k3dT Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 To nejde zadnej homun skill ve meste? o_O Nebo... jaky jdou a jaky ne? protoze jsou vsecky co nedavaj dmg povoleny... tj.247,36 // ress homo243,36 // call homo244,36 // rest homo8001,32 // HLIF_HEAL8002,32 // HLIF_AVOID8004,32 // HLIF_CHANGE8005,32 // HAMI_CASTLE8006,32 // HAMI_DEFENCE8008,32 // HAMI_BLOODLUST8010,32 // HFLI_FLEET8011,32 // HFLI_SPEED8014,32 // HVAN_CHAOTIC8016,32 // HVAN_EXPLOSION Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 U mojeho filira v pronte nejde Flitting ani Accelerated Flight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted October 16, 2006 Author Report Share Posted October 16, 2006 používám hodnÄ customized Ippang, ale teÄ plánuju vykradení MirAI, takže jeÄtÄ uvidim, co z toho vyleze jinak jsem si všimla, že ti co používají LudiAI (ta v instalátoru) tak KSkují jiné homuny - prostě likvidace konkurence (ten můj slizoun to s ní dÄlal taky - s novou AI se chová korektnÄ) takže to je otázka Äpatného naprogramování anitiKS skriptu a poÄítejte s tímhle chováním Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 to je mrcha.. a to tam pisou ze ma ochranu proti KS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 používám hodnÄ customized Ippang, ale teÄ plánuju vykradení MirAI, takže jeÄtÄ uvidim, co z toho vyleze jinak jsem si všimla, že ti co používají LudiAI (ta v instalátoru) tak KSkují jiné homuny - prostě likvidace konkurence (ten můj slizoun to s ní dÄlal taky - s novou AI se chová korektnÄ) takže to je otázka Äpatného naprogramování anitiKS skriptu a poÄítejte s tímhle chovánímMir ma nekolik blbych nastaveni...Homun se drzi prilis blizko alchy, staci udelat krok, necha boje a jde za tebou. Nastaveni kouzel, je na vyber nekolik modu, ale spatne je, ze pri modu, ktery max vyuziva sp, homun stale opakuje kouzleni a spamuje ti chat hlaskou o nedostatku sp a par dalsich veci. Ale jak uz sem psal, ma super control panel, je v nem nastavitelne vsechno od toho jakyma potama lecit, nastaveni skillu, co pouzivat a kdy(chaos blessing uzitek pomoci tohoto skriptu nema, musel by se projet kod, estli tam jsou podminky na heal pri min zraneni, cp umoznuje nastaveni jen podle poctu %) az treba taktiky, to je uplne super vec, ale je blbe to nastaveni uzivani skillu, na druhou stranu jde vybrat na jakou potvoru pouzivat jaky lvl skillu, jak se k ni chovat(na vyber je mnohem vic moznosti nez nabizi ippangova AI) a je toho vic Skript je napsany uplne jinak nez Rampage/Ippang AI a nemel sem cas se do nej divat, abych si neco upravil. Jinak kazda slusna AI ma ochranu pred KS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted October 16, 2006 Author Report Share Posted October 16, 2006 ona ma ochranu pred KS i LudiAI, ale akorat v ni chybi definice toho, ze i cizi homun je hrac, takze do potvor do nichz jde jinek hrac tvuj homun nejde, ale cizimu homunovi vypali rybnik jedna basen Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Urgent escape a healing hands od lif takisto v meste nejdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Ja mam MirAI a zatim spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 docela by me zajimalo co ste ztratily nejcennejsiho z duvodu afk expeni ze to propadlo?ja zatim bgfoot kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandi Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Pouzival jsem IppangAI , ale to se mi dost casto zasekavalo . Homun utocil na moba pres jineho moba - stal a nechaval se mlatit. V soucastnosti uzivam MirAI u nehoz se , ale vyskytuji vyse popsane nedostatky . Z duvodu afk expeni jsem ztratil nanejvys savage baby card . Naopak za jeden den mi padly 4 side winder karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Tak pohoda, hned na prvni pokus se mi povedlo vyvolat pudinka2... Je to slusnej homun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 ZaÄala jsem tvořit stránku o homunech ve wiky, jeÄtÄ tam toho hafo chybí, ale dÄlám na tom Pokud homunkulus dosáhne důvÄry "oddaný", lze pomocí Stone of Sage provést evoluci, při které zmÄní vzhled (vyroste), mírnÄ se mu zvýÄí staty a otevřou se 4. skilly teÄ koukám na tuhle poznámku - bohužel to tak není, staty