Miyoko Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Je asi zbytecny psat to mezi dva servery tak, proste a jelikoz sem to driv napsal na czro tak je to tam a tam taky kdyztak piste pripominky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Zraz sa neodkladne blizi, takze refreshINFOtato linka na miyokov post je s mapkou a zoznamom doteraz prihlasenych ucastnikov verzia pre lenivejsich:Sraz v Praze v hospode "U vystřelenýho oka" 28.1.06 od cca 18:00 adresa je -> U Božích bojovníků 3, Praha 3, ÂŽižkov (tel. 222 54 04 65)Seznam lidi:Theron, Miyoko,Hanza, Goblin, MÄsíÄek, Raul, Keiichi, Cath, Ulric, k3dt, Frozen, Petrson, Sir Loony, Shade, Glimmer Man, Snorrni, Ippang-Cha, Pilda, Leela, Sanzo, Lisak, Mr.Joint, Retard, Edgarecek, Pipek, Gizzinka, nanotechnology, Rivvyl, Lotr Havoq, Alika, Jirik, Maul, Unholy, ReloadAO, Xardas, Lord Bruce, Dexo, Pele, Belga, Petraa, Yuna, Squall, Faklaficek, Oggi, Zacharius, Drive Mad, Hanumen+"jeho kamos", Macza, Frost16, Ma1co1m, Zodd, Om-Chi-San, Greenleaf, Zudar, Yupa, Abhorsen, (special guests: oYciec, Hania, Arne, Gips, Nanker, Theofilus, Eowiel, Claudius), Nestea,Tidus, Nimue, $iiga, Kahlan, Draen, Esgroviada, The Chosen, Xavier, Verres, Artep, Drexarfa, Fraya, Miratu, Destroyer, Melvin, Surf4cing~~~~~sum=82 ludi (zatial) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 nechci strasit, ale asi bys mel brnknout do hospy ze ji mozna obsadime celou a at nakoupi hodne absinthu, sejra a tatarky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 nechci strasit, ale asi bys mel brnknout do hospy ze ji mozna obsadime celou a at nakoupi hodne absinthu, sejra a tatarky 16734[/snapback] V tolika lidech co tam hodla jit ji obsadime urcite celou. Drakar to neni .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Zraz sa neodkladne blizi, takze refreshINFOtato linka na miyokov post je s mapkou a zoznamom doteraz prihlasenych ucastnikov verzia pre lenivejsich:Sraz v Praze v hospode "U vystřelenýho oka" 28.1.06 od cca 18:00 adresa je -> U Božích bojovníků 3, Praha 3, ÂŽižkov (tel. 222 54 04 65)Seznam lidi:Theron, Miyoko,Hanza, Goblin, MÄsíÄek, Raul, Keiichi, Cath, Ulric, k3dt, Frozen, Petrson, Sir Loony, Shade, Glimmer Man, Snorrni, Ippang-Cha, Pilda, Leela, Sanzo, Lisak, Mr.Joint, Retard, Edgarecek, Pipek, Gizzinka, nanotechnology, Rivvyl, Lotr Havoq, Alika, Jirik, Maul, Unholy, ReloadAO, Xardas, Lord Bruce, Dexo, Pele, Belga, Petraa, Yuna, Squall, Faklaficek, Oggi, Zacharius, Drive Mad, Hanumen+"jeho kamos", Macza, Frost16, Ma1co1m, Zodd, Om-Chi-San, Greenleaf, Zudar, Yupa, Abhorsen, (special guests: oYciec, Hania, Arne, Gips, Nanker, Theofilus, Eowiel, Claudius), Nestea,Tidus, Nimue, $iiga, Kahlan, Draen, Esgroviada, The Chosen, Xavier, Verres, Artep, Drexarfa, Fraya, Miratu, Destroyer, Melvin, Surf4cing~~~~~sum=82 ludi (zatial)16728[/snapback] no žes započítal cca tÄch 6 lidí od friends a HRek.....takže suma sumárum= 88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 jestli se nepoÄítám do tÄch 6ti, tak 89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 /hmm ja tam asi taky nebudu pocitanej ..... 90 /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Radeji se nahlaste na czro forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Sraz v Praze v hospode "U vystřelenýho oka" 28.1.06 od cca 18:00adresa je -> U Božích bojovníků 3, Praha 3, ÂŽižkov (tel. 222 54 04 65)link na czRO forum 4 more info~~~Ucastnici:Hanza, Theron, Miyoko, Goblin, MÄsíÄek, Raul, Keiichi, Cath, Ulric, k3dt, Frozen, Petrson, Sir Loony, Shade, Glimmer Man, Snorrni, Ippang-Cha, Pilda, Leela, Sanzo, Lisak, Mr.Joint, Retard, Edgarecek, Pipek, Gizzinka, nanotechnology, Rivvyl, Lotr Havoq, Alika, Jirik, Maul, Unholy, ReloadAO, Xardas, Lord Bruce, Dexo, Pele, Belga, Petraa, Yuna, Squall, Faklaficek, Oggi, Zacharius, Drive Mad, Hanumen+"jeho kamos", Macza, Frost16, Ma1co1m, Zodd, Om-Chi-San, Greenleaf, Zudar, Yupa, Abhorsen, (special guests: oYciec, Hania, Arne, Gips, Nanker, Theofilus, Eowiel, Claudius), Nestea,Tidus, Nimue, $iiga, Kahlan, Draen, Esgroviada, The Chosen, Xavier, Verres, Artep, Drexarfa, Fraya, Miratu, Destroyer, Surf4cing, Melvin, Naniel, Merovingian, KEKRA, KingKoca, DarkLord, Bones, Zvejkus, McBig, Alpinious, g4gNick, 6 ludi od HR a Friends~~~sum=98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miyoko Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 jo...no...ja sem na forum moc nechodim takze jestli je to mozny tak se hlaste na czro, dik /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 trosku som ostal prekvapeny, ze sem nikto z rebornakov nic nenapisal, tak aspon nieco...Goblin production presents : Loony a aby Loony nehovoril, ze nie som sebakriticky tak : moja malickost by Goblin x] viac komentarov a velke foto galerie najdete na czRO Fore Link to comment Share on other sites More sharing options...
goblin Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Najdete 10 rozdilu :] /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Najdete 10 rozdilu :] /heh17778[/snapback]/heh ja som sa raz na zraze fotila spolocne so zudarom aj loonym lebo raz ked som bola v BA a prvykrat som videla zudara prisla som za nim loony ty tu co robis? B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 /heh ja som sa raz na zraze fotila spolocne so zudarom aj loonym lebo raz ked som bola v BA a prvykrat som videla zudara prisla som za nim loony ty tu co robis? B) 17884[/snapback]grrrr myjka!!1! /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.