Mitheress Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Zdravím Připravili jsme pro Vas malý VelikonoÄní event. Bude zítra 17. dubna 2006 od 12:00 do 19:00. Cela sranda spoÄívá ve sbírání kraslic, které se budou nahodnÄ objevovat po svÄtÄ nebo je můžete vymrskat ze sleÄen a dam . ÂŽeny, které se budou chtít zapojit do eventu tak at' se přihlásí a já jim dám kraslice ... V 19:00 bude provedeno sÄítání a vyhláÄen nejlepÄí koledník. Je jen na Vás jaký si event udÄláte. Pokud zjistim, že skupina lidi sbíra kraslice pro jednoho tak si udÄlám obrázek o tÄchto lidech a přizpůsobím tomu dalÄí eventy. Důležitá poznámka kraslice funguji jako kinder surprise xD takže si nechte jejich baÄtÄní až po vyhláÄení vysledků. Kraslice se budou objevovat pouze v okolních mapách mÄst at' je nehledáte treba v Glast Heimu HodnÄ ÄtÄstí a krásné Velikonoce přeje Reborn team Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Ona cena pro nejlepsiho kolednika nebude stejne nic super, tak se podvadet ani nevyplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Ona cena pro nejlepsiho kolednika nebude stejne nic super, tak se podvadet ani nevyplati.26420[/snapback] suuper, uz se tesim /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blahsen Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 takze sa to moc ani neoplati.... Edit by Mith: vsak nemusis soutezit ale myslim ze pro odreagovani si aspon jedno vejce muzes vykoledovat a pokud nechces koledovat o warn tak si prosim vypln signaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 By me zajimalo, kdo by radsi koledoval virtualni kraslice, kdyz muze jit ven koledovat od hezkejch holek :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihinka Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Takovi zoufalci tvori pulku serveru 26469[/snapback] no to je fakt:-) ale pro holky je to teda trochu nespravedlivy ja chci taky koledovat!! /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 nestezujte si, ja se na event tesim, stejnak sem zrovna imobilni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Od holek a kdyz ti daj poradnyho panaka tak je to nadhera 26445[/snapback]ani me nemluv poradne me boli hlava na kazdym miste jednoho panaka a clovek uz si ani nepamatuje klk jich bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Diky GM za super event /no1 . dobre jsem se u toho pobavil, skoda jen, ze jsem tomu nemohl venovat vice casu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Cely to bylo napad Mitheresse. Na to, ze u toho dodelaval Juperos quest a mel termin do kdy to muselo byt hotove, tak vazne skvela prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 event byl moc peknej...skoda jen, ze sem 4 hodiny z toho musel bejt off...moh sem bejt prvni ^_-Jinak pekny popisky kraslic :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 event byl moc peknej...skoda jen, ze sem 4 hodiny z toho musel bejt off...moh sem bejt prvni ^_-Jinak pekny popisky kraslic :]26591[/snapback] Mel jsem v planu dat kazde kraslici originalni popisek ale ukazoval jsem to k3 a ten to pochopil jako ze je to hotove a praskl to primo do patchu Neva priste budu originalnejsi /kis Jinak ted bude doufam vice eventu a taky questiku... moje priorita je ted dodelat olympiadu, ktera bohuzel trosku upadla Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 jj questiky :-) mohl by si po loonym prebrat rybareni a alici :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Verim ze Loony tu Alici dodela Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kenny.. v tomhle pripade si myslim.. a neuraz se :-)))) ze si prilis duverivy :-)) rekneme az naivni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 kenny.. v tomhle pripade si myslim.. a neuraz se :-)))) ze si prilis duverivy :-)) rekneme az naivni :-)26597[/snapback] kdyz tak se o to postaram ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kenny.. v tomhle pripade si myslim.. a neuraz se :-)))) ze si prilis duverivy :-)) rekneme az naivni :-)26597[/snapback]a ty drza asi si dam hrebickovy a dodelam to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 ok ok dost bylo flamu Velikonoce nam pomalu konci tak doufam, ze si je kazdy uzil podle sveho. Zbyva jen vyhlasit i zde na foru nejlepsiho kolednika. Nejlepsim kolednikem pro rok 2006 se stal Oxygen. Gratulujeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Event to byl fakt dobrej ,vydrzel dlouho a donutil nas mlatit prisery, ktery bysme normalne nemlatili. Diky tomu si z eventu spousta lidi odnesla dost karet na kapra quest. Btw ja si konecne udelal quad drops rod a na kapru mam asi4 picky karty.Jen v tech vajcich by mohlo byt neco..pouzitelnejsiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Event to byl fakt dobrej ,vydrzel dlouho a donutil nas mlatit prisery, ktery bysme normalne nemlatili. Diky tomu si z eventu spousta lidi odnesla dost karet na kapra quest. Btw ja si konecne udelal quad drops rod a na kapru mam asi4 picky karty.Jen v tech vajcich by mohlo byt neco..pouzitelnejsiho 26608[/snapback] UGH proc jste mlatili prisery? Vajcka se jen tak volne objevovala Ale jsem rad ze Vas to bavilo... pouzitelne mno premyslel jsem nadtim co tam dat a myslim ze takhle to bylo nejlepsi vzhledem k tomu ze jsem to planoval rozdavat slecnam (zadna nenapsala) a ke vsemu se jich respawnovalo az moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Tak, tak, já přiÄel bohužel až na poslední hodinu, bylo mi řeÄeno, že ta vajíÄka žerou looteři, tak jsem je taky mlátil. Jenže ani z jednoho nic nepadalo, tak jsem zaÄal koukat kolem sebe a nakonec je jen sbíral :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 UGH proc jste mlatili prisery? 26634[/snapback] Ja teda nemel moc casu(asi hodku), ale jediny vajicko, ktery sem nasel, mi padlo bylo z dropse. Ja vim sem spatnej kolednik Proto asi nekteri mlatitli prisery... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Ja teda nemel moc casu(asi hodku), ale jediny vajicko, ktery sem nasel, mi padlo bylo z dropse. Ja vim sem spatnej kolednik Proto asi nekteri mlatitli prisery...26657[/snapback] Takhle ukrast dropsikovi kolednikovi jeho kraslici no fuj !!!!! /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.