Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Repair NPC sem chtel zdrazit uz od doby kdy vznikl Reborn (viz loonyho puvodni log). A to ze ted nejdou bomby hazet pod lidi, kdyz to jeste donedavna slo je podle tebe vyhoda alchemistum? Ze se s vama vubec hadam.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Kya: Prepac ale neda mi to.

Tvoj prvy prispevok k tejto teme bol

za 100k si to tam nebude opravovat nikdo .. takze zrusit sa potom kludne mozu.

A potom dalsie su uz len proti zruseniu.Co ta tak nahle presvecilo?

3770[/snapback]

Na tom prispevku neni nic ze som o tom ze som za zrusenie. Ak bude stat 100k tak sa vazne moze zrusit ... Kdo si to tam pojde opravovat ?

A to ze ted nejdou bomby hazet pod lidi, kdyz to jeste donedavna slo je podle tebe vyhoda alchemistum? Ze se s vama vubec hadam.

3772[/snapback]

Nic take som nikde nepisal :(

Zdrazovanie repair NPC mozno malo zmysel ked bol rate 50 ale nie teraz ked pomaly niekdo nema ani na jednu opravu :P

Na tom prispevku neni nic ze som o tom ze som za zrusenie. Ak bude stat 100k tak sa vazne moze zrusit ... Kdo si to tam pojde opravovat ?

Nic take som nikde nepisal  :(

jednoduse nebudes setrit korunky na opravu, ale na karty a na poty guildovnimu alchovi co ti da protekce :P

Asi si me nepochopil. S tou asurou je to nadsazka, ale prece bomba nema fungovat tak, ze kdyz ji umistis vedle cloveka, ktery busi do empa, tak vybuchne. Klidne at jde dat pod nej a on se pak treba musi teleportnout (relognout, snapnout, backslidnout) pryc, jinak to schyta. Alchymista je podle me vic support, jak melee (knechtovi se alchac prece nikdy na ferovku nemuze postavit ale kdyz pujde proti sobe knecht, ktery ma za zady alchace a knecht, ktery ma za zady priesta, tak to porad muze byt vyrovnane).

3760[/snapback]

Omg ja tu nemluvil o tom aby to vybuchovalo okolo, me slo o to aby to slo dat pod dotycneho :(, ale pokud to podle oficialu nema jit hazet pod nekoho tak pak nemam namitek

Co je na tom nepochopitelne.

Najprv sa 6x zdrazi Repair NPC len preto ze sa nepacilo Maulovi, Jumpovi a Touchwoodovi (velmi velkou nahodou su vsetci alchymisti  :) ) a potom este  Jump napise taku ** ze jemu sa nepaci ze ~ blabla bomba nejde hadzat pod ludi pretoze to je granat a takto je alchymista slaby a ma to ist aj pod ludi blabla ... ~ aj ked uz asi mesiac sa tu pise o tom ze to s tym hadzanim pod ludi a stackovanim je bug.

(Ale ak si alchymisti mozu nastavovat vlastne skilly tak ma oprav  :P ).

2 Jump: Alchymista je support ..

3767[/snapback]

omg k tomu nemam slov, to ze jsem si zacal detal alchemistu nema s tim nic spolecneho. Za dalsi jsem nevedel ze se tu mluvilo o bugu o tom ze se to sprave nesmi hazet pod nohy. Za dalsi nikdo nerika aby se to menilo jak nekdo zapiska co ja vim tak se nedeje, jsou to diskuze a diskutuje se o problemu

Za dalsi uz nevim jak ti to mam rict Alchemista neni support, muzu udelat build kterym sejmu knighta lehce, komu driv dojdou poty. Kdo muze mit mamo.

Mit alchemistu se hodne vit a str a kapanek dex tak si knighta muze podat jen utrati kapanek penez. Zvladne se lecit , knightovi dojdou poty at uz BP nebo WP. Diky skillum se alchemista muze celkem slusne lecit. Kdyz ma dost str sejme knighta diky mamo. Hodi na nej acid bombu a kdyz ma stesti znici mu armor to same u flame bomb udela si unikovou cestu ustoupi za ohen a ups kdyz se podar znici knightovi zbran a kdo vyhraje? Nezlob se na me ale tohle neni support ale utok. Support build je ten ze si udelas Spousta Vit a spousta Int a budes hazet BP a WP a jeste si udelas chemical protection na ochranu proti zniceni a divestum!!!

Tak co je tu ted support jeden build z mnoha. Z priesta muzes mit taky bojovyho nebo ME priesta. A hodi se spis na utok nez ne support.

