Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
ked som bol za chlapikom ohladom farbenia siat tak mi neponukne moznost zafarbit saty na modro, len tie ostatne farby. ale ja som uz videl alchimistu  yannicka ze pobehoval zafarbeny na modro. ako sa da zafarbit na modro?

4995[/snapback]

No kazdemu povolaniu idu ine farby, ak niesi alch tak modry asi nebudes. Vyber si z tej ponuky co ti dava.

chcem sa opytat ako je to s zaokruhlovanim def equipu na reborne

napr. ak mam nasledovny equip

+4 helm 6+0,66*4=6+2,64=8,64

+4 manteau 4+0,66*4=4+2,64=6,64

+4 fullplate 10+0,66*4=10+2,64=12,64

+4 shield 6+0,66*4=6+2,64=8,64

+4 boots 4+0,66*4=4+2,64=6,64

cize vysledny def je sucet vsetkeho 8,64+6,64+12,64+8,64+6,64=43,2?

ja sa chcem len spytat na potrebne veci ku ziskaniu orc hero helm lebo furt vybehne s niecim novym tak ak mozem teda vediet co vsetko je potrebne na ziskanie tejto helmy zatial chcel najprv 10 000 jellopy potom 100 orc voucherov a teraz 10 000 orc voucherov lebo ak dalsie bude 10 000 cifarov a potom 1 000 hero emblemov aby som sa s tym zbytocne netrapil ...dikes za odpoved :rolleyes:

Heroic Emblemy se daji shanet, kupovat, vymenovat. Muzes si taky sehnat partu a vyrazit na Hera.

Tahle helma je symbol, podobne jako Solar God helma. A drtiva vetsina lidi nema chut se babrat se shanenim 100 heroic emblemu kvuli rakosi na hlavu, takze ty emblemy jde sehnat. Casem, kousek po kousku )

mno, taq k tem NOVINKAM... novinka ze bylo pridana fx strip_tags a tudiz vetsi bezpecnost.... to mi pripomina jak sem jednou prisel na stranky czechro a tam hlasha ze byl pridan hash hesel nebo ceho za pomoci MD5 ... panove (ci damy, nevim kdo to programoval :)) takle jen pomahate pripadnymu hackerovi aby se vam semhle naboural :rolleyes: kdyz je php zpracovan na strane serveru = nikdo ho nikdo nevidi == vetsi problemy se tam dostati.... no, jen muj nazor :)

Podobny aplikace mivaj chyby, jejich zdrojak si muze stahnout a prozkoumat kazdej. Tak tim ze neco opravim a napisu co sem opravil urcite hackerum nepomaham. Posledni tejden se ochranou ROCP zabyvam dost podrobne...muzu ted s jistotu rict ze uz zadne napadeni / pretezovani serveru Control Panelem nehrozi.

Zdar. Dnes jsem na rebornu narazil na bonzaka, ktery misto toho aby urcitemu hraci poradil tak ho radeji nabonzoval. Nemyslim si, ze jeho jednani bylo spravne > nemelo by se donaseni na jine hrace trestat jeste vice nez jine prestupky?

PS: Timto nechci na nikoho donaset, cely post jsem napsal obecne, takze si nemyslim ze jsem nekoho poskodil.

Zdar. Dnes jsem na rebornu narazil na bonzaka, ktery misto toho aby urcitemu hraci poradil tak ho radeji nabonzoval. Nemyslim si, ze jeho jednani bylo spravne > nemelo by se donaseni na jine hrace trestat jeste vice nez jine prestupky?

PS: Timto nechci na nikoho donaset, cely post jsem napsal obecne, takze si nemyslim ze jsem nekoho poskodil.

5145[/snapback]

To je trosku problem.

Ono zde se vyvoj rozvinul tak, ze bonzáctví­ a práskání­ je lepsí­, nez nekomu poradit.

Spousta lidí­ se zde ohání­ tí­m jaký je to HC server a když něco neví­Ä tak máÄ smůlu. nejsi dostateÄnÄ HC. A když se projeví­Ä, že nejsi dostateÄnÄ HC obvykle se najde v okolí­ nÄkdo, kdo i rád sehraje rozhovor vedeny tak, abyse nevÄdomost projevila v plné váze a pak Äup, poslat teplý bonz a ten kdo nebyl dostateÄnÄ HC opustil naÄe řady.

A nejlepÄí­ na tom je, že včichni tito řeknÄme udavači, kolem sebe Äí­ří­. Jo kdyby to byl kamarád nebo známý tak mu bez zaváhání­ pomohu. Jo, ale ne včichni mají­ kamarády mezi tÄmi kteří­ se zvou HC hráči. A ti když narazí­ na nÄkoho takové tak mají­ HC smůlu, protože nevyhovují­ její­ch mÄří­tkum. Nejsou jejich kamarádi, ani známí­ a jeÄtÄ k tomu ani HC tak pryÄ s nimi.

Je to celkem smutný pohled na vÄc...

no, k tomu bych mel takovou usmevnou historku :rolleyes:

1. mail, po obdrzeni banu

Hele,

kdyz uz das ban za vetu: "nejaky dobrak .. heal?"

Tak at uz se dodrzuji pravidla poradne! Dej bany merchum co prodavaj pred payon cave.. Nemaj tam co delat. (viz. vase

pravidla)

Honest

2. mail, po dvou dnech, na ktery sem jeste reagoval

Hrac Sopka porusuje pravidla-viz. obrazek: "healik prosim" ..

Kdyz muzu dostat ban ja, tak ted budu vsechny praskat.. :-(((

toho hrace nikdo nepraskal jak si myslel, ale sedel sem u toho kdyz to pravidlo porusil. nemyslim ze by byla dobra atmosfera servru praskacu, ale pokud nekdo nejake pravidlo porusuje porad i kdyz ho ostatni okriknou tak to zavolani gm je adekvatni. namisto toho abyste healplzaky healovali byste jim spis meli rict o tom co jim hrozi, ale v tomhle nikomu nemuzu rozkazovat

On se na nic neptal, jen nevedome porusoval jedno pravidlo. Po tom co jsem jej upozornil, dal vse do poradku.

5150[/snapback]

samozrejme ze to ze porusoval pravidlo nevedome ho nijak neomlouva. pokud nezna pravidla servru tak by na nej nemel lezt a mel stesti ze na me nenatrefil- pokud to teda nebyla takova prkotina jako kramek v pronte na namesti

On se na nic neptal, jen nevedome porusoval jedno pravidlo. Po tom co jsem jej upozornil, dal vse do poradku.

5150[/snapback]

OMG, už zase... ProÄ si ty pravidla nepřeÄet ? Neumí­ Äí­st ? Pokud ty pravidla poruÄuju, tak riskuji, že se to nÄkomu lí­bit nebude, je to pak čistÄ můj problém...

Btw : můj postup je takovýto : když nÄkoho uvidí­m, tak mu poÄlu PM s upozornÄní­m. Když to nezabere, tak mu poÄlu druhou, trochu (ví­c) ostřejÄí­. Pokud ani to nezabere...., no tak už má smůlu :) (ke kroku tři jsem zatí­m jeÄtÄ nesáhl, nebyl důvod)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...