Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

xem sa spytat ci je v plane upravit bosikov..

dnes po gw sme si dali hera, ale jeho bracek si "rozdal nas" nexem pocitat ze 8 v parte kazdy priemer -10% :), a sa mi zdalo ze cim menej Hp mal tym vacsie supky hadzal :), zo zaciatku bolty za 450x10 az ku koncu okolo 1000x10 :) ale bolo to asi inymi charmi, boli aj redukcie taze sme na neho nesli ako lamky bez equipu ale je holt trosku husty. ale pochvalim sa :), po 45minut a kope srandy a smiechu/dakedy nam bolo az do placu :)/ lahol a dropol zasluzenu odmenu v podobe ori a elu :)

se obavam ze by to dost krute zamavalo ekonomikou a equipem

4572[/snapback]

ta prva moznost by mohla, pretoze predsa len tie dungy su ako odmena za hrad ale podla mna ta druha moznost by nemala mat ziadny negativny vplyv pretoze by to bolo ako v kazdom meste otvoreny 1 hrad(len su pokope na 1 mape)

a ak mas namysli to ze budu az 4 hrady.. teraz je na servry 200ludi online pocas gw.. na czechro zvyklo byt 600 takze tak do mesiaca(kym sa spravia nove gildy a zozenie sa equip) by sa mohol kludne otvorit dalsi hrad a zatial by boli pristupne guild dungy len 2 miest

Cau vsem, kteri si stezuji na Rebrnove registrace. Mel jsem ban na Czechru a Looony mi nechtel dat ucet, ale po nekolika PM a [ /omg ]u ho mam a jsem rad ze na Rebornu jsem. Takze, kdo si stezuje na to, ze acc nedostal tak bud neni ok hrac anebo holt nechce hrat RO jinak si to nedovedu vysvetlit ( ja sam a muj kamos, ktery hraje na Rebornu 4 mesice, jsme se bavili s Loonym asi na 15 PM). A povedlo se to, ale musite byt normalni :-))

4591[/snapback]

OT: Ehm normalni? A co je ten tvuj post za dotaz nebo napad? Normalni je se aspon trefit do topicu....

srry ale ve vsech forech uz je to hoooodne OT

ta prva moznost by mohla, pretoze predsa len tie dungy su ako odmena za hrad ale podla mna ta druha moznost by nemala mat ziadny negativny vplyv pretoze by to bolo ako v kazdom meste otvoreny 1 hrad(len su pokope na 1 mape)

a ak mas namysli to ze budu az 4 hrady.. teraz je na servry 200ludi online pocas gw.. na czechro zvyklo byt 600 takze tak do mesiaca(kym sa spravia nove gildy a zozenie sa equip) by sa mohol kludne otvorit dalsi hrad a zatial by boli pristupne guild dungy len 2 miest

4587[/snapback]

Ta druha by taky sla, ale treti rozhodne ne.

A jak si ten uÄet aktivovat?Potom když to stáhnu a rozbalim do složky RO.

A budu mit uÄet.Tak jak spustim hru?Dik.

4613[/snapback]

Když ten balí­Äek nainstalujeÄ, tak se ti na ploÄe objeví­ taková divná ikonka "Reborn"... zkus na ní­ kliknout :) Co se týká vytvoření­ íşÄtu, přeÄti si pravidla...

xem sa spytat ci je v plane upravit bosikov..

dnes po gw sme si dali hera, ale jeho bracek si "rozdal nas" nexem pocitat ze 8 v parte kazdy priemer -10% :), a sa mi zdalo ze cim menej Hp mal tym vacsie supky hadzal :), zo zaciatku bolty za 450x10 az ku koncu okolo 1000x10 :) ale bolo to asi inymi charmi, boli aj redukcie taze sme na neho nesli ako lamky bez equipu ale je holt trosku husty. ale pochvalim sa :), po 45minut a kope srandy a smiechu/dakedy nam bolo az do placu :)/ lahol a dropol zasluzenu odmenu v podobe ori a elu :)

4583[/snapback]

Hera a nektery dalsi bosse trosku upravim.. prece jen utok 4000-4600 a int 120+ je trosku moc.

Hera a nektery dalsi bosse trosku upravim.. prece jen utok 4000-4600 a int 120+ je trosku moc.