Tuax : jo

3779[/snapback]

Tak v tom pří­padÄ jsem na stranÄ tÄch kdo bojují­ o zachování­ Repairmena.

Ne včichni hráči hrají­ v gildách, je tu dost takových , kteří­ upřednosÂťřuji solo hru. Ale i tÄm se občas stane, že jim nÄkdo může zničit zbrař. Jednou se mi to stalo, že jsem byl nachví­li v partÄ s Blacksmithem, on seslal nějaký skill, kterým mi zničil (sice nechtÄnÄ) ale přeci zbrař. Mezití­m jsem umřel a opustil partu.

Pak je celkem problém nají­t nějakého jiného BS, kterého pak musí­ člověk otravovat, aby mu ji opravil. ZvláÄtÄ protože spousta hráÄů, je ve hře dost nevrlá. A jakoukoliv otázku, či žádost považují­ za otravovaní­. A pokud jim člověk řekne dám ti tolik a tolik zenu, opraví­Ä mi prosí­m zbrař. Tak se dozví­m, že bych si zasloužil BAN. Nemilá zkuÄenost před [ /omg ]e...

Takže radÄji nikoho neotravovat. A pokud člověk zrovna nemá nějakého kamaráda BS, tak by mÄl pořádnou smůlu.

Jinak když nÄkdo hraje solo, tak i přesto se občas íşÄastní­ vÄtÄí­ch lovů na bose. A to i slidmi, kter nezná. A ty enzají­má, že on přiÄel o zbrař to je jeho problém.

Zkrátka a dobře Repairmen, tu své mí­sto mÄl a má mí­t.

----------------------------------------

Jinak nechápu, proÄ se zde strhlo nÄkolik jedinců váÄnivÄ hrajicí­ch alchymisty, kteří­ si stÄžují­. Když na oficiálech toto NPC funguje souÄasnÄ s alchymisty a nikdo nemá problém. Připadá mi divné, že se zde bude muset omezit celá komunita na íşkor pár jedinců, hlavnÄ protože mi to nepřipadá pří­nosné. tedy snad jen pro nÄ samotné.

3782[/snapback]

Mno kdyz jsi byl v parte s Bskem a znicil ti zbran skillem, tak to bsko by melo mit skill na opravu zbrani. To ze ho nema je jeho chyba a nema pak chodit v parte. Kdyz jsem ja chodil s bskem v parte rozbil jsem nekolikrat zbran vzdy jsem jim rekl at mi ji daji a ze byli v parte a zavinil jsem to teoreticky ja tak jsem je zadara opravil :P

Btw: zkusil jsi nekdy dat chat "opravit zbran dam 20k" priklad

Navic souhlasim s loonym ne ze by se tak stavalo casto :( , od toho mas alchemistu aby ti dal ochrany a nebo bsko aby mel opravovani zbrani. Chodte s nimi v parte, a oni pomuzou kolikrat vam pokud se vymlouvate na to ze neni guilda :P

Jinak ja jsem proti repairmanovi nic nemel, zacal jsem se do toho montovat kvuli te bombe ze se nemuze davat ted pod nohy. Ale jestli to tak ma byt tak nic proti. A rozhodne neovlivnuju GM aby menili tak ci onak. Oni se maji rozhodnout na zaklade diskuze a toho co je pro server a vyvazene hrani optimalni. A to i kdyby to bylo jinak nez na oficialu.

Posledni edit: tuax co by melo byt prinosne na tom ze nebude repairman u alchemisty akorat to ze ti rozbiju zbran, a nebudes s danou zbrani jit na GW. Ale tezili by z toho bska ktera si budou uctovat za opravu ;). Me to akorat bude stat spoustu penez na to abych vubec mohl danou bombu hodit. Na tomto ratu to spis budu ty ingredience kupovat na trhu nez je sam huntit. :)

Btw: zkusil jsi nekdy dat chat "opravit zbran dam 20k" priklad

3783[/snapback]

To bych se neodvážil, jsou zde dost agresivní­ jedinci, kteří­ by to byli schopni použí­t pro argumentaci, že spamuji aÂť radči neotravuji.

