presi Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 barvy sou supr dají se jen chválit a k odstranění ujetých barviček, přece šlo o to, aby tady každý vypadal originálně a myslím že betrovi se to povedlo na jedničku ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
High priest Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Mohl by být nÄkdo tak hodný a jen tak popsat quest na nové barvičky na wiki? Předem dÄkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Mohl by být nÄkdo tak hodný a jen tak popsat quest na nové barvičky na wiki? Předem dÄkuji No nějak mÄ nenapadá co tam popisovat, vždycky tÄ poÄlou za NPC, které se dá najít v db, a to ti řekne co chce (dokonce jsou v db i suroviny na barvy, takže k tÄm NPC ani nemusíÄ chodit pro zadání, ale můžeÄ tam jít rovnou s potřebnýma suravinama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 No nějak mÄ nenapadá co tam popisovat, vždycky tÄ poÄlou za NPC, které se dá najít v db, a to ti řekne co chce (dokonce jsou v db i suroviny na barvy, takže k tÄm NPC ani nemusíÄ chodit pro zadání, ale můžeÄ tam jít rovnou s potřebnýma suravinama)Asi tak .. http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 postup farieb je: biela zlta oranzova cervena fialova modra zelena cierna ked dokoncis npc posle ta za dalsim v tomto poradi odporucam nepredavat veci pretoze z jedneho moba resp. lokacie pada viac veci na quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Koukam ze Tonda Toluen je super :-) hraju teprve 4 dny ale uz se moc tesim az si tento Q dodelam (ty alkoholy me zabijou asi ) Jen bych se chtel zeptat: existuje na Rebornu Q na přebarvení vlasů? MÄ se totiž podařilo u jedne **** kadeřnice v AlbertÄ zmÄnit svůj íşÄes z bílé na zelenou (bleeee), prý zadarmo dle vačich přání, a ted bych to chtÄl nejak vrátit zpátky, jde to?Nabízí mi nějakou paruku a já nevím, jestli paruku ve smyslu HEADGEAR anebo to ma byt jako prebarveni vlasu. Diky za odpoved a omluvte moje psani hacku a carek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Prontera dole vlevo uvnitr budovy. Slecna Jovovich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 jj, a nebo rozsirujici quest u tondy toluena.. az udelas zakladni, zeptej se ho na vic barev, potom budes mit pristup i k dalsim 250ti barvam na vlasy (a asi 430ti na obleceni), nektery jsou si ale hodne podobny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 MÄ se totiž podařilo u jedne **** kadeřnice v AlbertÄ zmÄnit svůj íşÄes z bílé na zelenou (bleeee Myslím, že tímhle si proÄel skoro každý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jo nasel jsem onu slecnu v Prontere diky moc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 mam otazkocku: preco awerilovve nove palety s ciernym peco nahradili stare a neboli len pridane? ano, je super ze ich urobil a vazime si to, ale tie stare palety boli napr na knechtoch a LK krajsie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 V podstate to jsou ty samy palety, akorat peco je cernej, jako u chlapu. Nepridavalo se to proto, ze to je jen jeden druh palet (jedno povolani, jedno pohlavi) a udelal by se v tom zmatek, palety by mely bejt shodny pro vsechna povolani a pro obe pohlavi, tak proto se to jednoduse nahradilo tak, aby to bylo stejny jak u chlapu. Par slecen chtelo cerny peco, tak ho maji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Sem se chtÄla zeptat jestli by neÄly přetřídit ty nový barvy obleÄení a vlasů, jakože by byly barvy u sebe. třeba prvnÄ vÄechny odstíny zelený a až pak Äervený, v tom jak to ted je je dÄsnej zmatek a jestli v tom je nějakej system tak sem si ho vazne nevšimla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Nene, zadnej system v tom neni Ale muselo by se to tridit rucne, a tridit pres 500 barev... no uff, nadlidskej ukol Taky by to pak byl trosku problem, protoze byste vsichni pri nalogovani meli barvy uplne rozhazeny, ale to by se vyresilo opetovnou navstevou tondy. Nejvic prace by bylo to setridit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 ChtÄl jse se zeptat na dalÄí vymoženost Bylo by možný přidat tondovi možnost prohlížení barev i smÄrem zpÄt ? Tzn. prohlížím si barvy 234, 235, 236, 237 .... atd... A chtÄl bych barvu která už tam byla. Tak si zase nějakou kouzelnou možností prohlížim barvy smÄrem zpátky Napsal sem to složitÄ, je to fakt, ale Älo by toto případnÄ přidat Tondovy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Jako ze by mel v menu: - Dalsi sefe - Predchozi nacelniku - To je ona? ? To by slo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Jako ze by mel v menu: - Dalsi sefe - Predchozi nacelniku - To je ona? ? To by slo No jasný, ty seÄ kluk čikovná Díky náÄelníku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrhoza Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 mne se stal mensi problem ... dal sem belusce ty vjeci a ona nejak mi ted pise ze je zaneprazdnena a netusim co dal .. poradite mi prosim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 mne se stal mensi problem ... dal sem belusce ty vjeci a ona nejak mi ted pise ze je zaneprazdnena a netusim co dal .. poradite mi prosim ? Jestli s idobre pamatuju, v dialogu stalo, ze mas prijit az po nejake dobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Uz by to melo fungovat EDIT: Sice je to OT ale nevyplati se ti radsi udelat ty vaanocni hunty (chepet hunt), vyjde ti to levneji a rychleji Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Uz by to melo fungovat EDIT: Sice je to OT ale nevyplati se ti radsi udelat ty vaanocni hunty (chepet hunt), vyjde ti to levneji a rychleji4 chepetky na mapÄ ze které člověku hrabe není moc, já osobnÄ jich 400 huntil dost dlouho... navíc chepet hunt tu nebude vždycky Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 pockat za chepetky su farby? a ja debil to robim s charom co ich uz ma. dokelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 za Chepet síş farby?já to mám z minulého roka a neviem o tom, alebo je eÄte jeden medzi tými novými? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 pockat za chepetky su farby? a ja debil to robim s charom co ich uz ma. dokelu.Makej dál za char co má pokud ti to s ním jde líp, protože PráÄky jsou vyhodit na zem ( možná i tradeovat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drasha Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Makej dál za char co má pokud ti to s ním jde líp, protože PráÄky jsou vyhodit na zem ( možná i tradeovat )Mno... o dve hodiny pozdeji jsem se o to pokusil a na zem hodit nejdou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.