Mitheress Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ja se taky bavil... i kdyz moc lidi jsem neznal, ale stare gardy jsem si nenechal ujit vid fejku :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Final Countdown Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Peknej sraz, jen jste to tam vzadu nemuseli tak zdemolovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jen alkohol? /heh ale vis co se rika : Alkohol je nepritel cloveka - nepratel se nebojme na mnozstvi nehledme jak sem te vcera videl tak ses tim heslem urcite nevedomky ridil28175[/snapback] Myslis muj zaverecny ne uplne vvdareny monolog nad stolem FR+LW kteremu jsem se smal jenom ja. /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ><, FÄUDU, v <> a jina taka slova.. Fotecky ode mne budou za par hodinek na netu... inak sraz sem si uzil aspon na zacatku /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ty v cokolade byli od mne a od britvy /gg A uz sou fotecky ode mne... za par min tam budou vsechny... Takze tady je komplet full kvalita - http://wind.goo.cz/fotkyBrno3/Tady jen nektery mensi kvalita s thumbailama.. - http://www.flickr.com/photos/81621568@N00/...57594120996012/ //omlouvam se za preklepy a za to ze si na vas na vsechny nepamatuju.. , sem moc linej to dodelat no.. /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Jsi zlatíÄko, Froste Aspoř nÄkteří uvidí, jaká dÄlali zvÄrstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozrala Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 no, jeste bych se vsem chtel omluvit za zpusobene skody....na sraz radsi uz vickrat nepojedu, zas tolik prochlastanych penez......no nic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 tak sem zkouknul fotky... co jste provadeli snipovi.... zvirata .)faklafe - peknej sestrih .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jak vidim tak snip dostal co proto.....jeste vedet proc se po te zemi valel dyztak sem pak hodte link na nejake fotky z druhe pulky hospy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Fotky Coda: http://kentril.dyndns.org/gallery/CzechRO2006Rekl bych ale, ze ty Rithovo jsou nejlepsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Tak uz som doma aj ja dakujem lidicky super vecer konecne po dlhej dobe /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jak vidim tak snip dostal co proto.....jeste vedet proc se po te zemi valel dyztak sem pak hodte link na nejake fotky z druhe pulky hospy28205[/snapback] Vypil moc zapalenych green potu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 no tak ja pred chvili dorazil domu sraz supr ) a nak sem zapomnel kdo mi v noci kupoval whisky tusim panaka.. a ja si nemuzu vzpomenout kdo to je ) jenom vim ze to nechtel oplatit ..kua kdo to byl ? /swt /hmm ale i tak diky napad exovani s vegim bylo taky dobry bude se priste muset zapojit vic lidi na vic kol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandi Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ... kupoval whisky tusim panaka.. a ja si nemuzu vzpomenout kdo to je ) jenom vim ze to nechtel oplatit ..kua kdo to byl ?... To neřeÄ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Vypil moc zapalenych green potu. 28218[/snapback]nn greenpoty sou tekute.....mozna ale davali ten dym kdyz se z green herbu delaj green poty v takove male alchymisticke souprave Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nene, vazne slo o green poty (absint?)... pak uz se tam valel celo dobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nn greenpoty sou tekute.....mozna ale davali ten dym kdyz se z green herbu delaj green poty v takove male alchymisticke souprave 28235[/snapback] nn zapaleny green herby jeho urcite nemely na svedomi... ale ten ohraty greenpot (absinth s cukrem) to je swinstvo /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 nn zapaleny green herby jeho urcite nemely na svedomi... ale ten ohraty greenpot (absinth s cukrem) to je swinstvo /gg28268[/snapback] To je !! jsem si o to spalil prsty !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegetto Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 napad exovani s vegim bylo taky dobry bude se priste muset zapojit vic lidi na vic kol 28220[/snapback]no ja som len za len tento krat to nemusi platit nestea...i ked som vazne myslel ze nas da I ked cym viacej ludi tym horsia prehra fuj fuj ked si predstavim ze clovek to posere pri tak 6-7 ludoch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Hour Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 - mam pocit, ze sem na jednoho cloveka zapomnela O_o, snad mne nepriskrti27625[/snapback]aaaaaaa na mÄ jsi zapomnÄla taky /sob /sob /sob /omg /omg /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snip Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 No jako byl to mazec jednu chvili sem byl docela mimo a fakt za to mohly ty absinty /heh ale pak sem zas zacal komunikovat se svetem a bylo to skoro v poho /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 kewl bolo, dakujem za miesto pri stole, snad sa uvidime v Blave Link to comment Share on other sites More sharing options...
elisea Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Vegi: tak ale sranda musi byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 No jako byl to mazec jednu chvili sem byl docela mimo a fakt za to mohly ty absinty /heh ale pak sem zas zacal komunikovat se svetem a bylo to skoro v poho /heh28415[/snapback]No toho zelenyho svinstva bylo vic Ne jen v tekute podobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.