Coud Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Celkem by mÄ zajímalo, kolik lidí tu zkouÄelo kreslit mangu, nebo něco podobného. Taky jsem to chtÄl zkusit, takže jestli máte nějaký dobrý zdroje, ze kterých se to dobře uÄí, tak mi to sem prosím napiÄte. Dík ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Skus TOHLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nechci byt zlej, ale radsi to ani nezkousej. Z mych zkusenosti vim, ze pro mangu maji cit jen asiati. Jedina vyjimka je Francouz Galou. To, co kresli Americani a Evropani se neda s pravou mangou ani srovnavat. (Jestli jsem nekoho urazil, tak se omlouvam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nechci byt zlej, ale radsi to ani nezkousej. Z mych zkusenosti vim, ze pro mangu maji cit jen asiati. Jedina vyjimka je Francouz Galou. To, co kresli Americani a Evropani se neda s pravou mangou ani srovnavat. (Jestli jsem nekoho urazil, tak se omlouvam)17756[/snapback]Nesouhlasim, zkus se podivat na www.manga.cz, tam je spousta moc hezkejch obrazku od asijsky produkce k nerozeznani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Nechci byt zlej, ale radsi to ani nezkousej. Z mych zkusenosti vim, ze pro mangu maji cit jen asiati. Jedina vyjimka je Francouz Galou. To, co kresli Americani a Evropani se neda s pravou mangou ani srovnavat. (Jestli jsem nekoho urazil, tak se omlouvam)17756[/snapback]Nejde o to, že bych v tom chtÄl excelovat, ale musím uznat, že když jsem vidÄl, jak pár lidí kreslilo, tak jsem fakt ÄumÄl a moc mÄ to nadchlo, tak to chci zkusit. Je oniÄem koukat na výtvor, když nevidíÄ postup, jak k tomu doÄel. Podle mÄ se umÄlec pozná víc podle postupu, jak kreslil, než podle toho, jak to vypadá na konci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nechci byt zlej, ale radsi to ani nezkousej. Z mych zkusenosti vim, ze pro mangu maji cit jen asiati. Jedina vyjimka je Francouz Galou. To, co kresli Americani a Evropani se neda s pravou mangou ani srovnavat. (Jestli jsem nekoho urazil, tak se omlouvam)17756[/snapback] Tiež s tebou nesíşhlasím, aj na slovensku nájdeÄ dosÂť dobrých kresliarov...máme na Äkole kríşžok kreslenia mangy (sami sme si ho zorganizovali a naÄli sme si učiteÂľku), a naÄa učiteÂľka je fakt veÂľmi dobrá...no, myslím že nezáleží na tom odkiaÂľ si .(sám sa tiež uÄím kresliÂť mangu, ale zaÂťial som len trochu viac než začiatoÄník, čiže niÄ moc...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Nemáte nÄkdo nějaký online uÄebnice, který by byly free? Nebo aspoř nějakou knížku, ale takouvou, která by se dala sehnat u nás v ÄR v knihovnÄ, nebo v obchodÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NymphDruid Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Takhle, to co se asiat (repektive Japonci a nÄkdy i Korejci) nauÄí za 1 mÄsíc, trvá ostatním 1 rok. Asiati pro to mají určitě vÄtÄí cit, ale když se bude nÄkdo řeknÄme z Ameriky hodnÄ snažit a bude kreslit dennÄ, určitě se na íşroveř Japonců dostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Skus TOHLE 17753[/snapback]Jo zapomÄl jsem podÄkovat, tak moc dík ;o) Sice je v tom tutorialu toho jenom troÄku, ale myslím, že mi to bude stačit na dost dlouho Tak dík moc ;o) Edit: můj první pokus z corelu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Nesouhlasim, zkus se podivat na www.manga.cz, tam je spousta moc hezkejch obrazku od asijsky produkce k nerozeznani.17757[/snapback]No...tak aspon nekomu to prijde hezky /heh Tiež s tebou nesíşhlasím, aj na slovensku nájdeÄ dosÂť dobrých kresliarov...máme na Äkole kríşžok kreslenia mangy (sami sme si ho zorganizovali a naÄli sme si učiteÂľku), a naÄa učiteÂľka je fakt veÂľmi dobrá...no, myslím že nezáleží na tom odkiaÂľ si .(sám sa tiež uÄím kresliÂť mangu, ale zaÂťial som len trochu viac než začiatoÄník, čiže niÄ moc...)17762[/snapback]Ver mi ze zalezi. Asi tak jako Japoncum nejdou moc zapadni komixi, tak Evropanum manga Jinak...me teda prijde, ze jsou hezci i doujinshi nez ty nejaponsky kresby. Asi je to tim, ze jsem narocnejsi /ho Tohohle postu si nevsimejte, to je jen takovej vykrik do prazdna /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 No ja online nic nemam, ale kamaradka ked byla se skolou v nemecku natrefila na kramek se spoustou mangy a taky s par ucebnicema tak jich par ukoristila A k tomu ze umi kreslit mangu len aziati hmm... nvm.. ale ja si myslim ze mi to docela jde uz len proto ze