Pettka Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 navrhujem umiestnit do aldebaranu tool dealera. potreboval som predat loot aby som mal na kapru a nikde som ziadneho tool dealera nenasiel 4985[/snapback]Kdo hledá, najde, je v JV Äásti mÄsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamome Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ked som bol za chlapikom ohladom farbenia siat tak mi neponukne moznost zafarbit saty na modro, len tie ostatne farby. ale ja som uz videl alchimistu yannicka ze pobehoval zafarbeny na modro. ako sa da zafarbit na modro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ked som bol za chlapikom ohladom farbenia siat tak mi neponukne moznost zafarbit saty na modro, len tie ostatne farby. ale ja som uz videl alchimistu yannicka ze pobehoval zafarbeny na modro. ako sa da zafarbit na modro?4995[/snapback]No kazdemu povolaniu idu ine farby, ak niesi alch tak modry asi nebudes. Vyber si z tej ponuky co ti dava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ale ja som uz videl alchimistu yannicka ze pobehoval zafarbeny na modro4995[/snapback]yannick(a par dalsich) svoju farbu dostal ako odmenu zato ze najviac pomahal pri testovani servru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 yannick(a par dalsich) svoju farbu dostal ako odmenu zato ze najviac pomahal pri testovani servru4997[/snapback] dobrej joke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 dobrej joke...4999[/snapback]nekdo remcal a nekdo se snazil edit: i kdyz me nenapadlo ze ceny budou a ze ji dostanu i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 dobrej joke...4999[/snapback]pokud se nemylim tak krom nadavani na me a unicornovi questy si nedelal nic,tak radeji pomlc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Na jednom servru sem v control panelu vidÄl položku hráÄu co sou on-line..řekl bych že je to docela užiteÄná funkce Mohlo by se to zavést i tady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 Ne...To uz je velka zbytecnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamome Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 chcem sa opytat ako je to s zaokruhlovanim def equipu na reborne napr. ak mam nasledovny equip +4 helm 6+0,66*4=6+2,64=8,64+4 manteau 4+0,66*4=4+2,64=6,64+4 fullplate 10+0,66*4=10+2,64=12,64+4 shield 6+0,66*4=6+2,64=8,64+4 boots 4+0,66*4=4+2,64=6,64 cize vysledny def je sucet vsetkeho 8,64+6,64+12,64+8,64+6,64=43,2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipo Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ja sa chcem len spytat na potrebne veci ku ziskaniu orc hero helm lebo furt vybehne s niecim novym tak ak mozem teda vediet co vsetko je potrebne na ziskanie tejto helmy zatial chcel najprv 10 000 jellopy potom 100 orc voucherov a teraz 10 000 orc voucherov lebo ak dalsie bude 10 000 cifarov a potom 1 000 hero emblemov aby som sa s tym zbytocne netrapil ...dikes za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Sparda: To bych ve hre mel 48 def. Na desetina cisla mi to vychazi na 46,33%, status window ukazuje 47. Lipo: Po 10k orcish voucherech je 100 Heroic Emblem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipo Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Lipo: Po 10k orcish voucherech je 100 Heroic Emblem 5067[/snapback]takto je uzasne.......kedze je tato helma oblubena hlavne u povolani ktore herovy akosi toho moc nemozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Heroic Emblemy se daji shanet, kupovat, vymenovat. Muzes si taky sehnat partu a vyrazit na Hera. Tahle helma je symbol, podobne jako Solar God helma. A drtiva vetsina lidi nema chut se babrat se shanenim 100 heroic emblemu kvuli rakosi na hlavu, takze ty emblemy jde sehnat. Casem, kousek po kousku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 az se objevi sprity na soul linkera a star knechta, tak to sem nekdo postnete, prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Pokud patchujes pravidelne sakray tak uz je mas v pocitaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aplopeltura Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 mno, taq k tem NOVINKAM... novinka ze bylo pridana fx strip_tags a tudiz vetsi bezpecnost.... to mi pripomina jak sem jednou prisel na stranky czechro a tam hlasha ze byl pridan hash hesel nebo ceho za pomoci MD5 ... panove (ci damy, nevim kdo to programoval ) takle jen pomahate pripadnymu hackerovi aby se vam semhle naboural kdyz je php zpracovan