Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=9070 .. a na ostatní­ na RM se koukněte sami :listen:

sice to neni z netu ale cituji dnešní­ MF DNES, rozhovor s P. Kováčovou (ta od Paroubka :X:D):

Jak to, že tak atraktivní­ mladou ženu zaujme člověk, který nění­ právě symbolem mužské krásy?

Pro mě je na muži nejdůležitější­ intelekt...Nejví­c sexy na muži je mozek. // před nebo po penězí­ch?

Jiří­ Paroubek potřebuje tlumoční­ky? Bez nich se nedomluví­?

Umí­ velmi dobře anglicky a německy. Dost na to, aby si sám zajistil běžnou agendu. Ale je to profesionál, a proto si nají­má tlumoční­ky. // jj je to profí­k a proto si vybí­rá obzvláště ty hezké prsaté

Proč?

Napří­klad, aby měli ví­c času rozmyslet si správnou odpověď. //koukat tobě pod sukni a vzpomí­nat na minulou noc, taky bych potřeboval ví­c času.. kor když umim tak skvěle anglicky, že tě ani nepotřebuju :D

Matka má tři dcery a vÄechny jsou jeÄtÄ panny. VÄechny tři mají­ svatbu krátce

# po

# # sobě.Protože se jejich matka trochu obává, jak si poradí­ s první­m sexuální­m

# # zážitkem, řekne jim, aby poslaly

# # pohled ze svatební­ cesty a nějakým diskrétní­m způsobem sex popsaly.

# #

# # První­ dcera poslala pohled z havajských ostrovů. Bylo tam napsáno jen NESCAFí.

#

# # Matka nejdří­v nechápala, ale pak bÄžela do kuchynÄ, vzala instantku a Äetla...

#

# # DOBRí DO POSLEDNí KAPKY. Trochu se zaÄervenala,ale byla spokojená.

# # Brzo přiÄel druhý pohled z Vermontu. OpÄt krátká zpráva: BENSON and HADGES.

# # Matka Äla rovnou do obýváku, kde vzala manželovi cigára a Äte.... EXTRA

# DLOUHí,

# # KING SIZE. OpÄt se zaÄervenala, ale byla spokojená.

# # Po mÄsí­ci přiÄla třetí­ pohlednice od nejmladÄí­ dcery. Na pohlednici bylo

# # roztřeseným pí­smem napsáno BRITISH AIRWAYS. Matka bÄžela opÄt do obýváku kde

# # sebrala prospekt a Äte..... TřIKRíT DENNÄ, 7 DNí V TíDNU, VŠEMI CESTAMI..

íşžasná pří­hoda z jiného fóra (naÄtÄstí­ nejsem autorka :baby: ):

citace:

Ja vam sem nakopiruju jednu skutecnou prihodu s mobilem kterou jsem kdysi psala pro nejaky ucel, je to delsi, ale myslim ze to sem sedne a doufam, ze se pobavite.

------------------------------

PondÄlí­:

O půlnoci náhle mi pí­pla SMS "AHOJ, MYSLIM NA TEBE, JAK SE MAS?". Hezká zpráva vždycky potÄÄí­, ovÄem anonymní­ odesí­latel třeba vůbec nepí­Äe mÄ; každopádnÄ neví­m, od koho přiÄla, nebudu tedy odpoví­dat. Asi za půl hodiny vÄak neodbytný nápadní­k pí­Äe opÄt: „DOUFAM, ZE JEŠTÄ NESPIS? PORAD MUSIM MYSLET NA NASE SETKANI, NAPIS MI PROSIM.“ Taková íşpÄnlivá prosba, mladí­k si asi opravdu spletl Äí­slo na svou milou. Nerada bych překazila mladou lásku, odpoví­dám tedy: „OVERTE SI PROSIM CISLO V TELEFONNIM SEZNAMU, ASI ODESILATE SMS JINAM, NEZ ZAMYSLITE.“ Překvapivá odpovÄÄ následuje: „TO JSEM RAD, ZE NESPIS! CISLO MAM SPRAVNE, PISU PRAVE TOBE“. Aha, tak nějaký vtipálek! Vypí­nám telefon a jdu spát.

