Thror Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Tento topic mi tu vždy chýbal Takže...ktoré anime síş vaÄe najobÂľíşbenejčie? Ktoré anime síş vaÄe TOP5, TOP10, TOP100? Alebo...možno by som sa mal radÄej pýtaÂť "Ktoré ste videli?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Tento topic mi tu vždy chýbal Takže...ktoré anime síş vaÄe najobÂľíşbenejčie? Ktoré anime síş vaÄe TOP5, TOP10, TOP100? Alebo...možno by som sa mal radÄej pýtaÂť "Ktoré ste videli?"21871[/snapback] Chybal aj mne ....takze moje naj anime su Ghost in the shell 1,2 (+ komplet Stand Alone Complex), Wolf´s rain (komplet - na to nedam dopustit ), Vampire Hunter D (+ Bloodlust), Wonderful Days, Blood - The Last Vampire...nie je ich vela, ale zase som si ich velmi oblubil a pri niektorych aj slzicku pustil... ...ale chystam sa aj na ine, je ich viac co uz dlhsie si chcem pozriet len nie je cas... ...btw Thror niak si zabudol napisat tie Tvoje naj, to by ma celkom zaujimalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 nejlepsi anime jako film sou pro me medvidci Pompoko (myvalove ) a nejlepsi serial Inu Yasha a I My Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 ...btw Thror niak si zabudol napisat tie Tvoje naj, to by ma celkom zaujimalo...Nezabudol, ale nebol som si istý, či ten topic bude niekoho zaujímaÂť Ok, tak moje topky:1. Serial Experiments Lain2. Haibane Renmei3. Trigun4. Cowboy Beebop5. X Tie prvé dve fakt odporíşÄam, síş to moje srdcovky...a stavím sa že kopa Âľudí ani nevedela, že Haibane Renmei je anime No videl som ich trochu viac...skrátený zoznam: Slayers, GITS, InuYasha, Rurouri Kenshin, Bible Black, Ragnarok the animation, Full Metal Panic, Kiddy Grade, Blue Gender, Ghost Stories , Mononoke Hime, Akira...a zrovna tu mám DvD s komplet Evangelionom a Chobits, len si na to musím nájsÂť Äas...A aby to bolo komplet, samozrejme som videl aj nejakých pokemonov, digimonov, a dragon ball...ale tým sa moc nechválim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 teda Lein sem moc nechapal full metal alchemist znas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 teda Lein sem moc nechapal full metal alchemist znas? 21882[/snapback]Full Metal Alchemist poznám...trochu...má to celkom dosÂť dielov tak to asi ÂťahaÂť nebudem, ale keby to stiahol nejaký mí´j známy určite by som pozrel A to že si Lain nechápal...to snáÄ nikto nepochopil íşplne ale ku koncu z toho máÄ taký skvelý klaustrofobicko-paranoidný pocit, proste psychooo EDIT: Tak ma napadá, že o Lain by sa dal založiÂť kÂľudne aj nový topic, kde by každý len písal, ako to pochopil Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ja sem v anime zacatecnik zatim sem videl jenom Slayers TV, Slayers next, RO the animation, Elfen lied, Hellsing a ted stahuju Inu Yasha Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Co treba Bleach nebo FF? Obzivlej batoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 ja sem v anime zacatecnik zatim sem videl jenom Slayers TV, Slayers next, RO the animation, Elfen lied, Hellsing a ted stahuju Inu Yasha21888[/snapback]Na Elfen Lied som poÄul samíş chválu Äo to je vlastne zaÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Moje nejoblibenejsi anime je Laputa:Caste in the sky a Totoro. Ze serialu je to Oh, my goddes a Slayers. BTW: ted prave koukam na Akage no Anne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pro každého kdo zatím moc anime nevidÄl bych doporučil tuto stránku:http://www.animenfo.com/statistic/top.php?l=animeje to něco jako internetová databáze filmu www.imdb.com ale v anime verzi Moje top 3 série: 1) Hellsing - absolutnÄ nejlepÄí - povinnost vidÄt Amenhttp://www.animenfo.com/animetitle,713,drvfsa,hellsing.html2) Inuyasha, uf to bylo dlouhý a videl jsem filmy 1 a 4 docela dobry :0http://www.animenfo.com/animetitle,11,wpskdo,inuyasha.html3) Fullmetal Alchemist - až na ten zavÄreÄný film který byl o niÄem superhttp://www.animenfo.com/animetitle,1265,my...etal_alche.html VidÄl jsem Neon genesis evangelion a pár dílů full metal panic ale prostě nejsem fanda do mechu tak mÄ moc nenadchli. a nějaké film:Vampire Hunted D: Bloodlust - mazec, upíři ,super animace prostě http://www.animenfo.com/animetitle,864,khb...re_hunter_.htmlPrincess Mononoke - možná nÄkteří vidÄli protože to ve slabé chvilce vysílala ÄT1http://www.animenfo.com/animetitle,299,mdc...ess_monono.html A tip pro majitele satelitní televize UPC direct, v nabídce je kanál Anime+ který vysíla pouze v noci od 20.00h. V programu ma Inuayshu,Blue Gender,Full metal panic a .. prostě spustu zajímavých anime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 1. .hack//SIGN2. Azumanga Daioh3. Naruto4. Tonari no Totoro5. Pokemon:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 jj obzivlej batoh nei k zahozeni .)