Tracy Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 No kdyz sme u toho,porad sem cekal ze to zmensis sam,ale nejak ne a ne.Ten obrazek na WiKi-je skoro dost velkej,nezda se ti? To ze ma prez pul mega se da kousnout,jde me o rozmery jako takovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 No kdyz sme u toho,porad sem cekal ze to zmensis sam,ale nejak ne a ne.Ten obrazek na WiKi-je skoro dost velkej,nezda se ti? To ze ma prez pul mega se da kousnout,jde me o rozmery jako takovy uz sa na tom pracuje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Diky to se ceni. Momentalne neni na cem ale casem te urcite zneuziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 To Pixi: nechci moc rejpat, ale na tom banneru mas chybu...Zkus si schvalne otevrit www.ucty.reborn.cz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 OsobnÄ nejsem příznivcem podrobného vypisování návodů na questy - redukuje se tím zábava z luÄtÄní na prosté obíhání a donáÄení, ale když to hráči preferují, je to jejich vÄc. Jen bych chtÄla poprosit, abyste, když píÄete návod na nějaký quest/event, nepsali nepodložené blbosti, protože to zredukuje veÄkerou zábavu na 0. Smazala jsem ve wiki vÄtčinu návodu na Kontrolóra provozu (Coloured Ribbons), protože byl, bohužel, ÄpatnÄ. Obsahoval nejen Äpatný návod řeÄení, ale navíc jeÄtÄ jednu doteÄnou zavádÄjící informaci. Ocením, pokud se na wiki neobjeví ani srávný návod a než se quest zruÄí, tak si jej budou moci zahrát i ostatní. Původní íşmysl byl jen krátkodobý event, který se protáhl, ale není to koneÄná verze žádného Äepicového questu, jakmile bude sestaven alternativní quest, bude Kontrolór uložen k vÄÄnému spánku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Dle mého názoru nejsou podrobné návody Äpatné. To je jako u poÄítaÄových her - buÄ se hraje otrocky podle návodu a vÄtčina zábavy se vytratí a nebo člověk hraje sám a do návodu se podívá teprve, když už neví kudy kam. Je na každém jakou cestu zvolí. Co se týÄe návodů na wiki, tak nÄkteré už úplně nekorespondují se souÄasnou situací, ale myslím si, že na vinÄ jsou updaty ragnaroku, které to či ono zmÄní - sám jsem už pár vÄcí opravoval. Autor(ka) návodů určitě nemůže po každé nové svn vÄechny questy projíždÄt, to už je na komunitÄ hráÄů, kteří questy právÄ plní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ja osobne jsem zastancem navodu, kdyz uz ho dotycny chce pouzit, tak at ma moznost a zbytecne se netrapi. Pokud si to chce uzit se vsim vsudy, tak navod nevyuzije, nicmene tu prilezitost bych mu dal.Mimoto kdyz uz nenajde navod tady, tak ho bude hledat jinde a je lepsi, kdyz lidi budou pouzivat rebornackou wiki nez jiny zdroje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 No ja bych spis nez doslovny navod ocenil treba udany zacatek questu, ev. hruby narys a popis o co se v tom questu da ziskat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ano, ale pokud je návod od prvopoÄátku ÄpatnÄ nebo dokonce podává zavádÄjící informace, tak by tam být nemÄl. No a pokud to onomu questu spíÄe Äkodí a ubírá mu na zábavnosti... tak také ne. (NemluvÄ o přání autora) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 No ja bych spis nez doslovny navod ocenil treba udany zacatek questu, ev. hruby narys a popis o co se v tom questu da ziskat.Tohle bych také jako hráÄ velmi uvítala - soupis poÄáteÄních indicií. Trochu mne mrzí, že díky podrobným návodům není možnost využít takovéhoto seznamu a zároveř se vyhnout podrobnému řeÄení. .... Ale ono by možná stačilo, kdyby byl zájem, oddÄlit to "vnořením" návodu. Tedy mít v seznamu questů jen obecný popis s prvním íşkolem a možnou odmÄnou a odkaz na návod na dalÄí stránce. SamozřejmÄ u questíků, které jsou založeny na luÄtÄní hádanek je návod spíÄ na Äkodu Když ho nemáte, tak se prostě musíte nutit myslet a když to vymyslíte, tak máte ten dobrý pocit - JO! PřiÄel jsem na to! - když ho máte, tak prostě podlehnete a podíváte se , tohle je na návodech mrzuté. Naopak u spousty vÄcí jsou návody velmi užiteÄné - uÄetří vás zeÄílení z marného klikání po dvaceti mapách. edit: SamozřejmÄ je jasné, že nikdo nemá Äas prolejzat staré návody, jestli se na nich něco nezmÄnilo díky SVN. Od toho je tam také datum poslední íşpravy. Špatné je, když je datum íşpravy aktuální a informace jsou zcestné až nesmyslné. To naopak neprospívá niÄemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 To je rozhodnÄ dobrý nápad, buÄ na zaÄátku návodu napsat jen o Äem zhruba quest je a kde zaÄíná a nebo jeÄtÄ lépe vlastní podrobný návod vnořit. Myslím, že nejhorÄí je odpovídání na otázky npc psaním textu. Pokud je quest přeložen do ÄeÄtiny (slovenÄtiny) tak odpovÄÄ je nÄkdy anglicky (tuÄím např. Eye of Helion Quest) a nebo nÄkteré logické přesmyÄky nebo nedej bože básnÄ v angliÄtinÄ, to je pocuc :-) NemluvÄ o různých znakových sadách či speciálních znacích. Jeden odstraÄující příklad: vzpomínám si, jak jsem dÄlal quest pro vstup do laborky, hned jak se zavedl. íplnÄ na konci se u stroje zadávalo slovo, po kterém průkaz vypadl. Logické výrazy jako pass nebo passport to nebralo, až mi nějaká dobrá duÄe poradila, že se musí zadat keycard, hrůza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Silv: Od te doby delam questy, ktere po dokonceni jednim clovekem zmeni reseni :>r Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Vzhledem k tomu, ze se na wiki nikdo nevyjadril uz tak tyden, zkusim to jeste tady, snad se mi tu dostane nejake odezvy :-) ' Zajimal by me vas nazor na jednu drobnost tykajici se wiki. Chteli byste nejak sjednotit upravu jednotlivych clanku? Spolecnymi silami by se mohly vytvorit urcite sablony, podle kterych by se mohly clanky ridit. Trochu by to mozna urychlilo a zjednodusilo prispivani na wiki pro vicero lidi. Nevyhodou toho by bylo, ze by muselo vic lidi ony sablony vytvorit a dohodnout se na konecne verzi a pote vsechny stavajici clanky upravit. Tim by se zpomalila uz znacne pomala prace na wiki ;-), ale mozna by tim nase reborn wiki dosla na vyssi uroven :-). Je vsak mozne, ze vam soucasny stav naprosto vyhovuje a radeji byste uvitali vetsi zaplneni informacemi namisto zbytecnych uprav a vymysleni zbytecnosti. Prosila bych o nejakou odezvu ;-), dekuji. ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nápad je to dobrý, bude to potom jako hotový redakÄní systém. OsobnÄ jsem tvorbu na wiki ani moc nestudoval, vždy jsem si zkopíroval kód patřiÄné stránky od tebe a jen to přepsal :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nápad jeto hezký, ale kdo to udÄlá? (Já nepochybuji, že ty bys na tom udÄlala nejvíce, ale stejnÄ) A spousta lidí neumí udÄlat ani odřádkování, tak jak je chceš donutit používat nějaké Äablony? NemluvÄ o pravopisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Prave i o to jde. Na wiki sem zacinala s nulovymi znalostmi, jak se na ni tvori.. precetla sem si pravidla od kennyho a zjistila, ze pravidlem je zacinat stranku s H1 nadpisem :-))) (to podotykam dodnes dost lidi jeste nepochytilo ;-) ) tim sem se ridila a postupne zjistila, co je dobre na co. Ted uz se mi styl, kterym sem zacinala kdysi nelibi a prijde mi neprehledny. Upravit clanky do jednotne upravy neni podle mne az takovy rozdil. Myslela sem, ze by se seslo a domluvilo nekolik nejcastejsich prispevacu na wiki a pokusili se dat dohromady takovy mensi navod v podobe nekolika stranek, jak by mely vypadat. Nerikam, ze by se mi libilo mit vsechno jako pres kopirak, ale v urcitych vecech by se to mozna hodilo. Take nerikam, ze by se mely udavat pravidla, ze pokud neumite pravopis, prispivat nesmite, to se nastesti da snadno opravit. Ani si nemyslim, ze by se melo lpet na diakritice, prestoze je to ceska wiki. Ja osobne sice svedu psat i s diakritikou, ale