Elessi Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 To by se minulo ucinkem, udelat si low lvl na opravy neni slozite 3855[/snapback]ale zas prehadzovat si to na druhu postavu pocas gw stoji dost casu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 omg why dont u just make setting >alchemist god mode on< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Nemusi byt vsetko podla oficialu ale o veciach ktore zvyhodnuju alchymistov by nemuseli rozhodovat 1-2 alchymisti Netusim sice co to ma s repair Npc ale kludne si takeho sprav ja som ti to nezakazal. Edit: A hlavne ze o stranu z5 ste mali velke reci aky je alchymista chudak a ze je dobry tak na robenie flasiek ... zrazu je z neho velky bijec ... mas v tom nejak zmetok 3813[/snapback]O zadny zmene nerozhodli 1-2 alchymisti, o zmene rozhodli GM, kteri se mozna, a mozna taky ne, ridili touhle diskuzi. Ja do nastaveni zasahovat nemuzu, a myslim ze ani Jump, nebo Touchwood To nebylo na reakci s Repair npc, to byla reakce na tohle2 Jump: Alchymista je support ..Myslim ze v tom mas zmatek ty Pokud pokazdy, kdyz napisu, ze se alch da pouzit jinak nez support, budes reagovat takhle, nema diskuze vyznam. Support je jeden z buildu, jako battle alch. Ano, pouzil sem krajni reseni, protoze se mi nelibila tvoje stylizace alchy do pouze support postavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamome Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 O zadny zmene nerozhodli 1-2 alchymisti ale rozhodli, zatialco ostatne joby sa akosi neozyvali lebo sa to vsetko dialo na diskusnom fore ktore bolo na reborne doteraz mrtve kedze vacsina ludi viacmenej brazdi diskusne forum czechro a na forum rebornu sa mrknu len ked nejde server takze gratulujem, presadili ste si svoje a v momente ked na gw zbadam na obrazovke alcha tak prehadzujem equip na guard/hat/adventure suit a knife. vesele lamanie noob zbrani a equipu PS: green, ten moj navrh s platenim mas pravdu je hlupost, moze ostat 30k, kazdy si mercha na predavanie a oc/dc dorobi na battle smitha na opravu zbrani a to netrva dlhsie ako 1 tyzden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 ale rozhodli, zatialco ostatne joby sa akosi neozyvali lebo sa to vsetko dialo na diskusnom fore ktore bolo na reborne doteraz mrtve kedze vacsina ludi viacmenej brazdi diskusne forum czechro a na forum rebornu sa mrknu len ked nejde server3880[/snapback]Omg na co si stezujes? Je snad moje chyba ze chodis na reborn jen kdyz nejde czro? Delo se to na diskuznim foru servru, kteryho se to tyka a lidi tu bylo online dost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 O zadny zmene nerozhodli 1-2 alchymisti, o zmene rozhodli GM, kteri se mozna, a mozna taky ne, ridili touhle diskuzi. Ja do nastaveni zasahovat nemuzu, a myslim ze ani Jump, nebo Touchwood 3877[/snapback]Myslim ze kazdy kdo to tu cital si spravil uz obraz .. ten smajlik sa k tomu perfektne hodi. Have a fun pri rozbijani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 jedna otazka a zaroven aj napad..: neslo by zvysit mierne guild exp rate?(tak na 2x-4x) pretoze je neunose aby gildu expilo 10(max 20) ludi miesto 16(max 76) pre ktorych je robeny tento rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touchwood Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Myslim ze kazdy kdo to tu cital si spravil uz obraz .. ten smajlik sa k tomu perfektne hodi. Have a fun pri rozbijani.3883[/snapback] Kya: 1. Nikdo tady z alcha nedÄlal chudáka. Jen bylo poukázáno na to, že prostě určité nastavení pomÄrnÄ znehodnocuje skilly nebo možnosti jednoho povolání. To, že jsme použili přirovnání o sezení na námÄstí a míchání potů lidem na písknutí, neznamená že si hrajeme na chudáÄky. I když moje zkuÄenosti před [ /omg ]em jsou s tímhle docela mrzuté. 2. Postava není support nebo čistÄ support jenom proto, že ty to řekneÄ. Jaký si udÄláÄ build, takový ho máÄ. 3. Pokud by GM, dÄlali rozhodnutí o zmÄnách jen na základÄ připomínky 3 alchymistů bez vlastního přesvěděení o správnosti této zmÄny, bylo by to hodnÄ smutné. A nejsem až tak přesvěděen o tom, že k3dt nebo Loony takoví jsou. Navíc Loony už tu psal, že zvažoval už dřív odstranÄní nebo zdražení Repairmana. Tudíž zřejmÄ nezávisle na nás. 4. Srovnávat oficiál a Reborn je ponÄkud scestné. Tady hraje +/- 200 lidí, na officiálu +/- 2000. Takže ta dostupnost surovin je tam asi ponÄkud vyÄÄí. 