DannyCZ Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Může mi prosím nÄkdo podrobnÄ vysvÄtlit, proÄ mi nemůžou v obchodÄ prodat sirky ?! Je mi 15 ... popř jestli to najdete na netu, dejte mi url, hledal jsem to 2 hodiny a nic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Může mi prosím nÄkdo podrobnÄ vysvÄtlit, proÄ mi nemůžou v obchodÄ prodat sirky ?! Je mi 15 ... popř jestli to najdete na netu, dejte mi url, hledal jsem to 2 hodiny a nic ..20244[/snapback]Protože lidi nejsou blbý a ví že si za rohem podpálíÄ Äpeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Může mi prosím nÄkdo podrobnÄ vysvÄtlit, proÄ mi nemůžou v obchodÄ prodat sirky ?! Je mi 15 ... popř jestli to najdete na netu, dejte mi url, hledal jsem to 2 hodiny a nic ..20244[/snapback]pokud vim, tak sirky se vztahuji na horlaviny 2he tridy tzn prodejne az od 18 let. muzou ti prodat maximalne tak bouchaci kulicky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirew Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Asi vypadas moc mlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Jj, a zkus podpálit Äpeka bouchací kuliÄkou /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirew Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Iru: tak to musim jit zkusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 bez do trafiky k vokynku a rekni hlubokym hlasem, ze chces zapalovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Kdyz uz jsme u tech zakonu...loli anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Kdyz uz jsme u tech zakonu...loli anyone? 20269[/snapback] wtf : loli?(intimní dotaz na ZeroXe : NevíÄ jestli se prodávaj v trafikách hentai Äasopisy?????? [JOKE]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirew Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 co znameno to loli? huli kuri nebo co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Loli = v podstate pedofilie (v mirnejsim slova smyslu...jestli vubec mirnejsi vyznam existuje ) Huli Kuri nevim U nas ne, ale v japonsku jo ^-^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Může mi prosím nÄkdo podrobnÄ vysvÄtlit, proÄ mi nemůžou v obchodÄ prodat sirky ?! Je mi 15 ... popř jestli to najdete na netu, dejte mi url, hledal jsem to 2 hodiny a nic ..20244[/snapback]Nesmis si kupovat sirky, nebo zapalovac, to uz je proflakly. Zkus si zajit koupit treba Autogen, uvidis ze te nebudou podezrivat ze by sis tim zapaloval cigarety Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ...20285[/snapback]Sem si říkal hned že když jedeÄ do takovejch tÄch "ehm...hentai...emh" vÄcí že bude loli asi znamenat lolita ... ale bacha vidÄl jsem tu nÄkoho kdo se menoval lolita, tak aby to nevzal osobnÄ. Např. mÄ se tohle nemůže stát i když...kozy...nebo kozel to snad radči ne Moon : a co je horÄí - zapálit si Ämouda nebo zapálit si houmlessa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirew Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Loli = v podstate pedofilie (v mirnejsim slova smyslu...jestli vubec mirnejsim vyznam existuje ) Huli Kuri nevim U nas ne, ale v japonsku jo ^-^20285[/snapback] Aha tak to je husty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Nesmis si kupovat sirky, nebo zapalovac, to uz je proflakly. Zkus si zajit koupit treba Autogen, uvidis ze te nebudou podezrivat ze by sis tim zapaloval cigarety 20286[/snapback] autogen...hm dobrej napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 wtf : loli?(intimní dotaz na ZeroXe : NevíÄ jestli se prodávaj v trafikách hentai Äasopisy?????? [JOKE])20275[/snapback] japonci sou uchylaci ale na netu bys urcite neco nasel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 japonci sou uchylaci ale na netu bys urcite neco nasel ...20290[/snapback]NemyslíÄ že když už budu něco takovýho hledat že si radči najdu něco real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 NemyslíÄ že když už budu něco takovýho hledat že si radči najdu něco real 20292[/snapback]nejlepe babu s culickama a kratky sukni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Nechcete si zalozit topic o lolitkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nejlepe babu s culickama a kratky sukni 20294[/snapback]no hej gimme links /thx Raul : Rovnou celá Äást fóra jen o erotice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyCZ Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 Bouchaci kuličky ??!! Autogen ??!! Já si chtÄl uvařit veÄeři !!! A trávu zásadnÄ jen přes vodní dýmku (je to pak silnÄjÄí a luxusnÄjÄí) Kterého ****** tohle zase napadlo ... To abych rozpaloval sporák křesadlem ne ?! PříÄtÄ mi neprodají třeba lego stavebnici, rpotože tam jsou malý souÄástky a mohl bych je spolknout ne ?! /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ...20305[/snapback]Si z toho nějakej udÄlanej chlape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Může mi prosím nÄkdo podrobnÄ vysvÄtlit, proÄ mi nemůžou v obchodÄ prodat sirky ?! Je mi 15 ... popř jestli to najdete na netu, dejte mi url, hledal jsem to 2 hodiny a nic .. to je teda divný mÄ ty sirky prodaly když mi bylo 10 let vipadal jsem tak na 8 let a jeÄtÄ u toho stál Äéf toho obchodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.