jump Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ale iste .. ved o tom hovorim .. pri FD ked nemas kartu proti marcovi / priesta so stat recovery tak zmrznes ... ale zachvilu bud rozmrznes sam odseba alebo ta niekdo trafi a rozmrznes tiez. (par sekund) Pri zniceni zbrane ... ked nemas kartu proti rozbitiu / bsko na opravenie tak .... ti zbran rozbiju ale ta sa uz sama neopravi a mozes si hladat novu. (par mesiacov ? ) Btw. to s tym alchom ako zbytocnym povolanim to uz sa opakujes. Alchymista je narocny charakter ale nikdo netvrdi ze alchymista je zbytocne povolanie snad okrem teba 3488[/snapback] On jen poukazuje na fakt ze kdyz je tu repairman tak na co pak jsou protecke proti rozbiti (uz by byli jen proti divest) a na co by pak byl skill na rozbiti armoru a zbrane kdyz si to lehce opravi, a na co by pak byli karty typu neznicitelny armor, weapon az na ty karty to pak ten repairman snizuje vyuziti alchemisty, a to myslim i na bosse kteri rozbiji zbrane Btw: a aby to nebylo jen ze je to kvuli alchemistovi tak jde i o to ze skill na opravu zbrani a brneni by byl teoreticky taky skoro k nicemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 On jen poukazuje na fakt ze kdyz je tu repairman tak na co pak jsou protecke proti rozbiti (uz by byli jen proti divest) a na co by pak byl skill na rozbiti armoru a zbrane kdyz si to lehce opravi, a na co by pak byli karty typu neznicitelny armor, weapon az na ty karty to pak ten repairman snizuje vyuziti alchemisty, a to myslim i na bosse kteri rozbiji zbrane 3490[/snapback]Protekcie, Weapon repair a karty proti zniceniu su cisto na Woe. Uz to bolo pisane hore. Tym ze ti niekdo znici zbran / armor tak ta na GW vyradi na urcitu dobu, a tym svojej strane pomozes. Alebo teda nazorny priklad .. ako ti pomoze repair NPC ked sekas emperko a a niekdo ti znici zbran ? No velmi asi nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Protekcie, Weapon repair a karty proti zniceniu su cisto na Woe. Uz to bolo pisane hore. Tym ze ti niekdo znici zbran / armor tak ta na GW vyradi na urcitu dobu, a tym svojej strane pomozes. Alebo teda nazorny priklad .. ako ti pomoze repair NPC ked sekas emperko a a niekdo ti znici zbran ? No velmi asi nie.3491[/snapback]A co treba magnetik na empo, stejne se bezne dava. Ten rusi bomby, nahradni zbran/armor, priest ti muze udrzovat KE a kdyz budes mit fire armor nebude to problem, protoze bomba je fire...Moznosti je spousta, jen se je snazit najit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ehm. A co myslis ako skoro to budu ludia mat? Ako cez GW si kludne repairmana vypnite, alebo ho dajte niekam od ruky nie vedla savepointu, ked ho das krizom cez mesto tak to zabije ovela viac casu nez BS. A zasa musis uvazovat ze nie kazda gilda ma BS/Alka. A nie kazdy ho chce hrat, to mas to iste ako keby niekto teba namiesto alka nutil hrat povedzme sina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ehm. A co myslis ako skoro to budu ludia mat? Ako cez GW si kludne repairmana vypnite, alebo ho dajte niekam od ruky nie vedla savepointu, ked ho das krizom cez mesto tak to zabije ovela viac casu nez BS. A zasa musis uvazovat ze nie kazda gilda ma BS/Alka. A nie kazdy ho chce hrat, to mas to iste ako keby niekto teba namiesto alka nutil hrat povedzme sina....3494[/snapback]No jo, ale... Pokud chce gilda chodit na GW, tak musí být vyrovnaná. Tedy mít "zbranÄ" na vÄtčinu problémů, které mohou nastat, tedy i na rozbíjení zbraní. ProstÄ a jednoduÄe, BS v takové gildÄ být musí ! To, že v nějaké gildÄ není, je čistÄ její problém... