Adones Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Takze baby ktore hrate RO,ako ste sa k tomu dostali,ako dlho hrate,co ste uz kedy hrali aaaaa vlastne vsetko popiste no nieje to snad zaujimave ? pretoze ked sa hovori o hrach tak hlavne chlapi sa do toho hrnu a baby ohrnaju nos,ale su aj opacne pripady.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Hraju asi rok, původnÄ jsem jako asi vÄtčina z nás zaÄínala na Czechro (FS priestka Nathe Ders)... Pak když se otevřel Reborn, utekla jsem sem. Od té doby se potloukám tady, na své vÄrné KvoÄnÄ a Äířím víru (Cruss/Paladin - Irulán). Zakládám si guildy, mlátím po hlavách lidi co mÄ Ätvou a vůbec (aÄkoliv GW moc nemusím).Ke hraní Ragnaroku mÄ přivedl kamarád (opravdu jen kamarád), který mi před pár týdny utekl na WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 a co si tak hravala pred tym ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 /kis taak ja sa tiez hlasim k zenskym:) a k ro som sa dostala cez laagera asi pred rokom:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Mno, nepřijde mi to sice podstatné, jelikož taky neoblejzáÄ domy a neptáÄ se, jak se jakožto chlap nÄkdo dostal k vaření, no ale budiž... K RO sem se dostala nÄkdy dávno, nÄkde jsem o tom Äetla a pak tak.. nějak hrála, nejdřív na czechru, pak jsem zdrhla na chocoro, pak zase zpátky, tak jsem se nějak plahočila po serverech až jsem skončila u rebornu XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Nemuzu odolat - Chocobuv RO server XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ZeroXii, neruÄ atmosféru otravného vyzvídání XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 29, 2006 Author Report Share Posted January 29, 2006 ZeroXii, neruÄ atmosféru otravného vyzvídání XD17732[/snapback] atmosfera otravneho vyzvedania vetsinou to byva tak ze chalani svoje priatelky na to nahovoria....moju vobec pocitace, a hry uz vonkoncom nezaujimaju tak co uz, kecat o tom a expit budem len s kamosmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 /kis taak ja sa tiez hlasim k zenskym:) ....17541[/snapback] ete aby ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ja RO hraju 4 mesice...jsem taktez holka (aspon rozseknu dohady o tom, zda jsem ci nejsem) a na svejch modrejch provazkach udrzuju wize pri zivote:)k hrani me prived muj wiz kurtz /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ZaÄínala sem na CzechRO (mám tam jednu Acolytu a Archerku XD), kam sem byla přivedena díky nÄkolika přátelům, ale zanedlouho jsem zdrhla sem, kde mám Sworda a TaekwonGirl O:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Snad nebude vadit, když se taky pochlubím Taťka nainstaloval RO, ale nebavilo ho to->WoW. Mě to zaujalo. Nikdo mě nechtěl onehdá věřit, že nejsem kluk. Obviňovali mě, že lžu... nesnažila jsem se jim to moc vyvracet (nebylo jak, pro hlas na TS a VT měli nějaké vysvětlení). Hrála jsem na CzRO od září 2004 do prosince 2006. Na Rebornu jsem se taky zastavila Něj postava: gypsy 96lvl. Proč jsem "skončila"? 1.nikdo mě něvěřil, že to dokážu(vyhrála jsem sázku, ale za jakou cenu?) 2. nedostatek času (pořád je ho míň a míň)3. věřila jsem, že se pak dokážu začít učit No, ale to tu stejnak nikoho zajímat nebude EDIT: překlep Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Tak ja zacinala tusim na zacatku 2005 na CzRu (jak jinak ), kde hraju i ted no.. k ro me privedl strejda ^^ na rebornu jsem hrala kdysi, kdyz zacinal. Poradne hraju asi rok, driv za priestku (90 lvl, smazana), ted se snazim knightku, ktera mi ale vubec nejde radsi se flakam v morrocu no o:) a na rebornu jsem obcas za Hanzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 None Hope - blacksmith Takze RO hrajem uz asi treti rok.Zacala som na Czechro, kde som si vybrala ako prvu postavu aco z jedneho jedineho dí´vodu - vedela liecit Az potom som sa brata spytala, co za skilli si mam zvysovat.A hrozne ma nahnevalo, ked mi seci hovorili - ty ides na priesta? tak budes FS.A ja na to - co je FS?Full Suport - odpovedali.Ale mne sa nechcelo stat v zadu a liecit - i ked zo zaciatku to tak bolo.Tak som si vrazila par bodov do str. a Luck, naucila sa Turn undead a raz somdala holy lichtom abysmala.No hold, pochvalit som sa musela Ale hlavne je, ze som nestala v zadu, ako mi predpovedali a bola v akcii.A tak sa obycajne snazim vyjst zo stereotypu a vymysliet nieco nove.I ked moje postavy sa vecsinou povazuju za zmrsene, mne sa pacia.Pretoze sa za nich stale da hrat, expit a hlave - su ine ako ostatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Taky hraju tak rok, a vÄechno má na svÄdomí již výÄe se ozývající sestra Daisuke (nebo taky milion dalÄích jmen, pojem ségra se mi líbí nejvíc xD'), která do mého života přiÄla, dotahla mÄ na RO a jeÄtÄ neodeÄla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 K nam doniesol rocko bracha. Prva moja reakcia bola jeej to je zlate a nezabijaj tych zajacikov Neskor sa mi to zapacilo a teraz sa toho neviem zbavit vyse 2 roky RO je ako cigarety neda sa prestat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Taky hraju tak rok, a vÄechno má na svÄdomí již výÄe se ozývající sestra Daisuke (nebo taky milion dalÄích jmen, pojem ségra se mi líbí nejvíc xD'), která do mého života přiÄla, dotahla mÄ na RO a jeÄtÄ neodeÄla zajacikov som kedysi nezabijala ani ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 no jasne ale z poringov som mala zmiesane pocity lebo boli taki divni ale lunaticov nezabijam doteraz chudatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 prispejem aj ja ) RO hram asi rok a pol (?) a priviedla ma tak trochu k tomu sestra,lebo sa ma pytala na ako si ma zmenit uces na postave ..a nejak som si chcela menit vlasy aj ja tak som si urobila postavu...a zacala som hrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 no ja som zabavila jedno cd byvalemu frajerovi a uz to ficalo......najskor to bolo Czechro a potom zrazu od septembra 06 Reborn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Nojo... kralicci XD Ty jsem si na prvních pár dní zamilovala taky xD Když se to vezme kolem a kolem tak ono v té novice zonÄ se člověk s niÄím víc kawaii nepotkal - Dnes už je tam samozřejmÄ Pupa.. XD Ro je dÄsná závislárna - ale nepatřím k řÄm, co by si stÄžovali (Ad moje první zpráva ta tzv. Sestra už z mého života vystoupila xD) Btw, Zuzi máÄ pÄknej Avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincIII Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 to vite kamos ze tridy me naockoval...hraje na czechro a diky nemu sem kráásne zavislaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilian Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mna k tomu dotiahla myjka... zacala som len pred nedavnom tu na reborne, czechro nepoznam osobne. moc tomu zatial sice nerozumiem ,teda co sa tyka vsetkych tych cisiel co si vsetci pocitaju ( a nie je nikto kto by mi to poriadne vysvetlil), ale nevadi, mam svoje postavicky, ktore stale upgradujem a mam ich rada. jaj a inak som tiez zavisla, dokonca v robote som si to nainstalovala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.