dosti mne to zpomaluje. Navic si myslim, ze vetsina lidi uz diakritiku vypousti.Kdo to udela? Mne to nedela problemy, ja si na to cas vysetrim klidne, kdyz o to bude ale zajem ;-). Jen bych byla rada, kdybych mela nekoho na zpetnou vazbu, kdo by mi rekl, tohle je zbytecne, tohle by to jeste chtelo a s timhle kapanek prehanis. Nechci, aby se ze mne stal wikidiktator :-P. Timto chci tedy pobidnout trochu aktivni lidi, aby se se mnou v pripade zajmu spojili na icq (250688875) a spolecnymi silami bychom nejake ty sablonky a upravu wiki mohli sesmolit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Nechci, aby se ze mne stal wikidiktator :-P. Ren bud nasim wikidikatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Heled REN,necu ti do toho nejak kecat nebo tak neco,ale i uzasny lidi musej obcas spat ,)http://wiki.reborn.cz/doku.php/?do=recent PS:je to kompliment,kdyby to nekdo nechapal Snad jen ze " Míra zpomalení íştoku závisí na sesilatelově DEX a ne STR " http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:slow_grace Nechci ti do toho hrabat,tak to oprav sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 noooo... ja to sice moc nekontroluju, kdyz prepisuju skilly, co uz tam predtim byly... ale slow grace popisek v db a http://www.ragnainfo.net/wiki/index.php/Slow_Grace zde rika o STR, tak nevim :-) a ja spim :-)) nemej obavy ;-) ps. klidne tam veci opravujte upravujte napravujte :-)) - i vytvarejte.... (podle sablony :-)) ) nejsem vubec proti, ba naopak ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ja vim,vsade je psano ze je to podle STR - nicmene s kenym sem to nekolikrat resil a on vykoukal ze je to podle DEX I kdyz,vsecko se meni tak rychle ze clovek nikdy nevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Na RI Wiki jsou často mylné nebo neíşplné informace. NejlepÄí je to vždy ovÄřit přímo ve hře.Např. u Stone Curse je tam psáno "The target's level, LUK, and MDEF affects the Stone Curse status's duration. ", ale to není pravda. JeÄtÄ před 2 týdny tam bylo napsáno že trvání ovlivřuje baselevelTrvání je vždy 5 sekund první fáze a 15 sekund druhá fáze a není to ovlivnÄné ani LUK, ani MDEF, ani levelem. (SamozřejmÄ na eAthene to nějak ovlivnÄné být může, tady jsem to netestoval) edit:KILLER BEAN: uvádÄl jsem to jen jako příklad nepravdivých nebo neíşplných informací na RI.Jinak tÄch 5+15 sekund je oficiální nastavení, hold na eAthenÄ se to mÄní s každou SVN, tu si niÄím nemůžeÄ být jistý :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Na RI Wiki jsou často mylné nebo neíşplné informace. NejlepÄí je to vždy ovÄřit přímo ve hře.Např. u Stone Curse je tam psáno "The target's level, LUK, and MDEF affects the Stone Curse status's duration. ", ale to není pravda. JeÄtÄ před 2 týdny tam bylo napsáno že trvání ovlivřuje baselevelTrvání je vždy 5 sekund první fáze a 15 sekund druhá fáze a není to ovlivnÄné ani LUK, ani MDEF, ani levelem. (SamozřejmÄ na eAthene to nějak ovlivnÄné být může, tady jsem to netestoval)prva faza urcite neni 5 sekund...byvalo to tak ale zmenilo sa to na 1-2 max. tych 5 sekund ale bolo urcite lepsie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 prva faza urcite neni 5 sekund...byvalo to tak ale zmenilo sa to na 1-2 max. tych 5 sekund ale bolo urcite lepsie ^^zalezi na tom aky stone curse .. od status armoru nema prva faza skoro ani 1s.. ale normalny sc tam tych 5s tusim ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 zalezi na tom aky stone curse .. od status armoru nema prva faza skoro ani 1s.. ale normalny sc tam tych 5s tusim maSC z autocastu (aÂť už ze zbranÄ z íştoku nebo z armoru z obrany) nemá mít první fázi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Ked niekto napisal do wiki ale ako autor je len IP adresa tak sa da nejakym sposobom zistit kto to napisal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.