íterý:

Ráno zapí­nám telefon. OkamžitÄ přijí­mám nÄkolik noÄní­ch SMS, jejichž obsah se dá shrnout: VZPOMINAM, OBDIVUJI, MILUJI, NAPIS. To musí­ být peklo, když nemůže mladý muž usnout! Ignoruji sdÄlení­ a odchází­m na poradu vedení­. Do veÄera zapomí­nám na svého obdivovatele.

On na mne ovÄem ne: okolo desáté hodiny veÄer opÄt přichází­ SMS – první­, druhá… Jejich obsah je totožný, můj tajný milenec se snaží­ navázat kontakt připomenutí­m spoleÄných intimní­ch chvilek – trochu indiskrétní­! Odchází­m spát.

Středa:

Ranní­ pří­val SMS zahltil pamÄÂť mého telefonu, mažu a stále přicházejí­ nové a nové – vÄechny s Äasem vÄerejÄí­ noci. Budu muset svému neodbytnému nápadní­kovi asi doporučit nějaký Äasopis nebo návÄtÄvu nÄkterého ze zaří­zení­ pro váÄnivé mladé pány – jeho erotické fantazie jsou ohromují­cí­! V zamÄstnání­ pro pobavení­ kolegů nastiřuji své noÄní­ dobrodružství­ a dávám k lepÄí­mu nÄkteré z tÄch mí­rnÄjÄí­ch SMS.

VeÄer Äekám, zda mi jeÄtÄ MLADY VASNIVY BEZE JMENA napí­Äe a jsem rozhodnuta mu zavolat a odkázat jej do pří­sluÄných mezí­. A opravdu: íşderem desáté přichází­ první­ výzva ke spoleÄnému sexu. VytáÄí­m Äí­slo – a na druhé stranÄ mÄ nÄkdo „tí­pnul“. Znovu – stejná odezva. Vtom přichází­ naléhavá SMS: „NEVOLEJ, CHCI TE VIDET A VSECHNO S TEBOU DELAT. KDY???“

No tohle! SprosÂťák! KonÄí­m diskusi vypnutí­m telefonu.

Ätvrtek:

OpÄt intenzí­vní­ ranní­ mazání­ váÄnivých SMS. Sem tam si nÄkterou přeÄtu – tohle že bych nÄkdy dÄlala?!

Rozhoduji se pro jinou taktiku: veÄer se pustí­m s PANEM TAJEMNYM VASNIVYM do diskuse, zjistí­m, kdo to je (musí­ mÄ přece znát), a pak si to s ní­m vyří­dí­m osobnÄ. Okolo desáté tedy odpoví­dám na první­ nabí­dku sexu: „TAK DOBřE: KDY SE UVIDIME?“ OdpovÄÄ přichází­ vzápÄtí­:“PRIJEDU O VIKENDU ZA TEBOU“. „KAM?“ „KAM CHCES, KLIDNE AZ K TOBE DO BUDEJOVIC“. Aha, asi se zalekl! „PROC DO BUDEJOVIC?“ „TAM PRECE BYDLIS. NEBO PRIJEDES TY ZA MNOU DO TABORA?“

Tak to je jasné, tento MILENEC si skuteÄnÄ celý týden myslí­, že si pí­Äe s nÄkým jiným! Ale mí­sta jsou mi povÄdomá – asi se skuteÄnÄ budeme znát, jen trochu jinak, než si MUJ PRITEL myslí­. JeÄtÄ nÄkolik opatrných SMS a odhalila jsem celý pří­bÄh: tento pán pracuje v naÄí­ firmÄ, na nedávném firemní­m veÄí­rku prožil váÄnivý románek s kolegyní­ z BudÄjovic a nyní­ by rád na vztah navázal – to mu přeji, když je tak vytrvalý. OdpouÄtí­m mu každodenní­ obtÄžování­ a snaží­m se mu vysvÄtlit, že si spletl adresátku – jak, to opravdu neví­m. NicménÄ kolega mi nevÄří­ a nevÄří­, myslí­ si, že jej ta pravá odmí­tá, a usilovnÄ mne zve na rande. Je mi ho lí­to. No nic, zí­tra si jej najdu (jméno jsem zatí­m neodhalila) a vysvÄtlí­m mu vÄe osobnÄ.