okoli rika ze se mu to libi :-)) a potom druhy den ked se na ten obrazek podivam poradne, ho vecinou roztrham, pretoze se mi vubec nelibi no... eh a pouceni je ze... hmm Nech se vest srdcem? /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 No ja online nic nemam, ale kamaradka ked byla se skolou v nemecku natrefila na kramek se spoustou mangy a taky s par ucebnicema tak jich par ukoristila A k tomu ze umi kreslit mangu len aziati hmm... nvm.. ale ja si myslim ze mi to docela jde uz len proto ze okoli rika ze se mu to libi :-)) a potom druhy den ked se na ten obrazek podivam poradne, ho vecinou roztrham, pretoze se mi vubec nelibi no... eh a pouceni je ze... hmm Nech se vest srdcem? /heh17787[/snapback]Tak já ti napíÄu svůj email a ty ty uÄebnice naskenujeÄ a poÄleÄ mi je /heh B) /ho Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Tak já ti napíÄu svůj email a ty ty uÄebnice naskenujeÄ a poÄleÄ mi je /heh                B)    /ho17792[/snapback]{0T}Malo smajlu? /heh {/0T} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 {0T}Malo smajlu? /heh {/0T}17796[/snapback]Njn, doufám, že to není zakázaný. To jsem nemyslel, jako spam Kdyžtak jich pár uberu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 bakaneko.com ?^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klamath Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 bakaneko.com ?^^17831[/snapback] Super, díky za tip ! /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 Super, díky za tip ! /no117833[/snapback]Jj, dalÄí supr stránka. Moc vám vÄem dÄkuju, co jste mi sem nÄkterou tu stránku hodili. Až příÄtÄ bude zase nějaká soutÄž v kreslení, doufám, že se v ní projeví moje zlepÄení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscariot Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 NO popravde je se kresleni mangy zacal ucit na howtodrawmanga a pak sem taky zjistil zze dobrym zpusobem uceni je to nejsnazsi-> kreslit podle predloh a postupne to /no1 skouset sam (ono to po case vybada tak nejak k vetu /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 NO popravde je se kresleni mangy zacal ucit na howtodrawmanga a pak sem taky zjistil ze dobrym zpusobem uceni je to nejsnazsi-> kreslit podle predloh a postupne to /no1 skouset sam (ono to po case vypada tak nejak k svetu /no117928[/snapback]Jj, přesnÄ tak to teÄ praktikuju já. Snad se to Äasem zlepÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ja se trochu pokousim ale zatim nic moc oproti kaomsom a kamoskam co kresla dlouhe leta Jo tadi jeden obrazek Mage nekde na netu sem to zahledel tak sem si ju musel nakreslit ^__^ Kdiz to seberu kolem a kolem vlastne tusim muj jediny obrazek z RO V plne velkosti kdiz se vam bude chtit muzete kuknout tady : http://www.manga.sk/index.php?option=com_f...&autor=Deathman Tak jo du spat /bo ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 Ja se trochu pokousim ale zatim nic moc oproti kaomsom a kamoskam co kresla dlouhe leta Jo tadi jeden obrazek Mage nekde na netu sem to zahledel tak sem si ju musel nakreslit ^__^ Kdiz to seberu kolem a kolem vlastne tusim muj jediny obrazek z RO V plne velkosti kdiz se vam bude chtit muzete kuknout tady : http://www.manga.sk/index.php?option=com_f...&autor=Deathman 18314[/snapback]Jíş, moc pÄkná galerie /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ....17928[/snapback] chlape trosku si zmensi podpis ,) tohle co tu mas je pekelny .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Coud Diky ale zas tak pekna neni Ale snazim sa zlepsit ^_^U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 huh, nebude vadit, když se tu 'pochlubim'? XDD vÄtčinu obrázků mám na deviantartu ( ), ale vÄtčina z nich taky stojí za prd XD...moje v poslední dobÄ zatím snad nejlepÄí obrázky dÄlaný normál obyÄ tužkou a pastelkama (jsou to dohromady tři obrázky, proto je jedna obrovská a jedna třeba zas miniaturní XD...):loutky jinak taky paroduji kreslení a vybarvování ve photoshopu XD... poslední kousek je tento a momentálnÄ předÄlávám tu první 'loutku' do lineartu a pak ji hodlám vybarvit aj v phostoshopu... jinak se furt učim, nejsem v kreslení nebo vybarvování v ps moc dobrá XD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Moc pekny... snad ti nebude vadit kdyz ostatnim postnu odkaz na tvuj profil Tady je http://atelwen-xolanus-cz.deviantart.com/gallery/ Edit: jaj > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.