Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Btw : můj postup je takovýto : když nÄkoho uvidí­m, tak mu poÄlu PM s upozornÄní­m. Když to nezabere, tak mu poÄlu druhou, trochu (ví­c) ostřejÄí­. Pokud ani to nezabere...., no tak už má smůlu  :)  (ke kroku tři jsem zatí­m jeÄtÄ nesáhl, nebyl důvod)

5153[/snapback]

To je spravne, ale praskaci maji trosku odlisny postup >>> Když nÄkoho uvidí­ jak poruÄuje pravidlo, tak poÄle PM GM. Jestli ani tohle nezabere, tak vyfoti screen, ktery posle GM. Jestli ani tohle nezabere... , tak uz ma bonzak smulu. (Krok 3 jsem jeste nevymyslel)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
To je spravne, ale praskaci maji trosku odlisny postup >>> Když nÄkoho uvidí­ jak poruÄuje pravidlo, tak poÄle PM GM. Jestli ani tohle nezabere, tak vyfoti screen,  ktery posle GM. Jestli ani tohle nezabere... , tak uz ma bonzak smulu. (Krok 3 jsem jeste nevymyslel)

5156[/snapback]

pokud se jedna o killsteal, lootsteal, nebo mobtrain, tak je to myslim bez debat a jakekoli debatovani je o nicem. takovy clovek nema na servru co delat a vyhraje perma. v 95% jde o umysl a nehodlam se s nikym dohadovat jestli se polepsi nebo ne, tihle lidi to udelaji driv ci pozdeji znovu

To je spravne, ale praskaci maji trosku odlisny postup >>> Když nÄkoho uvidí­ jak poruÄuje pravidlo, tak poÄle PM GM. Jestli ani tohle nezabere, tak vyfoti screen,  ktery posle GM. Jestli ani tohle nezabere... , tak uz ma bonzak smulu. (Krok 3 jsem jeste nevymyslel)

5156[/snapback]

Jen malá poznámka : nejlepÄí­ obrana proti "práskaÄům" je neporuÄovat pravidla :)

v pravidlech to je napsano zcela jasne. navic ten ban byl pouze docasny na vystrahu

5159[/snapback]

tak to je muj assassin na ban kdykoliv kdyz potkam apofise, stanleyho nebo nekoho koho znam a kdo zna me. "Healik prosim" je naprosto normalni veta a nema se skemranim nic spolecnyho. A kdo ma battlemode vi co je to psat nekomu PM....

tak to je muj assassin na ban kdykoliv kdyz potkam apofise, stanleyho nebo nekoho koho znam a kdo zna me. "Healik prosim" je naprosto normalni veta a nema se skemranim nic spolecnyho. A kdo ma battlemode vi co je to psat nekomu PM....

5164[/snapback]

hm a kdyz ty potkas me, tak me budes taky znat. co je pm vim. a vis ty co jsou pravidla?

hm a kdyz ty potkas me, tak me budes taky znat. co je pm vim. a vis ty co jsou pravidla?

5168[/snapback]

omg loony nebudu se z tebou hadat. je to blbost uz sme to resili xkrat. v tomhle ses proste neustupnej. Nenavidis slovo heal a prosim ... dobre. Btw chtel bych te videt jak pises PMka s battlemodem :)

p.s. asi se pravidla menily od ty doby co jsem je cetl...

Otázky na pravidlá... jedna tu už myslí­m bola, ale neviem o tom, že by na řu niekto odpovedal:

1) Plánuje sa zmeniÂť pravidlo 10 (o zákaze vendingu)? Aspoř umožniÂť vending na mapách s agresí­vnymi prí­Äerami.

2) Je chat s meno "HP regen" alebo "doplnam HP" poruÄení­m pravidla 8?

...keÄ už sa Loony tak rozpí­sal, tak mí´že pokraÄovaÂť. :)

Otázky na pravidlá... jedna tu už myslí­m bola, ale neviem o tom, že by na řu niekto odpovedal:

1) Plánuje sa zmeniÂť pravidlo 10 (o zákaze vendingu)? Aspoř umožniÂť vending na mapách s agresí­vnymi prí­Äerami.

2) Je chat s meno "HP regen" alebo "doplnam HP" poruÄení­m pravidla 8?

...keÄ už sa Loony tak rozpí­sal, tak mí´že pokraÄovaÂť. :)

5211[/snapback]

1) neplanuje. vending je zakazanej v podstate jen ve mestech (krom pronterskeho trziste). na archer village se zakaz rovnez nevztahuje

2) rozhodne ne. kdyz si zalozis room, tak tim nijak nespamujes a neotravujes ostatni lidi

1) neplanuje. vending je zakazanej v podstate jen ve mestech (krom pronterskeho trziste). na archer village se zakaz rovnez nevztahuje

5224[/snapback]

Dobre. Otázka potom je, preÄo sa tie pravidlá nezmenia? Prvé pravidlo chápem, lebo niektorí­ žudia prejavujíş vežkíş fantáziu pri obchádzaní­ ducha pravidiel, lenže Ty tu zanáÄaÄ zbytoÄné rozpory do pravidiel. Ak je treba prvé pravidlo použí­vaÂť systematicky v nejakej situácii, je viac než vhodné upraviÂť pravidlá. A pokiaž Ti nie je jasné, o Äom hovorí­m, tak Ty pí­ÄeÄ, že dané správanie sa "bude obvykle tolerovaÂť", kým pravidlo pí­Äe, že sa "nebude tolerovaÂť". Nemám niÄ proti výkladu pravidiel, lenže výklad by nemal í­sÂť v rozpore s pravidlom, ktoré je tentokrát íşplne jasné.

