Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Zatim se pro aby NPC Repairer zustaly. (i kdyz sou tady ty karty). Kdyz uz by se nahodou rusily tak bych 1 nechal. Toho bych umistil rekneme do Einbrochu (udelat z toho mesta nomemo, at tam proste priest neudela warp) a treba pronterska kafra by tam nabizela cestu za 2000 z (portovala by pred mesto). Ceny za opravy bych zatim nechal tak jak je. Cloveka pri GW by to na chvili vyradilo boje (cca2-3 min,mozna min). Myslim si ze je to takovy kompromis.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
asura a sinuv acid ti neprijde uber nebo berserk? Jen at to vyrazuje.

3603[/snapback]

Asurou vyradis jednoho cloveka a pak musis za nemale prachy doplnovat SP, sinuv acid vubec nevim co je a berserk na GW nejde

Naproti tomu jednou dobre umistenou bombou rozbijes zbrane klidne cele guilde. Jesti vam tohle neprijde uber tak uz nevim ....

SinX ma deadly poison, je vcelku fajn, ked ho sin vypije, dostane 20% k AtkSPD a nieco do dmg, ale ma vcelku hnusny poison status ktory zerie HP asik tak 2x rychlejsie ako normalny poison. A potom ma esteenchant poison, ktory nahodi na zbran a rozdava ten poison status :) Je to dobra vec, ale pri narokoch ktory ma na vyrobu si nemyslim ze by bol nejaky uber.

Nevim jestli to zde uz nebylo (pokud ano tak se omlouvam), ale neslo by k popisku itemu pridat zda je u NPC na prodej ci ne a za kolik ten item vykupuje? Celkem to zpomaluje kdyz clovek hleda v tabulce jestli mu padlo neco good nebo ne a jestli ma cenu item vubec sbirat.

Diky...

Nevim jestli to zde uz nebylo (pokud ano tak se omlouvam), ale neslo by k popisku itemu pridat zda je u NPC na prodej ci ne a za kolik ten item vykupuje? Celkem to zpomaluje kdyz clovek hleda v tabulce jestli mu padlo neco good nebo ne a jestli ma cenu item vubec sbirat.

Diky...

3669[/snapback]

Myslim si, ze bys toho chtel moc a stejne by ti to nic moc nereklo, treba karty NPC vykupujou po 10zenech, to bys je vlastne nemusel sbirat :) . U obycejnych veci, ktere padaj furt si ceny za chvily zapamatujes.

Hm ted koukam do novinek a vidim ze bomby se nemuzou hazet pod nohy :) , nezda se mi to OK. Prirovnani kdyz hodi vojak granat a nehodi ho pod nohy nema takovy ucinek ;) Ucinek bomb je prave v tom ze je muzes hodit nekomu pod nohy priklad budou bochat do empa a stat na miste to se hodi bomba vedle nich a poprosi se zda by si na ni nestouply :P

Hm ted koukam do novinek a vidim ze bomby se nemuzou hazet pod nohy :) , nezda se mi to OK. Prirovnani kdyz hodi vojak granat a nehodi ho pod nohy nema takovy ucinek  :P Ucinek bomb je prave v tom ze je muzes hodit nekomu pod nohy priklad budou bochat do empa a stat na miste to se hodi bomba vedle nich a poprosi se zda by si na ni nestouply ;)

3689[/snapback]

No takhle to ma byt, az budu alch tak to vyzkousim a zkomentuju ;)

Bomba ma cast time 1s a delay 0,5s, s 90+ dex to naspamujes hned, staci je jen videt, jak se hrnou.

No takhle to ma byt, az budu alch tak to vyzkousim a zkomentuju :)

Bomba ma cast time 1s a delay 0,5s, s 90+ dex to naspamujes hned, staci je jen videt, jak se hrnou.