4617[/snapback]

hero problem nieje te sa dal dat uz aj na nizzsich lvloch skor to chce opravit lorda...neviem ci je to nejak mozne ale casto sa stava ze ho vidiet uplne inde ako v skutocnosti stoji.. stava sa to len u orc lorda takze nieje to problem s lagmi.. mozno to je tym ze sa chyta do pasci ktore davaju archery

mozno by to xelo upravit aj majku, stretnut ju ako parta organizovane je takmer nemozne koli portom a ked sa najde tak ma v oblube rozbit 5ludi na 1 HD a zbytok dorazi brandishom. a naozaj nvm aky knecht abo crus ma ustat tento damage maye + damage jej mobov, ktorych si vyvolava donekonecna.

Ja si pred [ /omg ]em hral s Orc Herem a pokud sem mu nechal aspon jednoho HO, tak byl spokojenej a dalsi si nevolal.

Idea: Neslo by pridat do zebricku taky aktualni guildu? A treba i moznost tridit podle guildy? Ja jsem celkem zvedavy, kdo do jake guildy patri a co muzu od soupere cekat.

Ja si pred [ /omg ]em hral s Orc Herem a pokud sem mu nechal aspon jednoho HO, tak byl spokojenej a dalsi si nevolal.

Idea: Neslo by pridat do zebricku taky aktualni guildu? A treba i moznost tridit podle guildy? Ja jsem celkem zvedavy, kdo do jake guildy patri a co muzu od soupere cekat.

4721[/snapback]

mno tusim ze brzo zrusej i zebricek hracu, protoze by se pak mohli lidi koukat kdo ma jakej lvl a tim by se mohlo "pekelne taktizovat" na gw :)

Mno kdyz uz jsme u toho tak podle me je tech informaci v CP vic nez je zdravo, jen cekam kdy se tam objevi kolik ma kdo zeny a jakej equip ....  <_<

4747[/snapback]

Na jinych servrech byva v CP i pocet zeny. Na informacich v CP nevidim nic spatnyho. Bez nich by to nebyl CP, stacil by obycejnej odkaz na textak s jmenama postav :)

A ted navrh: Neslo by pridat do User Options "Who is online"?

Na jinych servrech byva v CP i pocet zeny. Na informacich v CP nevidim nic spatnyho. Bez nich by to nebyl CP, stacil by obycejnej odkaz na textak s jmenama postav :)

A ted navrh: Neslo by pridat do User Options "Who is online"?

4749[/snapback]

Mno ja jen rekl svuj nazor a jestli si to myslim sam tak mam asi smulu

Pro me je funkce CP splnena tim ze si muzu resetovat lokaci postavi a najit co potrebuju v monster & item database :)

Me osobne prijde moc i guild lvl a pocet clenu, ale nechci bejt rejpal  B)

4757[/snapback]

To už tam nemusí­ být rovnou žádne info... StaÄí­ tedy asi jen Äí­slo o poÄtu gild, nic ví­c.

OsobnÄ nevidí­m důvody proÄ by tam nemohly být komplexnÄjÄí­ informace, napr. pro lidi co se rádi hrabou ve statistikách :)

KaždopádnÄ tí­mto omezování­m, se opÄt snižuje atraktivnost CP...

Mel bych jednu poznamku k zebricku blacksmithu...

Na to, ze je to zebricek FORGERERU a projevuje se jen u VYROBENYCH zbrani, pridje mi dost nesmyslny... Body za prekovavani? Prekovavat muze kazdy, nemusi na to byt ani BS. A i kdyz BS je, tak prekovavat buse spis bojovy BS nez forgerer. A body za kovani? Yop. Jen kdyz udelam lvl 3 zbarn s 3 vecma (element + 2 SC). A dostanu za to sotva 1/3 toho, co dostanu za prekovani lvl 2 zbrane na +10 (coz je jen otazkou penez, protoze jak zbran, tak Enver koupim).

Pri tom poradi se projevuje jen u vykovanych zbrani. Proto mi prijde jako absolutni nesmysl, ze se nepocita primarne z KOVANI ale z OKOVAVANI. Neslo by to trebas torchu (vic) zmenit, aby zebricek representoval to, co se tvari reprezentovat?

ono ten rebricek naj smithov je ajtak nanic... aspon u alchymistov nesu ziadne bonusy zato ze si prvy... alebo to zatial nefunguje...alebo...mozno je chyba v tom ze sa vyrabaju poty bez mena vyrobcu takze ani nemozu dostavat ten bonus za 1. miesto v rebricku...a ked uz som sa tak rozbehol :P nemohli by mat vyrabane poty aj podpis aby ten fame u alchymistu mal nejaky vyznam? :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...