(bankai:Tensa zangetsu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 no je tezke skompletovat nejakej top 5 nebo tak nevo pac kazdej serial mel neco do sebe....ale kdybych mel tak by vypadali asi takle: 1. Cowboy Bebop2. Elfen Lied3. Serial Experiments Lain4. Full Metal Alchemist5. Read Or Die TV ale to je opravdu jen provizorni seznam....vsecky (az na par) byli v necem dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 WTH? Kde se tady vzala tahle sekce? XDOsobne teda radsi pouzivam jako referenci www.animenewsnetwork.comMoje anime top 5 by byla nejspis:1) Gundam SEED2) Gundam SEED Destiny (nebo mozna naopak )3) Inu Yasha4) Full Metal Alchemist5) Juuni Kokki6) Air Ja radsi mangu, takze anime zase tolik nemusim.Manga top 5:1) Bleach2) Berserk3) Love Hina4) Yakitate Japan a Death Note5) Mahou Sensei Negima a Naruto Edit:Jeste bych zapomnel na bishoujo top 5 1) Air2) Kanon3) Snow Drop a Season of Sakura4) Kana: Imouto5) Crescendo a Brave Soul Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Jeste si vzpominam na Agent Aika... davali to na Vive To se mi taky moc libilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Jeste si vzpominam na Agent Aika... davali to na Vive To se mi taky moc libilo.21934[/snapback]Pantsu fan, eh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 OMFG !! nekecejte ze nikdo neznate Excel Sagu !! Je to naprosto genialni silena komedie s velmi tragickym koncem!! V hl. rolich je Excel (divka co po vystudovani stredni skoly zacina pracovat pro tajnou organizaci ,ktera chce ovladnout svet) , jeji Äéf , do kteryho je beznadejne zamilovana a jeji partacka, ktera je princezna neznámé vesmírné rasi a neustále omdlívá , pri cemz kasle krev. Exel saga je od stejného autora ,jako take velmi blaznive Puni puni poemi, kde hlavni hrdinka ,,morfuje,, za pomoci mrtve ryby. Bylo by moc pekny, ked by jste u uvadenych Anime delali i malou recenzi, abyjsme mi zavisli na Anime vedeli co shanet. /kis Edited Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nejmenuje se to nahodou Excel Saga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Nevím v jakým pořadí, ale určitě Bleach, Naruto, Hellsing, Full Metal Alchemist! a jeÄtÄ asi dalÄích 100 seriálů, který jsem na kolejích shlídnul a moc se mi líbili, ale lámal jsem je jeden po druhým, takže si ani nepamatuju jejich jména Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pantsu fan, eh? 21937[/snapback] /ho Neco takovyho by mohly cesky televize zaradit do programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Na Elfen Lied som poÄul samíş chválu Äo to je vlastne zaÄ 21894[/snapback]Elfen Lied je takovy anime pusobici na city a ke konci muze zpusobit mensi depku jinak FAKT doporucuju skvelybtw bylo to druhy anime v poradi co sem videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Me by spis zajimalo kde to Anime berete? Nejakej link by se hodil 22123[/snapback]torrenty, dc, srazy otaku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 taky prispeju necim, co uz jsem videla, ale vazne po mne nechtejte, abych urcila jejich poradi...kazdy anime ma neco do sebe, neco originalniho Full Metal Panic 2, FF Unlimited, Now and then here and there, NGE, Ghost in the Shell, Akira, Laputa - Castle in the Sky, Spirited Away, Wonderful Days, Princess Mononoke a nesmim samozrejme zapomenout na Bratrstvo Sedokridlych (pro neznalce Haibane Renmei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Me by spis zajimalo kde to Anime berete? Nejakej link by se hodil 22123[/snapback]hlavne irc, ale obcas taky torrenty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.