3692[/snapback]

Jo ale to je buildem ze to kouzlis tak rychle :P to je pak jasny neco jako wizna kdyz si da dex na max ale ne vsici maji dex 90+ :( a ja mluvil o tom ze bomba u empa je teoreticky nemozna a k nicemu kdyz ti tam lidi busi do empa tak prece nebudou stoupat na plaminek ktery je vedle ;) ale jestli to tak ma byt i jinde treba oficiale tak budiz :P

Jo ale to je buildem ze to kouzlis tak rychle  :P  to je pak jasny neco jako wizna kdyz si da dex na max ale ne vsici maji dex 90+ :( a ja mluvil o tom ze bomba u empa je teoreticky nemozna a k nicemu kdyz ti tam lidi busi do empa tak prece nebudou stoupat na plaminek ktery je vedle ;)  ale jestli to tak ma byt i jinde treba oficiale tak budiz :P

3707[/snapback]

Njn, takhle to je bohuzel vymysleny. Nejradsi bych to taky zmenil jak pises ty, ale to by asi neproslo :)

Tohle je pro GM: Zkouseli ste estli jde bombu vykouzlit pod a vedle emperia? To totiz ma jit.

Alchymistova bomba je zrejme minena jako naslapna mina a ne jako granat, tak to asi bude ok, kdyz nejde dat pod hrace. Alchymista dle meho skromneho nazoru neni od toho, aby zachranoval empo tim, ze hodi bomby na utocniky. To je, jako bych chtel, aby moje asura vzala v rade aspon 5 lidi :(

Hm ted koukam do novinek a vidim ze bomby se nemuzou hazet pod nohy :P , nezda se mi to OK. Prirovnani kdyz hodi vojak granat a nehodi ho pod nohy nema takovy ucinek  ;) Ucinek bomb je prave v tom ze je muzes hodit nekomu pod nohy priklad budou bochat do empa a stat na miste to se hodi bomba vedle nich a poprosi se zda by si na ni nestouply :(

3689[/snapback]

Ach no ja to k3nnymu prajem .. najprv 6nasobne zdrazenie repair NPC ... teraz mame z ohnika granat co sa ma hadzat pod nohy a nasledovat bude co ? :)

Na jedneho hadzat to je dost onicom co takto dat bombu area effect 10x10 policok a stopercentnu uspesnost rozbijania ?

Len dufam ze ked budu knighti chcet zmenit nejake svoje skilly tak to tiez pojde tak lahko. :P

Tak ma napada .. nemohol by byt pierce bez delayu ?

Myslim si, ze bys toho chtel moc a stejne by ti to nic moc nereklo, treba karty NPC vykupujou po 10zenech, to bys je vlastne nemusel sbirat :( . U obycejnych veci, ktere padaj furt si ceny za chvily zapamatujes.

3673[/snapback]

Nevim jestli ti toto pripada jako "moc", ale byl to jen navrh. Myslel jsem, ze by to pomohlo hlavne proti takovejm vykukum, kteri se snazi na trhu prodat vec draz nez ji koupis u NPC. A tech itemu je tu opravdu tolik, ze si je za "chvilY" opravdu nezapamatuju. Nejaky cas uz hraji a opravdu nemam v hlave jen ceny na RO a kolikrat se musim podivat do tabulky.

Jak rikam... byl to jen navrh a pokud to nejde a nebo by to kazilo hru, rad to ozelim :P

Ach no ja to k3nnymu prajem .. najprv 6nasobne zdrazenie repair NPC ... teraz mame z ohnika granat co sa ma hadzat pod nohy a nasledovat bude co ?  :) 

Na jedneho hadzat to je dost onicom co takto dat bombu area effect 10x10 policok a stopercentnu uspesnost rozbijania ?

Len dufam ze ked budu knighti chcet zmenit nejake svoje skilly tak to tiez pojde tak lahko.  :P

3734[/snapback]

Nechapu vas :P Nejdriv si stezujete ze jde bomba hazet pod nohy, a kdyz to ted nejde, tak mate jeste vetsi problem :( Kdyz Maul rika ze to tak ma bejt tak tomu verim. Sice stackovat jde porad ale casem prijdu jak to opravit. I kdyz na tomhle ratu si alchemista zadny spamovani dovolovat nemuze...

Maul: 1 policko vedle emperia jde polozit, do emperia nejde.