Dobre. Otázka potom je, preÄo sa tie pravidlá nezmenia? Prvé pravidlo chápem, lebo niektorí­ žudia prejavujíş vežkíş fantáziu pri obchádzaní­ ducha pravidiel, lenže Ty tu zanáÄaÄ zbytoÄné rozpory do pravidiel. Ak je treba prvé pravidlo použí­vaÂť systematicky v nejakej situácii, je viac než vhodné upraviÂť pravidlá. A pokiaž Ti nie je jasné, o Äom hovorí­m, tak Ty pí­ÄeÄ, že dané správanie sa "bude obvykle tolerovaÂť", kým pravidlo pí­Äe, že sa "nebude tolerovaÂť". Nemám niÄ proti výkladu pravidiel, lenže výklad by nemal í­sÂť v rozpore s pravidlom, ktoré je tentokrát íşplne jasné.

5232[/snapback]

vubec nechapu co to meles

10. Prodavani veci pres Vending je povoleno pouze na trznici nebo mimo mest. To same plati o zakladani chatu 'Koupim, Prodam, Vymenim'.

5246[/snapback]

nevim co na tom nechapes... AV neni mesto, v Prontere je trziste, ostatni mesta se nevyuzivaji. Vsechny mapy mimo mest muzes vendingovat jak chces.

nevim co na tom nechapes... AV neni mesto, v Prontere je trziste, ostatni mesta se nevyuzivaji. Vsechny mapy mimo mest muzes vendingovat jak chces.

5251[/snapback]

:)

Povodne tam je toto

10. Prodavani veci pres Vending je povoleno pouze na trznici. To same plati o zakladani chatu 'Koupim, Prodam, Vymenim'. Od tohoto ucelu je vyveska na trznici. 

A kde tam mas ze mimo mesta mozes vendingovat jak chces ?

5251[/snapback]

No toto je mí´j návrh toho pravidla... pí´vodne sa tam spomí­na len tržnica.

Dotaz.

Preco sa huntom predavaju rovno v obchode elementalni arrowy a rovno po 500.

Mne ako monkovi tiez v ziadnom obchode elementalnu zbran nepredaju :lol:

A ani nejakej inej class okrem huntov ak dobre viem.

Teraz ma kazdy hunt vihodu lebo ma elementalni arowy a ma na kazdu priseru bonus.

Napad.

1.Alebo prestante tieto sipi predavat abi videli kolko to je roboti sehnat nejake tie elementy na vyrobu element sipov.

2.Alebo nech predavaju ti merchovia[NPC] rovno elementy nech si aj mi mozeme nieco ukovat.

Viem ze som pisal ze sem pisat uz nebudem ale toto je fakt strasna nevihoda pre nas a vihoda pre huntov :)

Dotaz.

Preco sa huntom predavaju rovno v obchode elementalni arrowy a rovno po 500.

Mne ako monkovi tiez v ziadnom obchode elementalnu zbran nepredaju :lol:

A ani nejakej inej class okrem huntov ak dobre viem.

Teraz ma kazdy hunt vihodu lebo ma elementalni arowy a ma na kazdu priseru bonus.

Napad.

1.Alebo prestante tieto sipi predavat abi videli kolko to je roboti sehnat nejake tie elementy na vyrobu element sipov.

2.Alebo nech predavaju ti merchovia[NPC] rovno elementy nech si aj mi mozeme nieco ukovat.

Viem ze som pisal ze sem pisat uz nebudem ale toto je fakt strasna nevihoda pre nas a vihoda pre huntov :)

5278[/snapback]

no, s temi elementy souhlasim

vim ze nemam rejpat, ale zkus word, ten ma opravu chyb

Takze z tim nieco urobite?

Budu merchovia predavat elementy?

5284[/snapback]

hm, rekl bych ze ne. ja bych byl pro zruseni prodeje elementarnich sipu, ale hodne lidi by tu lobovalo pro zachovani. preci jen kdo by se otravoval se skillem arrow creation kdyz je pohodlnejsi si sipy koupit :)

hm, rekl bych ze ne. ja bych byl pro zruseni prodeje elementarnich sipu, ale hodne lidi by tu lobovalo pro zachovani. preci jen kdo by se otravoval se skillem arrow creation kdyz je pohodlnejsi si sipy koupit :)

5289[/snapback]

1. Gamemaster je nejvyssi herni autorita a jeho rozhodnuti jsou pro hrace konecna a neoddiskutovatelna.

Nech si lobuju.

A ja sa mam otravovat shanenim elementu a surovin?

Sak urob obchod pre smithov kdo bi sa otravoval shanenim surovin pre kovanie veci.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...