ZeroX Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Gunslinger zbrane:Devil May Cry anyone? Ninja zbrane:Naruto anyone? Buh-vi-co-to-je Nejaky sfery...skoda ze monk nema jiny druhy sfer To posledni mi pripomina Shikon no Tama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirew Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Ten gunslinger mi do RO nejak nezapada to uz je take cudne... . Ale bouchacky ma dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Mne to posledni spis pripomina embrya :-) - mozna 4 homunculusove? O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 No nevim...ze by to predposledni bylo dark homuncul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Homunculus Mno kdyz bych mela hodne velkou predstavivost :-) Lif - zelene embryo Amistr - oranzove Filir - modre Vanilmirth - to fialove ale sou to jen dohady :-) jen ze mne nenapada nic jineho, co by to mohlo byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Aaaaa ty zbrane pro ninju sou husty asi az ty povolani prijdou udelam Yuffie revival /ho A ty sfery jsou urcite zajimavy hlavne ten posledni ....fragment... hmm ... sutru? XD nebo by to mohly byt zbrane pro nove povolani , neco jako souls pro morphera v FFTactics Adv. lol predstavivost Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Yuffie? Gimme Vincent XDDD Dirge of Cerberus anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 kaco ty nemit ragnaifno ... ty ctyri koule sou mi povedomy, uz sem je nekde v klientovi videl, asi to budou elementy do zbrane pac se mi moc nezda ze by davali homuncula k zasobniku z kalacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 A ty sfery jsou urcite zajimavy hlavne ten posledni ....fragment... hmm ... sutru? XD nebo by to mohly byt zbrane pro nove povolani , neco jako souls pro morphera v FFTactics Adv. lol predstavivost20898[/snapback]hmm a co treba materie? ) barvy by jakz takz sedely edit: tak ty koule sou elementy pro vyrobu naboju. podivejte se na naboje a jejich naplne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Loony, ty jsi hlavicka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Loony, ty jsi hlavicka 20903[/snapback]no to taky, hlavne sem extrahoval ty souboryv minulym patchi byla zmenena mapa moc_fild14, jen nemuzu najit co presne se na ni zmenilo edit: pokud by se nekdo nudil, mohl by z tohodle udelat obrazek hugelu a odin temple, ja na grafiku moc nejsem, i kdyz puzzle mi jdou skvele plac.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 S tou první hvÄzdicí by mohla mít gravitiy problémy Jinak ownage zbranÄ but wer iz shotgunz (Co se vÄechno ví o tÄhletÄch povoláních??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 S tou první hvÄzdicí by mohla mít gravitiy problémy Jinak ownage zbranÄ but wer iz shotgunz (Co se vÄechno ví o tÄhletÄch povoláních???20907[/snapback]nevi se o nich nic, ale muzu ti s jistotou rict ze obe budou mit zbrane na dalku. ty kunai (noze v druhe sade uplne vespod) jsou hazeci a maj stejny elementy jako ty koule takze bych tipoval ze bud fungl novy class od 1-2 atd a nebo nejaky improve archer a thief vetve Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 pokud by se nekdo nudil, mohl by z tohodle udelat obrazek hugelu a odin temple, ja na grafiku moc nejsem, i kdyz puzzle mi jdou skvele HugelOdin Temple Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Nazvy skillu Ninji (uz jsou docela dlouho v klientovi):TobidouguShurikenKunaiHuumaZeny_NageTatamigaeshiKasumikiriShadow_Jump - ze by dalsi skill na preskakovani zdi? )KirikageUtsusemiBunshin_No_Jutsu - Sexy no Jutsu XD, skoda ze to neni kage bunshin no jutsu NinpouKouenkaKaensinBakuenryuHyousensouSuitonHyousyourakuHuujinRaigekisaiKamaitachiNenIssenHugelOdin Temple20910[/snapback]No vidis...tohle vidim pokazdy misto chocobova screenu Edit: Jeste bych zapomnel na Gunslinger skilly )GlitteringFlingTriple_ActionBullseyeMadness_CancelAdjustmentIncreasingMagical_BulletCrackerSingle_ActionSnake_EyeChain_ActionTrackingDisarmPiercing_ShotRapid_ShowerDesperadoGatling_FeverDustFull_BusterSpread_AttackGroung_Drift Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Hmm dobré by bylo kdyby to byly dalÄí alternativy pro Thief/Archer/whateva... /gg Zerox > Ty názvy skillů pro ninju budou takhle v Jap/Kor, nebo budou jeÄtÄ přeložen7? (jestli ne tak tÄ lituju protože už vidím jak se tÄ lidi budou ptát co je to a tohle a támhleto jo a trochu dlouhý post ) A jeÄtÄ poslední > Desperado, MADONA MIA! /omg /pif Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 Hh, a tady je oficialni patch z 28.2. :P http://www.ragnainfo.net/forums/viewtopic.php?t=97358 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Tie zbrane a skilly Gun Slingera síş dosÂť uber Nemí´žem si pomí´cÂť, ale prvá bíşchaÄka v druhom riadku mi až príliÄ pripomína Vashovu zbrař zo seriálu Trigun Jinak ownage zbranÄ but wer iz shotgunz 20907[/snapback]Stavím sa že v prvom stÄşpci zbraní nájdeÄ aspoř dve dvojhlavřové brokule (edit: wah napísal som stÄşpci a myslel som riadku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Tie zbrane a skilly Gun Slingera síş dosÂť uber Nemí´žem si pomí´cÂť, ale prvá bíşchaÄka v druhom riadku mi až príliÄ pripomína Vashovu zbrař zo seriálu Trigun Stavím sa že v prvom stÄşpci zbraní nájdeÄ aspoř dve dvojhlavřové brokule 20954[/snapback]nevim esli myslime to samy, ale ta ctvrta zbran v prvnim radku vypada jako opakovacka a ta posledni uplne vpravo je boomstick (brokovnice s upilovanou hlavni). vetsi sranda bude s tema raketometama, do tech budou ty barevne naboje - nejspis like RE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Moje představy /heh Jo a ty brokovnice tam...no...ehh...řeknÄme no /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Hmm dobré by bylo kdyby to byly dalÄí alternativy pro Thief/Archer/whateva... /gg Zerox > Ty názvy skillů pro ninju budou takhle v Jap/Kor, nebo budou jeÄtÄ přeložen7? (jestli ne tak tÄ lituju protože už vidím jak se tÄ lidi budou ptát co je to a tohle a támhleto jo a trochu dlouhý post ) A jeÄtÄ poslední > Desperado, MADONA MIA! /omg /pif20915[/snapback] Se to pak může přeložit a dát sem na fórum, že^^ (nebo přímo do popisu skillu?) OsobnÄ si myslím, že to zůstane v japonÄtinÄ. Jednak to vypadá lépe/exotiÄtÄji/whatever... a jednak si moc neumím představit ty překlady, např. kamaitachi... muselo by to být přeloženo hodnÄ volnÄ, ve stylu Guillotine Fist - to taky nemá s původním slovem Asura mnoho spoleÄného, ale zní to pÄknÄ, íşdernÄ (ale vymysli 20+ takových názvů^^). Taky záleží na tom, jak ty skilly budou pak vypadat přímo ve hře a jestli se u nich budou objevovat znaky jako to už u nÄkolika skillů je (Endure, Guillotine Fist, Warm Wind...). Protože nevím, jak nÄkteré z nich půjdou přeložit bez znaků (slovník tu teÄ nemám a ninjovskou/narutovskou terminologii po nás ve Äkole nechtÄjí... naÄtÄstí^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.