na strane serveru = nikdo ho nikdo nevidi == vetsi problemy se tam dostati.... no, jen muj nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Podobny aplikace mivaj chyby, jejich zdrojak si muze stahnout a prozkoumat kazdej. Tak tim ze neco opravim a napisu co sem opravil urcite hackerum nepomaham. Posledni tejden se ochranou ROCP zabyvam dost podrobne...muzu ted s jistotu rict ze uz zadne napadeni / pretezovani serveru Control Panelem nehrozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Matus Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Zdar. Dnes jsem na rebornu narazil na bonzaka, ktery misto toho aby urcitemu hraci poradil tak ho radeji nabonzoval. Nemyslim si, ze jeho jednani bylo spravne > nemelo by se donaseni na jine hrace trestat jeste vice nez jine prestupky? PS: Timto nechci na nikoho donaset, cely post jsem napsal obecne, takze si nemyslim ze jsem nekoho poskodil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Zdar. Dnes jsem na rebornu narazil na bonzaka, ktery misto toho aby urcitemu hraci poradil tak ho radeji nabonzoval. Nemyslim si, ze jeho jednani bylo spravne > nemelo by se donaseni na jine hrace trestat jeste vice nez jine prestupky? PS: Timto nechci na nikoho donaset, cely post jsem napsal obecne, takze si nemyslim ze jsem nekoho poskodil.5145[/snapback] To je trosku problem. Ono zde se vyvoj rozvinul tak, ze bonzáctví a práskání je lepsí, nez nekomu poradit. Spousta lidí se zde ohání tím jaký je to HC server a když něco nevíÄ tak máÄ smůlu. nejsi dostateÄnÄ HC. A když se projevíÄ, že nejsi dostateÄnÄ HC obvykle se najde v okolí nÄkdo, kdo i rád sehraje rozhovor vedeny tak, abyse nevÄdomost projevila v plné váze a pak Äup, poslat teplý bonz a ten kdo nebyl dostateÄnÄ HC opustil naÄe řady. A nejlepÄí na tom je, že včichni tito řeknÄme udavači, kolem sebe Äíří. Jo kdyby to byl kamarád nebo známý tak mu bez zaváhání pomohu. Jo, ale ne včichni mají kamarády mezi tÄmi kteří se zvou HC hráči. A ti když narazí na nÄkoho takové tak mají HC smůlu, protože nevyhovují jejích mÄřítkum. Nejsou jejich kamarádi, ani známí a jeÄtÄ k tomu ani HC tak pryÄ s nimi. Je to celkem smutný pohled na vÄc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 MÄ by jeÄtÄ zajímalo, jak se ten nÄkdo tu radu snažil získat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Matus Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 MÄ by jeÄtÄ zajímalo, jak se ten nÄkdo tu radu snažil získat ?5148[/snapback] On se na nic neptal, jen nevedome porusoval jedno pravidlo. Po tom co jsem jej upozornil, dal vse do poradku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 no, k tomu bych mel takovou usmevnou historku 1. mail, po obdrzeni banu Hele,kdyz uz das ban za vetu: "nejaky dobrak .. heal?"Tak at uz se dodrzuji pravidla poradne! Dej bany merchum co prodavaj pred payon cave.. Nemaj tam co delat. (viz. vasepravidla)Honest 2. mail, po dvou dnech, na ktery sem jeste reagoval Hrac Sopka porusuje pravidla-viz. obrazek: "healik prosim" ..Kdyz muzu dostat ban ja, tak ted budu vsechny praskat.. :-((( toho hrace nikdo nepraskal jak si myslel, ale sedel sem u toho kdyz to pravidlo porusil. nemyslim ze by byla dobra atmosfera servru praskacu, ale pokud nekdo nejake pravidlo porusuje porad i kdyz ho ostatni okriknou tak to zavolani gm je adekvatni. namisto toho abyste healplzaky healovali byste jim spis meli rict o tom co jim hrozi, ale v tomhle nikomu nemuzu rozkazovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 On se na nic neptal, jen nevedome porusoval jedno pravidlo. Po tom co jsem jej upozornil, dal vse do poradku.5150[/snapback]samozrejme ze to ze porusoval pravidlo nevedome ho nijak neomlouva. pokud nezna pravidla servru tak by na nej nemel lezt a mel stesti ze na me nenatrefil- pokud to teda nebyla takova prkotina jako kramek v pronte na namesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 On se na nic neptal, jen nevedome porusoval jedno pravidlo. Po tom co jsem jej upozornil, dal vse do poradku.5150[/snapback]OMG, už zase... ProÄ si ty pravidla nepřeÄet ? Neumí Äíst ? Pokud ty pravidla poruÄuju, tak riskuji, že se to nÄkomu líbit nebude, je to pak čistÄ můj problém... Btw : můj postup je takovýto : když nÄkoho uvidím, tak mu poÄlu PM s upozornÄním. Když to nezabere, tak mu poÄlu druhou, trochu (víc) ostřejÄí. Pokud ani to nezabere...., no tak už má smůlu (ke kroku tři jsem zatím jeÄtÄ nesáhl, nebyl důvod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.