Sir Loon Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 co byste na to rikali, kdybysme se zacali slejzat nejak pravidelneji, alespon ta prazska frakce, treba kazdy sudy tyden v mesici ut/st/pa kdyz nebudou gw ? mohlo by bejt veselo lidi z prahy je dost a tech co nemaji k pulitru daleko jeste vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Sem pro Bohuzel me vyhovuje jen po/ut/st a jelikoz je po/st gw, tak to zustane asi jen na ut Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 reknete kdy a kde a sem tam;>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 reknete kdy a kde a sem tam;>>21164[/snapback]ja bych dal zejtra generalku ve ctyri u dvou salku - takova proflakla cajovna nad namestim miru Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 dva salky znam;) ale bohuzel ted o vikendu nemuzu :/ muj program naplnili mlade slecinky;)) Spis sem mel rict: reknete jakoejkoliv vsedni den a prijdu ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 dva salky znam;) ale bohuzel ted o vikendu nemuzu :/ muj program naplnili mlade slecinky;)) Spis sem mel rict: reknete jakoejkoliv vsedni den a prijdu ;p21168[/snapback]no, muselo by se vyjadrit vic lidi ale v tydnu bych to videl spis na ty uterky. v patek uz muzou lidi jet do ksa a budou se chtit balit. ten zejtrek je spis pokus o relaxaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Pro mne to v momentalni dobe neni problem spis prinos. Rad poznam lidi z Prahy a okoli, akorat to musi byt v tydnu, protoze holt se muzu setkat pouze pokud mi prace dovoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 tak co se zkusit slizt zejtra kolem seste/sedme nekde? prisel by vubec nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Zitra? Mno mozna i jo, ale kde? U salku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 tam asi bude plno, ale zkus to zarezervovat. ja pritahnu urco. jeste sem agitoval therona aby kdyztak udelal topic na czechru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 utery je pro me mrtvej den - volejbal navrhuju ctvrtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Skocim tam zitra. Xanto, ctvrtek je v haji jedu zase dom. Kalsli na volejbal Hele nevis jakou maj otviracku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Skocim tam zitra. Xanto, ctvrtek je v haji jedu zase dom. Kalsli na volejbal Hele nevis jakou maj otviracku?22680[/snapback]tusim od 12(mozna 10)-22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 tak jaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 du spat, kdyztak mi brnknete na mobil at vim esli se jde nebo ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Cajovna ma plno, prej jen na nahodu...Takze tam to pada.Tak nvm kam jinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Cajovna ma plno, prej jen na nahodu...Takze tam to pada.Tak nvm kam jinam.22774[/snapback]nekam na limosku kde se nemusim zouvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 nekam na limosku kde se nemusim zouvat 22780[/snapback]Neco nadhod Co se tyka centra, nejsem moc znalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Neco nadhod Co se tyka centra, nejsem moc znalej 22796[/snapback]ja taky ne, xanta je notor, ten urco bude vedet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Ten vykladal neco o volejbalu, ale snad se uz umoudril xantooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 Me je teda uplne jedno kam hlavne nekam 23609[/snapback]my uz nekde byli, jen uz nevim kde a pak nas vyhodili z hospy tak sme do dvou vytuhli v kfc a tam pak taky zavreli, dyliny :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 tjn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.