Mám blbé zkuÄenostmi s lidmi ve hře... Äí­m to bude :(

Jinak než dát ten chat, tak to už bych radÄji zaÄel za tí­m repairmenem a dal mu nÄkolik desí­tek tisí­c zenů. Nevadilo by mi, že by to bylo dražÄí­. MÄl bych tu jistotu, že on nebude mou žádost považovat za otravování­ anebude schválnÄ zavádÄt diskuzi takovým smÄrem, aby se dala poté použí­t jako argument pro Ban. Což zde nÄkteří­ jedinci ovládají­ velmi schopnÄ...

podla control panela

87 merchantov

128 swordmanov

existujucich smithov a alchov tu neratam, zatial ich je na pocet prstov na 1 ruke

tak ak tretina merchov (ano chapem ze je tam kopa oc/dc merchov) pojde na alchov(tzn. vela alchemistov ktori budu uprednostnovat bomby) tak to mozu swordi rovno zabalit. pretoze ked 20 alchov zacne hadzat bomby na leveli 65-70 na GW a swordi (knechti crusi) to mozu na danom leveli ked nemaju na repair zbrane a equipu rovno zabalit, 30k je vela.

navrhol by som upravit ceny repair nasledovne podla base levelu

level 0-65 5k

level 66-75 10k

level 76-85 20k

level 86-99 30k

To bych se neodvážil, jsou zde dost agresivní­ jedinci, kteří­ by to byli schopni použí­t pro argumentaci, že spamuji aÂť radči neotravuji.

Mám blbé zkuÄenostmi s lidmi ve hře... Äí­m to bude  ;)

Jinak než dát ten chat, tak to už bych radÄji zaÄel za tí­m repairmenem a dal mu nÄkolik desí­tek tisí­c zenů. Nevadilo by mi, že by to bylo dražÄí­. MÄl bych tu jistotu, že on nebude mou žádost považovat za otravování­  anebude schválnÄ zavádÄt diskuzi takovým smÄrem, aby se dala poté použí­t jako argument pro Ban. Což zde nÄkteří­ jedinci ovládají­ velmi schopnÄ...

3785[/snapback]

Hm bych chtel videt BSko ktery te oslovy ze obtezujes chatem a kdokoliv jiny. To by pak mohl kazdy rict ze lidi obtezuji jen tim ze si daji afk, brb atd... nebo ze si daji chat s tim ze hledaji partu :(

Btw: kdyz mas tolik penez a nevadilo by ti dat tolik za repairmana tak o co ti jde? :P

podla control panela

87 merchantov

128 swordmanov

existujucich smithov a alchov tu neratam, zatial ich je na pocet prstov na 1 ruke

tak ak tretina merchov (ano chapem ze je tam kopa oc/dc merchov) pojde na alchov tak to mozu swordi rovno zabalit. pretoze alch zacne hadzat bomby na leveli 65-70 a swordi (knechti crusi) to mozu na danom leveli ked nemaju na repair zbrane a equipu rovno zabalit, 30k je vela.

navrhol by som

level 0-65 5k

level 66-75 10k

level 76-85 20k

level 86-99 30k

3786[/snapback]

Hm mno mezi nami kolik bylo alchemistu pred [ /omg ]em a jaky to byl rate? Kolik bylo BSek na tom ratu. A pak kolik z tech BSek a alchemistu bylo battle? A ne jen OC/DC a na vyrobu? Nebo kolik jich vubec prestoupilo a nezustalo merchy na vending?:P

Zkus si sehnat alcohol na tomto ratu a nebo ho jeste vyrobit s jakou sanci a s jakou sanci vyrobis flame bottle a jaka je sance jeste ze to znici zbran. Navic se tomu muzou vyhnout ;)

Edit: kdo se driv naexpi alchemista nebo knight? :) Kdyz budu brat solo expa, jelikoz moc lidi mercha nechce pokud to neni soucast guildy :P

Mám blbé zkuÄenostmi s lidmi ve hře... Äí­m to bude  :rolleyes:

Jinak než dát ten chat, tak to už bych radÄji zaÄel za tí­m repairmenem a dal mu nÄkolik desí­tek tisí­c zenů. Nevadilo by mi, že by to bylo dražÄí­. MÄl bych tu jistotu, že on nebude mou žádost považovat za otravování­  anebude schválnÄ zavádÄt diskuzi takovým smÄrem, aby se dala poté použí­t jako argument pro Ban. Což zde nÄkteří­ jedinci ovládají­ velmi schopnÄ...

3785[/snapback]

mno, zrejme si pletes pojmy dat chat (otevrit chatroom) a buzerovat v chatu. za otevrenej chatroom ti nikdo nadavat nebude, to bud v klidu

K hazeni bomby pod nohy: To kenny opravil dobre. Pro ostatni, nastaveni skillu u alchymisty stale poupravuje, treba to nekdy pod nohy zas hazet pujde, ale ted to jit NEMA.