JeÄtÄ než vypnu telefon, přichází­ mi na rozlouÄenou básniÄka:

„PRIJDU A NAHY PřED TEBOU BUDU STAT, MUJ …. SE NA TEBE BUDE SMAT,….“ Za teÄky dosaÄte pří­sluÄné slovo a do pokraÄování­ něco o bří­Äku, prvotní­ch i druhotných ženským i mužských pohlavní­ch znací­ch a co by se s nimi dalo dÄlat.

Pátek:

Ráno, hned po pří­chodu do práce, obchází­m kolegy: „Není­ tohle tvoje Äí­slo? Ne? A neví­Ä komu patří­?“ S podezřelým íşsmÄvem mÄ včichni odmí­tají­, až se propracuji k tomu nejmladÄí­mu obchodní­Äkovi, který má jeÄtÄ před vojnou a třese se před mou přirozenou autoritou desetiletého vÄkového rozdí­lu i pozice ve firmÄ.

Jakmile jej odhalí­m, ozve se obrovský aplaus – náÄ mladý kolega, který se skuteÄnÄ po románku zamiloval do kolegynÄ z BudÄjovic, si její­ Äí­slo uložil do pamÄti telefonu. Přátelé z firmy mu její­ Äí­slo v nestřeženém okamžiku přepsali na moje a celý týden sledovali, jak probí­há naÄe love story. Po prvotní­m „Jak si to ke mnÄ můžete dovolit?“ vÄe odpouÄtí­m a musí­m ocenit Äerný firemní­ humor.

Odhalený milenec, celý rudý ostudou (a myslí­m, že i zbyteÄnÄ vynaloženou námahou), si opravuje Äí­slo, odkládá telefon na stůl a odchází­ zahanben.

Dost bych se divila, kdyby jeÄtÄ mÄl chuÂť na dalÄí­ zálety!

PondÄlí­:

Po klidném ví­kendu přichází­m do práce a jdu pří­mo na poradu vedení­. Generální­ ředitel se přiří­tí­ celý rozčilený a ve dveří­ch křiÄí­: „RuÄí­m poradu, ruÄí­m vÄechno, mám jiné starosti!“ íÄast podří­zeného je povinná: „Jak to, pane řediteli?“ „Jedu domů za manželkou, asi se budu rozvádÄt! VÄera veÄer sedí­me u veÄeře, manželka mÄla u sebe můj telefon a najednou mi vám přijde esemeska: „PRIJDU A NAHY PřED TEBOU BUDU STAT, MUJ …. SE NA TEBE BUDE SMAT..!“

A my ví­me od koho a ví­me pro koho. Nenechávejte ležet svůj mobilní­ telefon v dosahu kolegů!

Vsichni asi notoricky znate, no ti co to neznaji ti to poznaji

http://www.cervenytrpaslik.cz

maly poutac

RIMMER: Vyvázli jsme nedotÄení­?

KRYTON: Kosmik něco vydrží­, pane. NáÄ brouÄek havaroval ví­cekrát než F-16ka.

LISTER: Je to v materiálu. Ve 22. století­ inženýři zjistili, že když se zří­tí­ letadlo, jediná vÄc, která to přežije bez íşhony, je roztomilá panenka. A z toho materiálu je Kosmik.

KOCOUR: A to je pravda?

LISTER: Ty seÄ tak naivní­.

KOCOUR: Dí­ky.

A videl jsi tohle :sleeping: Az se stydim za to jak jsme ji davali my :)

Ikdyz koukam na to znova a nejak to moc nechapu,kazdopadne je to fofr :)

Nemusis sa hambit. V komentoch pisu, ze obaja creatori maju Mjolnir. S godlike equipom by sa to dalo zrejme aj u nas robit takto jednoducho..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...