Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

určitě znáte; nechápu že když si tohle po sobě přeÄtÄ, tak to s klidem hodí­ na forum :D když sám sebe utře..http://www.radicalboys-brux.com/new_page/phpBB3/viewtopic.php?f=21&t=24&st=0&sk=t&sd=a&start=40

nemluvÄ o jinejch sekcí­ch, kde se dobrovolnÄ pár lidí­ hlásí­ k tomu, že fetuje, ale přitom "fetny" sou jenom "cigání­ a antifáci" ..:) nemluvÄ o tom, že by bylo zají­mavý, kdyby se o určitejch lidech dozvěděla policie:D a taky to že se přiznaj, že dealujou a fetujou.. a jiný dost "nepopulární­" názory na adresu jinejch ras ;)

Já se opÄt baví­m. ProÄ ří­kat, že včichni AFA jsou fetky? ) ProÄ si realisticky nepřiznat, že "pár" se jich najde schopných? AFA je netová organizace, to ví­me. ÂŽe AFA má růžové brýle, ví­me také. Ale...

AFA kemp je o niÄem, poslouchat blbosti o rasismu, xenofobii (nikdy jsem tam nebyl, myslí­m si to). OstatnÄ - vyfotí­Ä si je a co? Co z toho budeÄ mí­t? Adresy stejnÄ nezjistí­Ä, jen že budou mí­t fotku na netu. Ale dnes vypadají­ vÄechny "fetky" jako jedna druhá, takže je to kontraproduktivní­.....

Spí­Ä než fotil na nějakém AFA kempu, bych si zjistil, kdo stojí­ za serverem antifa.cz. Kdo ho spravuje, jaký server a tudy bych vedl cestu..... AFA má na ineternetu převahu.... A i když jde o blbý internet, musí­me se jim vyrovnat... i když boj, náÄ boj, vedeme nÄkde jinde...

http://www.youtube.com/watch?v=b8sDYtxD-mU...z=kapitolaprvni - Docela hrube videjko, sestrih, nejvic lol 3:28 PWNT!

froste ty si anti-antifa?:D nebo jak se řiká v mostÄ "nácek"? (chápej - dí­tÄ, co machruje v chatu, forech, vÄude kde mu to klávesnice dovolí­; vymÄřuje si své bohaté zkuÄenosti s mlácení­m cigánů, vymlacování­m noÄní­ch klubů s dalÄí­mi podobnými nácky, avÄak naživo je člověk nikdy neuvií­)

resp. proÄ ten odkaz je radicalboys? ...viz výÄe ;)

2max: Ja nejsem ani nacek a uz ani nahodou antifa :X , jen si ctu radical boyse sem tam :rolleyes: , nekdy si rad poctu, napr. grafity od Narodni Strany sou zajimave :rolleyes: , jinak rikal jsem si ktere bystre hlavicce to trkne do hlavy ze je tam napsany to radical boys :)

//ale kdyz jdu v brne po cejlu taky si sem tam nekdy rikam ze mozna ti nackove v necem nekdy pravdu meli.. ale nechci tady nikoho skarlit, nejsem nic a nikoho nevolim.. stop OT, stop zamince na flame :whistling:

//edit: ete jinak kamarad je bohuzel nacek, cte, prispiva na radicalboys. V politice/historii je to hlava na urovni 30leteho dospeleho jedince, ale ve chvili kdy se to tyka nacismu, a barevnych kamaradu tak je to primitiv holt kazdej je jinej... (a proto napr. se k nim nechci ani nahodou hlasit kdyz to vidim CTJ..)

//OK NO OT: AAFA stranky http://www.radicalboys-brux.com/new_page/ , spokojenost? :drinks: - (toz blbina na netu ne :prop: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...