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 A co treba magnetik na empo, stejne se bezne dava. Ten rusi bomby, nahradni zbran/armor, priest ti muze udrzovat KE a kdyz budes mit fire armor nebude to problem, protoze bomba je fire...Moznosti je spousta, jen se je snazit najit 3493[/snapback]Iste na ochranu je vela moznosti ale ked uz ti tu zbran rozbiju tak ti to moc nepomoze. Jump argumentoval tym ze repair NPC uplne rusi vyznam rozbijania veci. To bola len ukazka ze to tak nie je. Nanaki: Mas pravdu BSko by v dobre vyvazenej gilde nemalo chybat ale nemozes z toho robit povinnost. Myslim ze ak je treba proti zruseniu nasledkov jedineho skillu nutne mat v gilde 2nd class postavu tak ten skill je overpowered. Edit: Nieco podobne ako ked nemas protect proti divestu od alchymistu. Nemas ho > divestnu ta > asi zomries. Ale mozes sa potom vratit. Vyradil ta na urcity cas. Nemas BSko na opravu ? Rozbije ti zbran / armor > asi zomries. Ale vratit sa asi nema zmysel ak nemas dalsiu rovnaku zbran v zalohe. Takze ta vyradil na cele GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ano obrany proti rozbitiu existuje vela ale ak nahodou zlyha obrana na 2 minuty hrac je vyradeny z gw a to je somarina, ak zlyha obrana proti hociakemu inemu skillu tak je hrac vyradeny maximalne na pol minuty(5minut ak pocitam relog do mesta)to ze fnukate aky je alchymysta ubohy... vedeli ste do coho idete ked ste to zacali expit... ak sa to niekomu nepaci nech hraje nieco ine a nefnuka ze on je taky strasne slaby(slabe chary neexistuju, vacsinou je chyba medzi stolickou a klavesnicou)maul: chcel by som vidiet ako by si nadaval ak by tebe niekto nieco rozbil...(ano viem mas protecty..ale moze sa nahodou stat ze zabudnes), to co tu presadzujes je len preto ze mas neznicitelne zbrane a niekazdy si moze dovolit behat so sekerami alebo macmiloony: mne moze byt uplne jedno ci mi niekto rozbije zbran/armor pridem maximalne o 4dex(alebo 15% matk ak by som dal dropsov do 4s macu) alebo 700hp... ide mi o to(a kazdy to tu zjavne prehliada a preto to pisem uz po 10ty krat) ze ak nahodou zlyha obrana proti rozbitiu zbrane hrac je odstaveny minimalne do konca gw kedy sa musi spoliehat na to ze mu niektory merch z cudzej gildy neukradne item ktory mu musi dat opravit a obmedzovat ucast na gw tym ze kazdy musi mat osobneho smitha alebo nemoze ist na gw bez golem karty(bez marca clovek len zmrzne a moze do hradu znova a znova, bez zbrane si vacsina hracov ani neprdne)... zamyslite sa konecne nad sebou..toto moze vymysliet len ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ano obrany proti rozbitiu existuje vela ale ak nahodou zlyha obrana na 2 minuty hrac je vyradeny z gw a to je somarina, ak zlyha obrana proti hociakemu inemu skillu tak je hrac vyradeny maximalne na pol minuty(5minut ak pocitam relog do mesta)to ze fnukate aky je alchymysta ubohy... vedeli ste do coho idete ked ste to zacali expit... ak sa to niekomu nepaci nech hraje nieco ine a nefnuka ze on je taky strasne slaby(slabe chary neexistuju, vacsinou je chyba medzi stolickou a klavesnicou)maul: chcel by som vidiet ako by si nadaval ak by tebe niekto nieco rozbil...(ano viem mas protecty..ale moze sa nahodou stat ze zabudnes), to co tu presadzujes je len preto ze mas neznicitelne zbrane a niekazdy si moze dovolit behat so sekerami alebo macmiloony: mne moze byt uplne jedno ci mi niekto rozbije zbran/armor pridem maximalne o 4dex(alebo 15% matk ak by som dal dropsov do 4s macu) alebo 700hp... ide mi o to(a kazdy to tu zjavne prehliada a preto to pisem uz po 10ty krat) ze ak nahodou zlyha obrana proti rozbitiu zbrane hrac je odstaveny minimalne do konca gw kedy sa musi spoliehat na to ze mu niektory merch z cudzej gildy neukradne item ktory mu musi dat opravit a obmedzovat ucast na gw tym ze kazdy musi mat osobneho smitha alebo nemoze ist na gw bez golem karty(bez marca clovek len zmrzne a moze do hradu znova a znova, bez zbrane si vacsina hracov ani