo ja som to potom hľadal u NPC poštového holuba. Každopádne ďakujem :)

Guest Baalberith
  On 31. 7. 2014 at 9:22, Palantir said:

Zoznam ešte určite nedajú, lebo výkrm pokračuje až do konca eventu!

Každopádne by ma zaujímalo, ako môže mať niekto už cez 10k z druhého eventu - toľko poringov iste nezabili, ani keby sa od počítača ani nepohli. Alebo mi zasa niečo uniká? :D

Presne tak, vykrm pokracuje a moze zamiesat celkovym poradim az do konca eventu. A cim viac disciplin bude, tym budete mat viac roznych sanci, ako sa pohnut v celkovom rebricku:)

On 1. 8. 2014 at 15:49, Briana de Lemo said:

Vsak ale to je aktualni a vsak kdyz mu ted donesu zradlo tak mi za to da taky body ne? :)

Iste, ale to uz ide do celkoveho bodovania. Ciastkove odmeny sa rozdavali podla umiestnenia v case spustenia druhej etapy.

Mám splnené všetku hunty duhého kola a pán poring mi nezobrazí hlášku, že som tragéd, ale zopakuje to svoje o tom aký je kápo a už nedá na výber menu čo vlastne chcem. Je to zámer by design, alebo iná featue? :-D

Guest Baalberith
  On 3. 8. 2014 at 4:09, borco said:

Mám splnené všetku hunty duhého kola a pán poring mi nezobrazí hlášku, že som tragéd, ale zopakuje to svoje o tom aký je kápo a už nedá na výber menu čo vlastne chcem. Je to zámer by design, alebo iná featue? :-D

Je to zamer, povodne to pokracovalo dalej, ale nakoniec sa ta cast vypustila s tym, ze kazdy bude moct huntit poringov na body od zaciatku:)

Guest Jamie

Zítra cca v 15:00 vyhodnotim viteze Poringa pro druhou disciplínu, takže máte posledních pár hodin na získávání bodů do dílčí odměny. Body které získáte po limitu (čti zítra po 15:00) se vám budou započítávat do finální odměny.

Spiše bych snižil body za Arc Angela a to i ziskane na bodovani Devila ATD jelikoz udelat na Archa hunt je tezky a vysedavat s pracovni naplni je trosku tezky kdyz si jeden ci dva lidi hlidaji spawn s přepočtem Devil a Arc maji stejny spawn

Fajrytail:

Hra ma mnoho moznosti a chapu zechces prvenstvi ke vsemu ale nejsi jediny zkoumej zjistuj a je to diky nedostatku casu pracovni naplni jsem treba osobne rad ze mam vyjmecne navrch ( pokud jsis vsim me privolavani nejde a nvm proc a warpowani stojá gemy a 3x delsi cas nez tobe)

PS vidis vis to nakonec

Edited by Mergi

Tak to dopada když někdo poradi mentalně labilnimu člověku s tunou času oproti jiným hráčum

Luke fon Fabre 704 382 a to ještě asik není konečný číslo

Zbytečně to honí do sraček (a to jsem slušny) jak už jsem předtim psal kdyz nekdo bude zbytecne event navysovat pripoji se min a min lidi a ostatni to odradi Vyhra neni vše jde o zabavu a tento člověk ze zabavy dela frasku

On 8. 8. 2014 at 10:26, Mergi said:

Tak to dopada když někdo poradi mentalně labilnimu člověku s tunou času oproti jiným hráčum

Luke fon Fabre 704 382 a to ještě asik není konečný číslo

Zbytečně to honí do sraček (a to jsem slušny) jak už jsem předtim psal kdyz nekdo bude zbytecne event navysovat pripoji se min a min lidi a ostatni to odradi Vyhra neni vše jde o zabavu a tento člověk ze zabavy dela frasku

Evidentne jsi nepochopil jak se pocitaji vysledky. To ze nekdo ziska v jedny dispicpline miliardu a v ostatnich nic znamena tak akorat ze nejspis vyhraje odmenu za danou disciplinu, ale v celkovem poradi bude hodne nizko. Serad si lidi vlevo podle celkoveho poradi a pak si secti jejich body za jednotlivy discipliny. ;)