Alchymistova bomba je zrejme minena jako naslapna mina a ne jako granat, tak to asi bude ok, kdyz nejde dat pod hrace. Alchymista dle meho skromneho nazoru neni od toho, aby zachranoval empo tim, ze hodi bomby na utocniky. To je, jako bych chtel, aby moje asura vzala v rade aspon 5 lidi :P

3711[/snapback]

Lol co to je za prirovnani? Bomba nemuze nicit lidi tim ze je nedas pod utocniky (myslim tim kdyz napriklad budou u empa stat a busit do nej) a ty bys chtel asurou zabijet vic jak jednoho cloveka omg, trochu na tim prirovnanim popremyslej :)

Btw: ty jsi asi jeden z tech co si mysli ze alchemista je jen support ne? ;) kdyz jsi s dokazala naspat

Alchymista dle meho skromneho nazoru neni od toho, aby zachranoval empo tim, ze hodi bomby na utocniky.

Nechapu vas ;) Nejdriv si stezujete ze jde bomba hazet pod nohy, a kdyz to ted nejde, tak mate jeste vetsi problem ;) Kdyz Maul rika ze to tak ma bejt tak tomu verim. Sice stackovat jde porad ale casem prijdu jak to opravit. I kdyz na tomhle ratu si alchemista zadny spamovani dovolovat nemuze...

3751[/snapback]

No jestli to tak ma byt spravne tak OK nic proti tomu nemam, ja jsem myslel ze je to napopud kvuli puvodne repairmanovi, pak stackovani. Tak ze se mu ten skill kvuli tomu oslabil. :P

Ach no ja to k3nnymu prajem .. najprv 6nasobne zdrazenie repair NPC ... teraz mame z ohnika granat co sa ma hadzat pod nohy a nasledovat bude co ?  ;) 

Len dufam ze ked budu knighti chcet zmenit nejake svoje skilly tak to tiez pojde tak lahko.  :(

3734[/snapback]

omg ty si lama,.. ja mluvil o tom ze se to ted zmenilo ze se to celou dobu mohlo hazet pod nohy, jestli je to tak ze se muze jen vedle tak proti tomu nic nemam omg, viz kousek nahore odpoved k3dT

btw: co ja vim tak on udela z ohinku (granatu) ohinek (naslapnou minu) :P takze zadne zlepseni viz 8.8. - stackovani

Lol co to je za prirovnani? Bomba nemuze nicit lidi tim ze je nedas pod utocniky (myslim tim kdyz napriklad budou u empa stat a busit do nej) a ty bys chtel asurou zabijet vic jak jednoho cloveka omg, trochu na tim prirovnanim popremyslej :(

Btw: ty jsi asi jeden z tech co si mysli ze alchemista je jen support ne? :P kdyz jsi s dokazala naspat

3754[/snapback]

Asi si me nepochopil. S tou asurou je to nadsazka, ale prece bomba nema fungovat tak, ze kdyz ji umistis vedle cloveka, ktery busi do empa, tak vybuchne. Klidne at jde dat pod nej a on se pak treba musi teleportnout (relognout, snapnout, backslidnout) pryc, jinak to schyta. Alchymista je podle me vic support, jak melee (knechtovi se alchac prece nikdy na ferovku nemuze postavit ale kdyz pujde proti sobe knecht, ktery ma za zady alchace a knecht, ktery ma za zady priesta, tak to porad muze byt vyrovnane).

Nechapu vas :( Nejdriv si stezujete ze jde bomba hazet pod nohy, a kdyz to ted nejde, tak mate jeste vetsi problem :) Kdyz Maul rika ze to tak ma bejt tak tomu verim. Sice stackovat jde porad ale casem prijdu jak to opravit. I kdyz na tomhle ratu si alchemista zadny spamovani dovolovat nemuze...

3751[/snapback]

Co je na tom nepochopitelne.

Najprv sa 6x zdrazi Repair NPC len preto ze sa nepacilo Maulovi, Jumpovi a Touchwoodovi (velmi velkou nahodou su vsetci alchymisti :P ) a potom este Jump napise taku ** ze jemu sa nepaci ze ~ blabla bomba nejde hadzat pod ludi pretoze to je granat a takto je alchymista slaby a ma to ist aj pod ludi blabla ... ~ aj ked uz asi mesiac sa tu pise o tom ze to s tym hadzanim pod ludi a stackovanim je bug.

(Ale ak si alchymisti mozu nastavovat vlastne skilly tak ma oprav :P ).

2 Jump: Alchymista je support ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...