neprdne)... zamyslite sa konecne nad sebou..toto moze vymysliet len ...3499[/snapback]Pred [ /omg ]em sem protekty nemel a o zbran nebo armor sem taky prisel a kolikrat sem sel z5 i bez toho, aniz bych si je nechal opravit, protoze sem proste musel. Byla to moje chyba, ze sem se nezaridil tak, aby se mi equip nerozbil.Hmm ja tady nefnukam a na zbytek snad nema ani cenu odpovidat, staci kdyz si prectes moje predchozi posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Maul nema na gw ani mace ani sekery Elessi - je proste fakt ze je to jeden z alch zakladnich skillu a je to asi jako kdyby si hraci mohli kupovat treba tvuj SG lvl 10 ve svitkach v obchode. Dokazes si predstavit treba huntu s dex 150+ s SG? cena svitku par zenu.... Kdyz tak remcate o casech... tak bych klidne udelal ze rozlamany veci jdou upravit u npc, ale npc to proste nejaky cas bude trvat... proste si treba 15 minut neskrtnes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulo Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 a co tak presunut tych repair NPC na nejaku inu mapu a nastavit ju nomemo? a v ramci tej mapy dat repairmana niekde poriadne daleko od vchodu (a pripadne zakazat teleport/wingy). alebo napr. ich umiestnit do nejakeho nepouzivaneho hradu k empu (trebars nejaky vzdialenejsi aldebaran) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Kdyz tak remcate o casech... tak bych klidne udelal ze rozlamany veci jdou upravit u npc, ale npc to proste nejaky cas bude trvat... proste si treba 15 minut neskrtnes...3501[/snapback] a co tak presunut tych repair NPC na nejaku inu mapu a nastavit ju nomemo? a v ramci tej mapy dat repairmana niekde poriadne daleko od vchodu (a pripadne zakazat teleport/wingy). alebo napr. ich umiestnit do nejakeho nepouzivaneho hradu k empu (trebars nejaky vzdialenejsi aldebaran)3503[/snapback]Ale ten pristupovy cas k tomu NPC uz vymyslela Gravity ked dala repair NPC do upgrade shopov. Stale neviem preco to menit. Ked uz tak myslim ze nechat len jedneho-dvoch repairmana v alberte / morrocu u upgradera to by stacilo. (nejake vyuzivanie warpov od priestov k repair NPC .. to myslim ze je hlupost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ale ten pristupovy cas k tomu NPC uz vymyslela Gravity ked dala repair NPC do upgrade shopov. Stale neviem preco to menit. Ked uz tak myslim ze nechat len jedneho-dvoch repairmana v alberte / morrocu u upgradera to by stacilo. (nejake vyuzivanie warpov od priestov k repair NPC .. to myslim ze je hlupost)3504[/snapback] ehm a to jako jakej cas... to myslis relog/mesto/klik-klik/vlajka-warp a sem tam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ehm a to jako jakej cas... to myslis relog/mesto/klik-klik/vlajka-warp a sem tam ?3506[/snapback]Ano presne ten. Akurat ty to prehanas s tym popisom. Yenifer: 10-30 sekund dobehnut k nepriatelskemu empu .. kde obranci medzitym zlikvidovali utok ... iste Edit2: A mimochodom presne toto iste je prebrate tak stranu z5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ...jsou podelani z toho, ze jim nejakej alch nebo meltdownista rozflaka equip. no a ?No, rozmlatit vec je zalezitost ani ne na celou sekundu, takze repair tak jak byl mi prijde ok... Kdyz si clovek ani nemuze opravit veci tak jak ma hrat? Je jasny ze by v guilde mela byt nejaka spoluprace, ale lidi by meli byt schopni hrat i kdyz se zrovna guildovni BS nedostavi na GW (to se muze stat) a alch nemuze davat protekty porad, na to jaksi chybi suroviny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ano presne ten. Akurat ty to prehanas s tym popisom.3507[/snapback] jak prehanis? to je realnej popis. zalezitost cca na 10-30s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 No, rozmlatit vec je zalezitost ani ne na celou sekundu, takze