Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

no ved o tom vravim ty co chcu znak daju bod tam,ty co nedaju daju inde ale budu mat chaos ako vravis.Ide tu o strategiu kde davat a co davat kazdy si vyberie to co uzna za vhodne.

4304[/snapback]

Utociace gildy bez znaku budu mat nad obrancami vcelku peknu vyhodu <_<

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
kedze uz od pondelka zacnu gw, tak by som sa chcel opytat ci by sa nedalo zrusit skill glory of guild(tym myslim ze gilda by si mohla dat znak ak si da aproval) alebo mat znak ako povinnost na gw, pretoze gilda bez znaku ma takticku vyhodu oproti gildam co znak maju... a su dolezitejsie veci ako znak do ktorych sa budu teraz davat skilly... a hlave na gw to bude zmetok ak nabehnu 3-4 gildy bez znaku a nikto nebude vediet ktory su z jeho gildy a ktory z utociacej alebo popripade ktory su spojenci

4287[/snapback]

Preloz si co znamena Glory of Guild a pokud ti pripada nejakej skill dulezitejsi, tak se stala nekde chyba. Mozna by si mel zacit hrat vic pro zabavu a min se snazit byt uber :)

Sinarra a co ak si ja zamerne nedam logo aby si ma nepriatel mylil. prave na toto upozornuje elessi. tu nejde o to ze guilda bude mat pekne logo ale o to ze to moze vytvorit takticku vyhodu.

A nepisal si tu teraz ze ty co nemaju logo nevedia kto je kto?

btw ked bol test ja som s timto problem nemala ja totiz moc na logo nepozeram skor si vsimam nick aby som vedela koho zabijem alebo kto ma zabije :)

Dalej s test verzie dobre viem ked som bola u shokei tak vseci tam na faklu tlacili aby dal do toho skilu aby mali logo lebo sa nepoznali.Fakla sa radsej rozhodol davat body inde ako som uz spominala a malo to svoj efekt(ale nie v tom co pises ty).

ide mi o to ze ty co si ten skill nedaju maju takticku vyhodu a mat vyhodu z toho ze si niekto neda skill... nezda sa mi to spravne

Maul: glory of guild je prvy skill ktory som chcel dat...ak by som bol gm lenze vacsina ludi u nas chce najprv extension atd... a nemyslel som tym rozdelovanie skillov v nasej gilde ale vseobecne

ide mi len o to aby sa ten skill spravil bud povinny alebo radsej nech tam nieje vobec.. pretoze je to asi najhorsie vymysleny skill v gilde

teoreticky by sa to dalo spravit tak aby glory of guild bol potrebny na aproval...

ide mi o to ze ty co si ten skill nedaju maju takticku vyhodu a mat vyhodu z toho ze si niekto neda skill... nezda sa mi to spravne

Ja v tom nevidim ziadnu inu vyhodu iba v tom ze mas bod ktory das inde.

A keby to bolo tak ako vravis tak by nikto ten skil nedaval a potom by boli vsetky guildy bez loga a aku by potom mali vyhodu?

Edit:

Si pisal ze si ten skil na logo chcel dat preco? aby si mal nevyhodu?

4312[/snapback]

Ja v tom zas tak velkou taktickou vyhodu nevidim. Kdyz ho ma branici gilda, neproklouzne ji nikdo bez toho skillu, ovsem kdyz ho nema...

Behem utoku je vzdy lepsi, kdyz jde gilda spolu. Bez nej se snadno zamotaj mezi dalsi utocici gildy a ztraci tim na sile. A sehrana obrana, s tim skillem, je snaz odrazi.

tak par prikladov...

1)v prontere 4(vlavo hore) je za schodami priestor kde sa da vliezt a kde hraca nevidno inac iba s logom.. ked sa niekto skryje za strom ... vidno iba logo ked ho gilda nema tak si cloveka za stromom nevsimnes.. a takto sa da najst viac miest na skrytie..

2) ak skill nema ani braniaca ani utociaca gilda... velmi lahko niekto preklzne k empu

3) sem tam ak mas niekoho na obrazovke(rogue/sin ktory sa odhidne alebo hocikto iny) a vidis len jeho nohy tak sa ti objavy v lavom hornom rozku znak jeho gildy a vies ze mas v hrade niekoho a lahsie ho najdes

4) to co som uz spominal.. bordel v obrane/utoku ak ide viac gild naraz

ide mi skor o vyjadreie gm ako hracov, ktory toto chcu zneuzivat

oklepnout? podla mena nezistis s kym mas tu cest a neverim ze gm maju cas na blizsie zoznamovanie s kazdym hracom...