Na to emperium sem se ptal kvuli tomu, ze je to taky "potvora" a z toho nastaveni bylo zrejme, ze pod ty hazet bombu nejde. Myslim, ze jedno policko vedle bude stacit :rolleyes:

Upravu ceny opravy u Repair npc vitam.

2 Kya: Myslim, ze kdyby bylo vsechno nastaveno podle officialu, jak se tim ohanis ty, tak by to servru prilis neprospelo. Zapominas, ze official je placenej servr a Gravity se snazi v rozumny mire vychazet hracum vstric, aby si udrzela prisun penez. To za prve a za druhe, ani zdaleka tu nebudou stejny podminky, jako sou tam.

A este jedna pripominka k alchoj, alch muze byt support a nemusi. Neni problem udelat build, kterej vypraska z pvp tvyho knechta do 10s, ani nebudes vedet jak.

edit: problem nastaveni alchymistovych skillu je v nastaveni eatheny, ktera je prilis neaktualizuje, nebo to dela polovicate <_<

spamovanie bomby nehrozi od 1 alcha, ale moze sa vcelku stat ze na 1 gw stretnem 4 alchov a znicia mi 4 veci, ja vravim ze lepsie by bolo odladit cenu repairmana podla base levelu ako som uviedol, lebo 4x30k je nic pre 80+ postavu ale pre 60+ ano, uz vidim ked sa tu rozbehnu gw a nasi 4 alchovia ci kolki su tu teraz nahodou rozmlatia vsetky svoje bomby na 1 chudaka knechta :rolleyes: a nenariekajte nad alkoholom, mam ich zopar a to som v byalane expil len chvilku, ok dost velku chvilku :lol:

spamovanie bomby nehrozi od 1 alcha, ale moze sa vcelku stat ze na 1 gw stretnem 4 alchov a znicia mi 4 veci, ja vravim ze lepsie by bolo odladit cenu repairmana podla base levelu ako som uviedol, lebo 4x30k je nic pre 80+ postavu ale pre 60+ ano, uz vidim ked sa tu rozbehnu gw a nasi 4 alchovia ci kolki su tu teraz nahodou rozmlatia vsetky svoje bomby na 1 chudaka knechta :rolleyes: a nenariekajte nad alkoholom, mam ich zopar a to som v byalane expil len chvilku, ok dost velku chvilku :lol:

3808[/snapback]

Alch nemuze hazet bombu pod nohy, muzes se ji vyhnout... Myslim, ze resis uz zbytecny veci.

2 Kya: Myslim, ze kdyby bylo vsechno nastaveno podle officialu, jak se tim ohanis ty, tak by to servru prilis neprospelo. Zapominas, ze official je placenej servr a Gravity se snazi v rozumny mire vychazet hracum vstric, aby si udrzela prisun penez. To za prve a za druhe, ani zdaleka tu nebudou stejny podminky, jako sou tam.

3803[/snapback]

Nemusi byt vsetko podla oficialu ale o veciach ktore zvyhodnuju alchymistov by nemuseli rozhodovat 1-2 alchymisti :rolleyes:

A este jedna pripominka k alchoj, alch muze byt support a nemusi. Neni problem udelat build, kterej vypraska z pvp tvyho knechta do 10s, ani nebudes vedet jak.

3803[/snapback]

Netusim sice co to ma s repair Npc ale kludne si takeho sprav ja som ti to nezakazal.

Edit: A hlavne ze o stranu z5 ste mali velke reci aky je alchymista chudak a ze je dobry tak na robenie flasiek ... zrazu je z neho velky bijec ... mas v tom nejak zmetok :lol:

3808[/snapback]

toho ze sa dostaes a gw s lvl60 postavou sa neboj :) pretoze pokial si spravis nejaku gildu budes mat minimalne 70 a prebit sa hradom plnym bossov ieje tak jednoduche ako bolo a aegise kde bol 1-2 bossovia na hrad a 10 inych potvor..tu je to 5-6 bossov, okolo 30minibossov a vela ostatnych potvor a podla mna to bude problem dobit na 90lvloch nie este 60...

ale ajtak som proti zvysovaniu ceny repairmana a nepaci sa mi ten sposob akym sa to dosiahlo... par jedincov spamuje forum pokial gm neprinutia spravit zmenu...ako kedysi ta nestastna zmena healu

BSko ti to s klidem opravi levneji nez 30k
ja by som zbran s kartami nedal do ruky niekomu koho nepoznam... ako som pisal parkrat tak hraci budu stastny ak im tie zbrane nikto neukradne :P, pomaly sa zacne rozsirovat novy system ked si budu ludia robit bs len nato aby mohli kradnut zbrane :P

Nemusi byt vsetko podla oficialu ale o veciach ktore zvyhodnuju alchymistov by nemuseli rozhodovat 1-2 alchymisti  :)

Netusim sice co to ma s repair Npc ale kludne si takeho sprav ja som ti to nezakazal.

