Adones Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 najnovsie videohttp://www.sendspace.com/file/zkrm7720586[/snapback] ...tak chalan ale to uz by stacilo este raz vyprodukujes take fajn video s mojou oblubenou hudbou (hh snad uplne kazda skladba je od mojej oblubenej skupiny) tak uvidis, pretoze ho stale musim pozerat jednoducho super Link to comment Share on other sites More sharing options...
had1 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 to bolo posledne thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 to bolo posledne thx21034[/snapback] nieeeeee /heh to chces prestat ich robit ked je to tak fajn ? /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 to bolo posledne thx21034[/snapback]/sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
had1 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 neni dako inspiracia, malo popularne lagy, a to sproste CSko zabera vela casu (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 neni dako inspiracia, malo popularne lagy, a to sproste CSko zabera vela casu (:21119[/snapback] no vidis...sam si to povedal ze sproste cs, takze nie je co riesit /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
had1 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 * * | | Assault video | | * *Po 3 mesiacoch mojej neaktivity nove videiko, najme vdaka mocnemu Greenymu od GoDov, ktoreho tam je vidiet viac ako mna (to ste radi ze ? )... velmi mocna kvalita obrazu ale sry za znizenu pri greenyho scenach (predsa len posielat nekompresovane videa by bol celkom problem). Video je dostupne v dvoch kompresiach.a.) x264 - nerozpoznatelny rozdiel medzi videom a hrou tuto verziu tahat len ak mate cpu 1200+ (moj odhad - dufam ze dobry). V readme navod na instalaciu kodeku ktory je zabaleny v zip archive spolu s windows media classic prehravacom (cez iny to pls nepustajte)b.) xvid 3000bitrate - pohodka (: nemal by mat problem prehrat nikdo...Klasicky punkrock traky a jeden trancovi Video je dlhe 13min, kratucke intrucku po ktorom nasleduje zaznam z starsieho GW este za cias TD a potom uz pekne ako si to greeny ownuje (: x264 verzia je umiestnena na 100mb ftp vdaka GoDom,thx... enjoy!par screenshotov z videa odkazy na moje starsie videa v signature alebo TU x264 (GoD 100MB FTP) XviD (Up-File) - obrázok kam klikaÂť > pri Firefoxe, pri Internet Explorer (moze to byt aj opacne)xvid verziu sa budem snazit sem hodit co najskor, akurat mam dake problemy s kodekom... (video je z czechRO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Nema este porad nekdo feel us na disku? (: Ze by byl tak strasne dobrotivej a nekam to reupnul? (:Pac to bylo fakt dobry video, a uz strasne dlouho sem ho nevidel 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.