repair tak jak byl mi prijde ok... Kdyz si clovek ani nemuze opravit veci tak jak ma hrat? Je jasny ze by v guilde mela byt nejaka spoluprace, ale lidi by meli byt schopni hrat i kdyz se zrovna guildovni BS nedostavi na GW (to se muze stat) a alch nemuze davat protekty porad, na to jaksi chybi suroviny...3508[/snapback]Zas se budu opakovat...karty edit: Alch neni WS s meltdown, nerozbije equip tak rychle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Len taka otazocka pomimo: Da sa stale hadzat ohnik pod ludi a stackovat na seba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Len taka otazocka pomimo: Da sa stale hadzat ohnik pod ludi a stackovat na seba ?3512[/snapback]V novinkach nic nebylo, takze asi ano. Otazka ale spis je, estli to jsou kenny a loony schopni opravit O umyslnym stackovani si myslim svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 V novinkach nic nebylo, takze asi ano. Otazka ale spis je, estli to jsou kenny a loony schopni opravit O stackovani si myslim svoje 3514[/snapback]No takze nevidim dovod bavit sa o nejakom zvyhodneni alchemistov ked maju uz de facto svoj skill dost nechutne overpowered. Neviem preco chcete robit zo support characteru najvacsieho fraggera (teda vlastne to chce asi kazdy kdo ma support postavu ale nechapem preco sa to taha sem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 karty...karty...karty... je to moznost ale karta padnut nemusi...ano ma drop 0,08 ale ajtak padnut nemusi...a podmienovat vstup na gw kartou....zas sa opakujemalch rozbije equip rychlejsie...je mi jedno ci tam pise 5% alebo 0,0005% proste hovorim zo skusenosti.. knecht vojde do hradu a do 2s nema zbran...mozno to je 5% sanca ale nici to rychlo...thorondor: konecne niekto kto to chape a este raz pripomeniemna oficiale JE repair npc...pre tych ktory necitaju len maju potrebu sa hadat a nariekat...na oficiale JE repair npca to repair npc tam je LACNEJSIE pretoze netreba steel..tu ak niekto nema steel tak si veci neopravi a steel nerastie na stromoch takze na opravu si tiez treba huntit itemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 No takze nevidim dovod bavit sa o nejakom zvyhodneni alchemistov ked maju uz de facto svoj skill dost nechutne overpowered. Neviem preco chcete robit zo support characteru najvacsieho fraggera (teda vlastne to chce asi kazdy kdo ma support postavu ale nechapem preco sa to taha sem) 3515[/snapback]Nikdo z nej fraggera delat nechce, na to sou tu jini Jen chci, aby za tu postavu melo vyznam hrat a ne aby zustala jen jako vyrobce lahvicek v pronte na namku.Pokud se ti zda diky bugum jeho skilly overpowered tady mas moznost se pokusit o napravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Nikdo z nej fraggera delat nechce, na to sou tu jini Jen chci, aby za tu postavu melo vyznam hrat a ne aby zustala jen jako vyrobce lahvicek v pronte na namku.Pokud se ti zda diky bugum jeho skilly overpowered tady mas moznost se pokusit o napravu 3517[/snapback]Rovnako myslim že je dobré nechaÂť posíşdiÂť vyváženie hry s repair NPC a bez repair NPC na Gravity ktorá ma na to niekožko testovacích serverov a niekožko tisíc testerov takže ak chceš zručiÂť repair NPC ... http://www.gravity.co.kr/en/etc/eng_contactus.asp Inak si myslím ze bolo k tomu už povedané dosÂť takže nech sa k3nny rozhodne Äo s ním urobí .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 rusit opravare veci je blbost Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 a co tak questik na spristupnenie repair npc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 A quest na kafru, upgradera apod. nechces? Jsem pro zachovani repairera tak jak je... maximalne bych uvazoval o zdrazeni opravy z 5k na 30k. Vic ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.