Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Mno ano, Maule... ovÄem pokud vidis nejake jine prijatelne reseni, ktere by usnadnilo GM odepisovani na vsechny prispevky, rada si ho poslechnu :( (Upozornuji, ze to NENI mysleno ironicky.. jen.. no dobre, ja proste neumim formulovat otazky.. :mellow: )

Bomba se muze stackovat s jinyma bombama, ale dmg ma davat jen jedna.

Ze by nemela jit stackovat s pastma nikde napsano neni.

4043[/snapback]

Divné... bol by som ochotný prisahaÂť, že som to videl, ale neviem to nájsÂť. Ospravedlnujem sa. :mellow:

Nieco k uprave tabulky pre expi

Z lvl 89 na lvl 90 treba 7602600 expov

Z lvl 90 na lvl 91 treba 9738720 expov (bez upravy tabulky)

po uprave treba len 6492480 co je menej ako treba z lvl 89 na 90  :)

Nezda sa vam to divne?

4125[/snapback]

Vratil sem to uz vcera do puvodniho stavu.. ono se expi i tak dost rychle tak to neni treba.

Chtel bych se zeptat jak to vypada s Guild questem a s Tondou Toluenem...

Prohledal sem fora a na zadnem sem nenasel o nich informace  :) 

omlouvam se jestli sem to nekde prehlid.. :)

4131[/snapback]

tonda bylo npc vytvorene ciste pro test palet, do ostreho provozu se s nim nepocitalo. guild quest tu urcite nekde popsany bude, hledej :)

Dneska se me ptali 2 hraci ze prej slyseli ze ma bejt [ /omg ]e :) Tak verte tomu ze [ /omg ]e urcite nebude. A to minimalne do doby, kdy na serveru nebude minimalne polovina lidi s 99 lvl advanced classem.

A rad bych vedel jakej sikula to vymyslel. Kvuli takovymu cloveku musim aktualizovat pravidla.

tonda bylo npc vytvorene ciste pro test palet, do ostreho provozu se s nim nepocitalo. guild quest tu urcite nekde popsany bude, hledej :)

4138[/snapback]

Loony doufam ze s nim ale ted pocitas, protoze chodit vsichni uniformne jako socky na telak za komancu je pekne hnusny....

Loony doufam ze s nim ale ted pocitas, protoze chodit vsichni uniformne jako socky na telak za komancu je pekne hnusny....

4143[/snapback]

koukam ze prudit s alchem a kapra questem te uz nebavi, tak sis nasel dalsi zaminku <_< az sjednotim palety tak ho zpristupnim. zatim se barvi v prontere vlevo dole

koukam ze prudit s alchem a kapra questem te uz nebavi, tak sis nasel dalsi zaminku  <_< az sjednotim palety tak ho zpristupnim. zatim se barvi v prontere vlevo dole

4150[/snapback]

Ehm.... prudit? to nebyla pruda...

Co sem prudil s alchymistou? Alchymista je mi sumafuck...

Uznavam ze Kapru sem zaprudil, ale aspon to melo efekt, ze jsi ve hre psal sem tam hlasky o kapra questu. Mno a muzem udelat takovej malej "pruzkum" :)

Mala anketka, dokud ji GM nesmazou :]

kedze uz od pondelka zacnu gw, tak by som sa chcel opytat ci by sa nedalo zrusit skill glory of guild(tym myslim ze gilda by si mohla dat znak ak si da aproval) alebo mat znak ako povinnost na gw, pretoze gilda bez znaku ma takticku vyhodu oproti gildam co znak maju... a su dolezitejsie veci ako znak do ktorych sa budu teraz davat skilly... a hlave na gw to bude zmetok ak nabehnu 3-4 gildy bez znaku a nikto nebude vediet ktory su z jeho gildy a ktory z utociacej alebo popripade ktory su spojenci

hmmm, po polroku nehrania RO som si stiahol noveho klienta (za tyzden s prestavkami), opatchoval a kedze je czechro out of order povedal som si ze vyskusam reborn. pozriem na web a co nevidim - registracie su pozastavene. z vlastnej skusenosti viem ze takyto stav moze trvat dni az tyzdne, a tak sa chcem opytat kedy asi by bolo mozne aby som sa zaregistroval?

a preco vobec musia gm schvalovat kazdu jednu registraciu? ucelnost na ukor efektivity...

kedze uz od pondelka zacnu gw, tak by som sa chcel opytat ci by sa nedalo zrusit skill glory of guild(tym myslim ze gilda by si mohla dat znak ak si da aproval) alebo mat znak ako povinnost na gw, pretoze gilda bez znaku ma takticku vyhodu oproti gildam co znak maju... a su dolezitejsie veci ako znak do ktorych sa budu teraz davat skilly... a hlave na gw to bude zmetok ak nabehnu 3-4 gildy bez znaku a nikto nebude vediet ktory su z jeho gildy a ktory z utociacej alebo popripade ktory su spojenci

Podla mna by sa to menit nemalo to ze ty chces davat inde body je tvoja vec budes mat ine vyhody ten co chce mat znak tak si da body tam, ale zase nebude mat ine.O tom je podla mna ten skil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...