5. Už před [ /omg ]em bylo alchymistů, že bys je spoÄítal na rukách. Z toho byla polovina zhruba jen na OC/DC a vending s tím, že když už tak aÂť vypadám troÄku jinak než ostatní. No a kolik bylo ze zbytku battle, si netroufám odhadnout. Tak si myslím, že teÄ bude situace jeÄtÄ o něco horÄí a tÄch battlealchymistů bude jeÄtÄ ménÄ. A netvrÄ mi, že ti +/- 4 alchymisti rozmetají equip celému serveru. Pokud ano, tak zakládám čistÄ alchymistickou guildu, která by mÄla bez problémů ovládnout GW. 6. Jsi si jistý, že ostatní se k tomu nevyjádřili protože to neÄtou? A nebo se nevyjádřili proto, že je to tak extra nepálí a jenom se baví jak se tu přehadujem? B) Mrkni taky občas jak se dÄlá bomba. Nemyslím výsledný efekt, ale samotná láhev. NedÄlejme tu z toho drama. Ty výlevy mi připadají jak z mexických telenovel.Když si to tak po sobě Ätu, tak i ten můj. Ale když už jsem se s tím psal, tak to postnu. EDIT: Taky tak, už se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Nevim proc me radite do alchemistu,.. ja tu mluvil o techto vecech jeste driv nez jsem toho alchemistu zacal delat. Delam ho skoro prvne, a vy jste zase proti ze se bojite alchemistu kteri tu zase tak moc nebyli 2Kya: odkdy jsem pro tebe alchemista, tak me tak napada... kdyz jsem to tu zacal psat a pridal se k te diskuzi to jsem zacal delat puvodne mercha za ucelem bska... pak me napadlo zkusit alchemistu skoro poprve tak fakt netusim kde jsi mohla vzit ze hraju za alchemisty me to uz spis pripada jako Flame Chces videt jak je to s alchemistou zacni za nej hrat pak remcej jinak jak psal touchwood bych rekl ve vsech bodech pravda uz jsem to tu psal. Dale prestavam reagovat na reseni tohoto problemu jakoz jsem uz slibil loonymu v jinem topicu. Ale tady se budu vyjadrovat dal jen ne k tomuto Pokud to bude rozumne rad se pridam opet k diskuzi Kdo vi treba ze sebe jeste udelam BSko B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 for a Hardcore server this server wishes to be... i dont see the slightest reason in its players... Leave Repairman as it is on official. If u want to make HC server then leave standart rules. and about golem cards and such... hunting hydras is hard. letsay 4 hydras for quad bloody, now add 3 more for tripple bloody undestructible weapon... and then for some mummy combination... its jsut insane to expect people to seek stuff only coz few guys got errection on alchemists breaking skill. NHF. this is jsut my opinion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 nemuzu nez si nerejpnout Priestum vetsi heal nebo zavislost na dex! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamome Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 jump: ja som nikdy netvrdil ze alch je slaby, praveze vy sa tu hrate ako je alchemist znevyhodneni a pod. pri 50dex/luk s tsurugi a 40agi sa expi bez najmensich problemov a kritikali lietaju len tak. na czechro hadzal moj alch s bless a cutlasom 450+ criticali a to mal 20 str. 1. alch nieje uboha babika, na ktorej obranu treba zaviest protidiskriminacne zakony.2. niekto tu spominal co treba na bombu, no mne sa nezdaju tie naroky tazke. takze pokial neplanuje niekto pouzivat bomby ako primarny utok na vsetko co sa hybe tak si tie materialy vie zohnat. ide len o to ci to bude hadzat na kazdeho, jasne ze sa mu bomby rychlo minu alebo len ak to je potreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.aryman Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 REBORNCo je to rebornchtÄl bych se zeptat ohlednÄ Rebornu, já hraju přes Czechro Ragnaroka , mám tam postavu atd. tak když si teda tam dám ten reborn tak jestli mi tam zůstane ta postava nebo ne.Nic o rebornu nevím tak budu rád za jakoukoli radu, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Mam dotaz a sam si asi odpovim.... Neslo by udelat (neslo, protoze je to zrejme zalezitost clienta) nejaky minimize okna pro pety? Kontrolovat ty smejdy jestli nemaj hlad je pruda, mit tam velky okno s informacema co me nezajmaj nejde, pac to zabira vyhled tak jestli by neslo udelat minimalizaci okna tak aby se zobrazila linka jako u char okna... kde bude videt jen jmeno a hlad popripade kdyby to neslo pres okno zda by neslo pri najeti na mazlika ukazat jeho stav bez vyvolavani okna..