3813[/snapback]

Nevim ale rozhoduje o tom GM tak tu nefnukej. Navic ty zase vidis jak ziskava alchemista strasnou silu tim ze se zdrazi repairman. Pouzivej na sobe ochrany, pouzivej karty proti zniceni zbrane a prestan fnukat jak 4 alchemisti budou obtezovat 1 knighta, nevim ale zda se mi divne ze by 4 alchemisti byli presne proti jednomu knightovi. Bude to spis ze na vice stranach budou ti alchemisti, plaminky muzes obejit, BSko ti to s klidem opravi levneji nez 30k :lol:

Ale zda se mi ze tahle debata nikam dal nevede, jeden rekne viz. ja ze to neni zase tak hrozny a KYA ze je to priserny jak alchemisti jsou owerpowered ze budes muset utratit spoustu penez. Co bylo receno to bylo receno uz nic noveho nikdo ted jako argument nepridal...

Btw: kya kolik asi utrati alchemista aby mohl hazet poty?:P A myslim i ty na utok, protoze pokud chce aspon neco zvladnout tak z vlastniho hunteni to asi neudela bude i kupovat ingredience :rolleyes:

Dotaz ke KS - kill stealing

Kdyz jsem napriklad na moste coz se mi ted stalo a bude tam hrac ktery se tam babra s geografem a ceka si na SP, a me znemoznuje pruchod. Budu jako obvinen z KS nebo muzu danou potvoru znicit abych si uvolnil prucho? Doufam ze muzu zasahnout...

ale ajtak som proti zvysovaniu ceny repairmana a nepaci sa mi ten sposob akym sa to dosiahlo... par jedincov spamuje forum pokial gm neprinutia spravit zmenu...ako kedysi ta nestastna zmena healu

3817[/snapback]

jj s tim souhlasim,.. ze by gm nemeli ustoupit kazde hlasce co se tu rekne, rozumne prodiskutovat a zvazit pak ucinit zmeny :P

ok, napisal som ze by cena za repairmana mala byt odstupnovana podla levelu, a co sa tyka 4 alchov za 1 gw, az padne 1 hrad od bossov tak na ten hrad budu chodit vsetci hraci, cize nieco ako payon 2 kedysi. takze sanca schytat to od viacerych alchov za 1 gw tu bude, kedze budu vsetci chodit na 1 hrad

navrhol by som upravit ceny repair nasledovne podla base levelu

level 0-65 5k

level 66-75 10k

level 76-85 20k

level 86-99 30k

EDIT: jump: ochrana zbrani a equipu je hlupost, za jedno gw hrac umrie xkrat, uz vidim ako nas alch nam dava milion ochran proti bombe. ochrany sa vobec nebudu davat, pretoze alch radsej investuje vsetko do bomb aby nicil equip nepriatelovi, ako by mal ochranovat guildu. skonci sa to tak za vsetci alchovia budu hadzat bomby a kazdy hrac bude na GW chodit s equipom z armor shopu a kartovane veci si necha na expenie :rolleyes: a kedze vacsina ludi hra najma koli GW, tak sa na karty rovno vykaslu a nakupia si radsej 20 fullplatov,helm,shield,lance ako by mali riskovat kartovane veci na gw.

Celkem by jsem byl zvedav jaky by byli posty kdyby tu byli uz WSka a pouzivali Meltdown, ti by rekli ze to radi opravi za nejaky poplatek aspon by si vydelali na mamo. Priklad mamo stoji 1K za 20 ran 20k to by do te doby mohli lecos zabit znici zaroven armor a zbran protivnikovi. Opravi jim ji klidne za 20k jedno a jsou v suchu :rolleyes:

Mno lidi asi moc nebyli pripraveni na niceni zbrani a jejich opravu brali jako samozrejmost, nebrali v potaz ochrany a karty proti zniceni. To je asi dusledek vsech techto nazoru :lol: ale at uz to rokousnou GM jakkoliv snad to bude k dobru a vyvazenosti postav.

Rozbijeni a ochrane zdar B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...