4337[/snapback]

Podle jména ne, ale třeba podle stylu psaní­ už něco zjistí­Ä. Taky se tuÄí­m kontroluje "trestní­ rejstří­k" na czechRO...

omg, normalne zacinam mat pocit ze si na reborne vytvarate nejaku ligu vyvolenych alebo co. budu tam hrat len pravy modrooky arijsky blondaci... :)

4340[/snapback]

spis ligu normalnich, u kterych vime ze nebude delat problemy. a cas ktery bysme pri otevrenych registracich travili banovanim zmetku muzeme venovat lepsim vecem

precital som si toto forum (napr http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=43&st=60) a musim povedat ze uz vobec nechcem ucet na reborne. tento server je jeden velky omyl. a Loony: niektori ti to uz naznacili ale predsa - to co robis je fakt chore. zite si tu vo svojej dokonalosti, Vy, vyvoleni - lepsi nez ostatni. nedovolte aby sa na vas server dostala nejaka healplsacka haved. a ked nahodou nejaky hajzlik poziada o pomoc dajte mu permban.

prajem brzky koniec, cau

precital som si toto forum (napr http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=43&st=60) a musim povedat ze uz vobec nechcem ucet na reborne. tento server je jeden velky omyl. a Loony: niektori ti to uz naznacili ale predsa - to co robis je fakt chore. zite si tu vo svojej dokonalosti, Vy, vyvoleni - lepsi nez ostatni. nedovolte aby sa na vas server dostala nejaka healplsacka haved. a ked nahodou nejaky hajzlik poziada o pomoc dajte mu permban.

prajem brzky koniec, cau

4347[/snapback]

no, brecet nebudu. urcite neni nikdo dokonaly, ale v tuhle chvili uz 95% lidi vi jak se maji chovat. je hezke ze nas podporujes v banovani, vetsinou to bejva presne naopak :)

PrávÄ jsem si všimnul,že nÄkdo ma ban na postavu Medved. Není­ to moje postava. Dá se nějak kontrolovat,aby si ve hře nikdo nedal jméno postavy stejné jako nick,který použí­vá jiný člověk na foru? Mohlo by o tom např. rozhodovat,kdo byl zaregistrován dří­ve?

PrávÄ jsem si všimnul,že nÄkdo ma ban na postavu Medved. Není­ to moje postava. Dá se nějak kontrolovat,aby si ve hře nikdo nedal jméno postavy stejné jako nick,který použí­vá jiný člověk na foru? Mohlo by o tom např. rozhodovat,kdo byl zaregistrován dří­ve?

4454[/snapback]

no, to se tezko resi ale spis by se prihlizelo k tomu kdo ji mel uz v betatestu a snazilo by se to dojednat nejakym kompromisem

Na CZechRO jsem mÄl postavu Medved a tady ji taky plánuji mí­t. Šlo by přejmenovat tu postavu jiného hráÄe vzláÄtÄ,když kazí­ mou povÄst? Neří­kam,že musí­ být nějaký neurvalec (každý může udÄlat chybu). Ale vadí­ mi,že jakoby můj nick má ban.

mam jede napad ohladne guild dungov...kedze budu len hrady v prontere tak nebudu pristupne ostate guild dungy preto ma napadlo ci by neslo upavit to npc co pusta do dungu tak aby

1) dalo na vyber do akeho dungu chce hrac ist

alebo

2)dalo by sa do kazdeho pronterskeho hradu iny guild dung(napr. v prt1 prontersky, v prt2 payon atd..) tato varianta ale pocita s tym ze by sa v blizkej dobe otvorili dalsie 2 hrady

alebo

3) moznost by bola (asi kusok zlozitejsia na naprogramovanie ak vobec mozna) ze si po dobiti hradu guildmaster vybere do akeho dungu bude npc portovat a tak to ostane az pokial gilda o hrad nepride

mozno sa to zda ako blbost ale tym ze niesu pristupne vsetky guild dungy tak nieje moznost ziskat vsetky karty a niektore su tusim potrebne aj na comba

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...