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 REBORNCo je to rebornchtÄl bych se zeptat ohlednÄ Rebornu, já hraju přes Czechro Ragnaroka , mám tam postavu atd. tak když si teda tam dám ten reborn tak jestli mi tam zůstane ta postava nebo ne.Nic o rebornu nevím tak budu rád za jakoukoli radu, díky3970[/snapback] Zustane, czechro a reborn bezi z jednoho ragnarok/sakray adresare nezavisle...Btw jen tak pro info. Tvoje postavy jsou uchovavany na serveru nikoliv u tebe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninjai Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Dotaz na GMka kdyz chci pustit ten patcher na REBORN ... chvili to hledá servr a pak to napíÄe : chyba ve stahování patch_040805.gpf... nevím co s tím díky za odpoved :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Me to patchuje bez problemu. Sice par sekund trva nez to zacne stahovat ale jde to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 jedna otazka a zaroven aj napad..: neslo by zvysit mierne guild exp rate?(tak na 2x-4x) pretoze je neunose aby gildu expilo 10(max 20) ludi miesto 16(max 76) pre ktorych je robeny tento rate3888[/snapback]K tomuhle bych se pripojil. Rate 3,8 na guild expi by byl akorat (pomer max poctu clenu 76/20). Pred [ /omg ]em sme meli guild lvl 24 (temer 25), to odhadem, podle odevzdanych expu, odpovida +-4 miliardam expu. S max taxou 50% a na tomhle ratu zhola nemozny dosahnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninjai Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Me to patchuje bez problemu. Sice par sekund trva nez to zacne stahovat ale jde to.3988[/snapback] ale me ne ... nevis cim to muze byt? Neslo by to nejak obejit bez toho patche ... abych mohl hrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninjai Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 mam verzi klienta 0329 muze to být tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Verzi klienta urcite ne. Zkus zmenit nekde v nastaveni Internet Exploreru "Pouzivat pasivni FTP rezim" pripadne vypni firewall, antivir a jiny pikachoviny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Vy sa z toho alchymistu snáÄ po... Mí´j názor je:1) zachovaÂť Repair NPC: je síce pravda, že WoE guilda alebo MVP parta by mala maÂť BS/alcha na opravu alebo ochranu equipu, inak nestojí za moc, lenže ak idem niekam expiÂť a zrazu ma navÄtívi Tirfing alebo OL, alebo podobná potvora a rozbije mi equip <_< BS síce vie opravovaÂť equip, ale nemusím ho práve zohnaÂť, a Golem a Cornutus neriečia Ätít a headgear;2) nechaÂť mu relatívne nízku cenu (5-10k a žiadnu steel alebo tak), ale umiestniÂť ho niekam, kam sa nedá tak žahko dostaÂť, aby si žudia dobre rozmysleli, či pí´jdu v oslabenej zostave;3) nefunguje náhodou Weapon repair tak, že ho ako BS aktivujem, potom kliknem na postavu a zobrazí sa mi, Äo má zlomené? Lebo AFAIK by tak fungovaÂť mal, takže asi bude chyba emulátoru, ak by som mu musel ten equip dávaÂť;4) bomba jednoznaÄne nemá ísÂť hádzaÂť pod hráÄa alebo príÄeru (možno s výnimkou Empéria), ani sa stackovaÂť s inými bombami alebo pascami. Prvý bod eÄte zdí´razřujem, pretože aj normálne príÄery rozbíjajíş equip a na rozdiel od WoE/MVP by nemalo byÂť nutné robiÂť na normálne príÄery partu, ktorá má na každíş chorobu liek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Weapon repair uz tak funguje.. ze musis zamerit postavu ktery chces equip opravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Tak jo, nápad.. k registracím.. neÄel by udÄlat třeba nějaký vstupní 'test', který by obsahoval otázky typu 'Jak obvykle žádáte o heal?', 'hráli jste RO nÄkdy předtím' nebo tak něco.. no, vím, že je to neřečitelné, ale podle toho, co v poslední dobÄ vidím na foru je zjevné že dost lidí chce hrát a je jim to znemožnÄno buÄ kvůli pozastavení registrací, toho, že GM nemají často Äas (NestÄžuju si, pozor na to ¬_¬ jen poznamenávám.) nebo prostě je odlákal skutek psaní ke gamemasterovi.. inu, jen nápad. Neberte to příliÄ vážnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 4) bomba jednoznaÄne nemá ísÂť hádzaÂť pod hráÄa alebo príÄeru (možno s výnimkou Empéria), ani sa stackovaÂť s inými bombami alebo pascami.4027[/snapback]Bomba se muze stackovat s jinyma bombama, ale dmg ma davat jen jedna.Ze by nemela jit stackovat s pastma nikde napsano neni.edit: Daisuke - to by bylo snadno obejitelny, pochybuju ze by v nem lidi odpovidali pravdive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.