k3dT Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Verim ze vetsine z vas pojem Wiki neco rika tak nebudu slozite vysvetlovat o co jde. Adresa nasi Wiki je: http://wiki.reborn.cz Vytvoril jsem uz nejaky zakladni stranky i s drobnym navodem. Editovat stavajici stranky nebo pridavat nove muze kazdy i bez prihlaseni. Ja vsak registraci doporucuju, abych vedel kdo je jak aktivni. Wiki bude fungovat dejme tomu tyden na zkousku, uvidime jestli se to chytne a nebude v tom bordel. Jinak zadna wiki nebude. Pokud se to ujme tak verim tomu ze se z toho stane dulezity zdroj informaci pro vsechny stavajici i nove hrace. Zda-li se budete chtit na neco zeptat nebo si nebudete s necim jisti ptejte se tu. Samozrejme pokud se wiki ujme zmenim design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Tak zatim se nasli jen R-e-n a Cryptor. Vazne se nikdo dalsi nechce podelit o svoje znalosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Ale to vis ze joo,urcite spousta lidi.Podle me by se tam mohli tat trebas questiky - ted sem delal tondu toluena,hezky by se tam napsalo kolik je ceho potreba,souhrnej seznam a kam se kuli tomu vsemu ma jit.Jenze jaksi chybi to,tamto-basnicky strevo. A to si myslim ze je u vetsiny lidi-proste malokdo si dovoli tam neco psat ze strachu ze to pose...e Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Nejde to nijak rozbit.... vzdycky to jde vratit zpet .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Tiež by som nieÄo pridal...ak sa budem zase od 3 do 5 ráno nudiÂť ako obvykle a ak nebude vadiÂť slovenčina Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 kdyz sem to jakztakz za pomoci faqu a kennyho sesmolila aj ja :-) absolutni strevo na tyhle veci a vse kolem toho.. tak to musi zvladnout kazdy O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 ak nebude vadiÂť slovenčina Blba otazka. Nebude samozrejme Me osobne se slovenstina strasne libi od doby kdy jsem potkal Keichiiho z CzechRO na srazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepik Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 jj slovenstina je mega krasna, u nas na VT mluvi Zusska a za ten jeji mega super hlasek ji asi budu milovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Otázka, z toho syntax som nejak nepochopil či sa dá spraviÂť nieÄo takéhoto: Proste maÂť napísaný užÄí odstavec textu a vedÂľa toho hodený obrázok (ak by to niekto nepochopil z príkladu )...v tých príkladoch v syntax keÄ sa napísal text a odkaz na obrázok v tom istom riadku, tak ten text bol íşplne v Âľavom dolnom rohu obrázku :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Snad jen udělat tabulku nebo bych musel povolit html kod vkladat... Ale tabulkou je to snazsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Pustil som sa do Mage skillov....tabuÂľky obrázky skilltree vÄetko...Äo poviete na preklad Enemies frozen by Frost Diver skill become Water property regardless of their original property => Protivníci zmrazení Frost Diverom síş Water Property, bez ohÂľadu na ich pí´vodný element.podÂľa mřa to sux, ale nenapadá ma niÄ lepčieho ;D EDIT: tak som tam zatiaÂľ hodil to Äo som stihol, ide to straÄne pomaly EÄte tam skíşsim nieÄo v noci dopracovaÂť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Na wiki v sekci instalace je zminovano - spustte setup.exe pro nastaveni. bohuzel v archivu zadny setup.exe neni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 EDIT: tak som tam zatiaÂľ hodil to čo som stihol, ide to strašne pomaly Ešte tam skíşsim niečo v noci dopracovaÂť... Perfektni Povolani jdou strasne pomalu no Na wiki v sekci instalace je zminovano - spustte setup.exe pro nastaveni. bohuzel v archivu zadny setup.exe neni... eh No nic upravim ten clanek aby si jeste lidi stahli setup Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Perfektni Povolani jdou strasne pomalu no eh No nic upravim ten clanek aby si jeste lidi stahli setup Diky Nevim jestli to jenom ten setup vyresi...po spusteni reborn.exe mi to vyhazuje okna nadepsana - Instalační program systému WindowsXPSoučásti systému lze nainstalovat nebo nakonfigurovat v ovládacím panelu edit - vyreseno je nutno spusit setup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 A mas urcite ten setup z toho odkazu a ne setup z czechro? pripadne jestli ho mas nakonfigurovanej nez pustis hru pokud ten setup nemas v adresari RO. Pak snad jeste doufam nepoustis Czechro.exe/czexe.exe ale reexe.exe/Reborn.cz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Udelal jsem quest skill pro acolytu .. jako predlohu jsem pouzil k3nnyho quest skilly u novice. Jestli to bude vyhovovat tak zkusim dodelat i ostani Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 Super to uplne staci. Pokud udelas i dalsi budu jen rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 1st class job questy jsou snad hotove , ale radsi po me nekdo překontrolujte chyby. Jako zdroj jsem pouzil ragnarok.gamona.de ... snazil jsem se vsechno zkontrolovat i ve hre, ale nektere postavy nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 Pekne se to zacina plnit. Vsem diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 pustila jsem se do sepisování dalÄích topiců, ale nějak nevím jak tu wiki donutit žrát moje HTML Tak zatím než mi nÄkdo poradí používám tu "zajímavou" nativní syntax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Pred kazdou tu cast musis cpat <html>a na konec</html>Nestaci na zacatek a konec stranky,ale okolo kazdyho kousku kodu kterej tam napises.Ale prisel sem na to ze je jednodussi vybodnout se na html,wiki to ma mnohem jendodussi a lepsejc udelany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Pred kazdou tu cast musis cpat <html>a na konec</html>Nestaci na zacatek a konec stranky,ale okolo kazdyho kousku kodu kterej tam napises.Ale prisel sem na to ze je jednodussi vybodnout se na html,wiki to ma mnohem jendodussi a lepsejc udelany.tak v tomto pripade kazdopadne, dik za odpoved, jdu zas vymyslet nejakou stranecku. btw: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:brokensword_qtohle je na Rebornu? Nenasla jsem ani mesto, ani ta npc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Hmm,je fakt ze sme to nekontroloval,zeptam se na to autora az ho chytnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 tak v tomto pripade kazdopadne, dik za odpoved, jdu zas vymyslet nejakou stranecku. btw: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:brokensword_qtohle je na Rebornu? Nenasla jsem ani mesto, ani ta npc...Mesto aj NPC som nasiel aj ked pod inymi nazvami, ale quest aj tak nefunguje. Barmanka nehovorila nic o broken sworde takze som skoncil hned na zaciatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 11, 2006 Author Report Share Posted September 11, 2006 Slot shoesky zadnej quest (kdyz nepocitam Seal questy) nedava.. No to je jedno. Jen tam dopis komentar ze ntehle quest zatim na Rebornu neni. Urcite bude v budoucnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.