Kirta Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 No, tak schvalne, je tu nejaky dite s timhle darem? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 No, tak schvalne, je tu nejaky dite s timhle darem? ^^ Kiro, zkus se třeba kouknout na CP ... http://ucty.reborn.cz/ladder.php tam najdeÄ vÄechno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 Kiro, zkus se třeba kouknout na CP ... http://ucty.reborn.cz/ladder.php tam najdeÄ vÄechno... No dobre, ale 2 neni nic moc, zkuste si je taky nekdo udelat copak si vsichni myslej ze to za to nestoji? omyl /heh A se Kirta ne Kira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyuubisek Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 u me to je teÄky moje milovany dite se obevi jednou do mesice a to maximalne na 4 minuty -_-" kdo ho ma pak Äas naexpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archlong Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 u me to je teÄky moje milovany dite se obevi jednou do mesice a to maximalne na 4 minuty -_-" kdo ho ma pak Äas naexpit Moze expit samo ja som vyexpil uz dve deticky vacsinou pomocou questov atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow wizard Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Moze expit samo ja som vyexpil uz dve deticky vacsinou pomocou questov atd. Ja kdyz fakt nevim co delat ta obliknu moji baby hunterku (Nariko) a jdu z nudy si trochu zastrilet na soily Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revy Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Tak já mám teda Baby Bardíka (Tadashi) s kamarádem, kterej má High Wizarda... Stringy se v MagmÄ hodí vždycky zvláÄÂť, když se expíme včichni... jak prcek tak mamka s tátou... Tak Sufra a jeÄtÄ Stringy dÄlají s castem SG divy =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.