se vám nezvednou ani o píÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Jen tak pro informaci, pokud by vas zajimalo, co se stane kdyz mate homunkula, date autotrade a jdete od toho, tak uz to vim... vyhladovi a utece.grr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Jen tak pro informaci, pokud by vas zajimalo, co se stane kdyz mate homunkula, date autotrade a jdete od toho, tak uz to vim... vyhladovi a utece.grr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 docela by me zajimalo co ste ztratily nejcennejsiho z duvodu afk expeni ze to propadlo?ja zatim bgfoot kartu Mno, zamrzi:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Pokud je zakouzleno Increase AGI skill Urgent Escape of Liff nepridava zadnou rychlost. Alch se pohybuje porad jako jen s AGI UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Pokud je zakouzleno Increase AGI skill Urgent Escape of Liff nepridava zadnou rychlost. Alch se pohybuje porad jako jen s AGI UP.Ano bohuzial je to tak. Ale rychlost chodze sa tu uz riesila s WS skillom cart boost a tak nejak sa zistilo ze s tym nejde nic spravit. tak som to radsej ani nehlasil lebo to je evidentne obdobny problem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ano bohuzial je to tak. Ale rychlost chodze sa tu uz riesila s WS skillom cart boost a tak nejak sa zistilo ze s tym nejde nic spravit. tak som to radsej ani nehlasil lebo to je evidentne obdobny problem..Ja nedoufam ze by se bonusy od AGI a Urgent Escape scitaly. Ale bylo by fajn kdyby bylo dosazene aspon te rychlosti od Urgent Escape. Hodlam v niffu tahat vlaky pres ohnicek s bloody axe a klidne si tipnu ze s bloody axe ten skill taky nebude fungovat. Su lumka takze nevim jestli je tohle spravna uvaha, ale narozdil od Cart Boostu homuni na GW nemuzou, takze by to nemusel byt takovy problem s tou rychlosti. Jestli to nejde spravit nevadi jinyho homuna bych stejne nebral . Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Problem celkem je. Vyresila by ho nova svn. Nas soucasnej server omezuje maximalni rychlost hracum na rychlost agi up + windwalk u peco postav peco+agi (snad si dobre vzpominam)...Je to omezeny protoze v tyhle "stary" verzi eatheny se scitaj i rychlosti ktery se normalne scitat nemaj a jde tak dosahnout sileny rychlosti s kterou by treba knechti nebo WS probehli hrad pod pul minuty. V soucasnym systemu vyjimky udelat nejdou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Mam kontrolni dotaz Na evoluci homuna staci Stone of Sage a intimacy 911 (oddany), nebo musim pockat az ho nacpu do 1000? Neni mi to uplne jasny tak abych pak neudelala blbost Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Staci oddany :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 yay diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 REBORNZaÄala jsem tvořit stránku o homunech ve wiky, jeÄtÄ tam toho hafo chybí, ale dÄlám na tom teÄ koukám na tuhle poznámku - bohužel to tak není, staty se vám nezvednou ani o píÄCZECHROJo, to pravda je (staty se zvýÄí jako by povylezl o nÄkolik levelů)...VzhÂľad sa zmení, staty zvýčia, zníži dí´vera (intimacy) na minimum...Myslím, že to jako 2-3 levely nebude, protože muj homunkulus dostal tyto narůstky pri evoluci: HP SP Str Agi Vit Int Dex Luk 21 24 8 6 9 8 7 9 ...a nebo jsem neuvÄřitelný ÄÂťastlivec .přesnÄ, je tasm určitě vÄtÄí rozsah, já mÄl u filira +7 STR což odpovídá 7-10 levelůmJá mám dokonce pocit že může být i vÄtÄí, jeden z příkladů před/po na ragnainfu ukazoval u Amistra nárůst VIT o 17 bodů. Ale co se přitom opravdu dÄje vÄdí programátoři Gravity. Tak nevim co je spatne a co je dobre. A nebo je to spravne u obou Pokud nekdo vi, budu moc rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Je to tak,ze dobre je to na Czechru,nicmene Keny s tim nic nenadela,musi se pockat az na novou SVN asi.Az to opravej tak to keny aplikuje i na jiz prerozeny houmlemejdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 No prave proto me to zajima. Jestli to vubec je mozny zpetne aplikovat na prerozeny homuny, kdyz jsou staty nahodne pridelovany. Resp. jestli mam prestoupit v soucasne chvili nebo pockat az to bude aktualni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.