Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

1. Gamemaster je nejvyssi herni autorita a jeho rozhodnuti jsou pro hrace konecna a neoddiskutovatelna.

Nech si lobuju.

A ja sa mam otravovat shanenim elementu a surovin?

Sak urob obchod pre smithov kdo bi sa otravoval shanenim surovin pre kovanie veci.

5295[/snapback]

Monku monku, ty to asi nechapes. Mel si nekdy Huntera? Asi ne vid. Chtel bych te videt jak budes schanet treba zdroje na Spiritual sipy(emperium, silver[1] robu a ten pocet co treba vznikne ze silvery je smesnej). Tvoje Fist je proti pouziti sipu proste nic. Az budou modifikovany luky a budou jako tvoje element fisty, tak pak to ma smysl. Paklize DS nebude zrat sipy, tak to taky ma smysl. Predstav si ze bys na kazdej tvuj uder, svoje Combo nebo TSS ktery pouzijes potreboval elementarni cosi co by jsi musel shanet. Chtel bych te videt. Btw tvoje fisty jsou 4, sipu je asi 15+- takze bud nevis co je pouzivat element zbran a element "naboj" nebo ses padlej na hlavu.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

and how about bow rogues? we don't have arrow crafting and are way weaker than hunters (&dancers/bards). hunter isn't the only class in need of arrows.

for example in czechro DS doesn't use any arrows, but I can't afford to shoot normally with earth/water/wind element (basic elements that all other classes can have), not talking about spirit/etc. even if I make arrow crafting slave archer, these 3 basic elements are way too expensive (either hunt for elem. stones, or buy gems at outrageous prices)

and how about bow rogues? we don't have arrow crafting and are way weaker than hunters (&dancers/bards). hunter isn't the only class in need of arrows.

for example in czechro DS doesn't use any arrows, but I can't afford to shoot normally with earth/water/wind element (basic elements that all other classes can have), not talking about spirit/etc. even if I make arrow crafting slave archer, these 3 basic elements are way too expensive (either hunt for elem. stones, or buy gems at outrageous prices)

5302[/snapback]

well u know.... what about knights... they cant hunt items well, they cant make their own elem weapons, they cant be good chars with uber equip...

and hunter jsut shoots like crazy and laughs at others... (imo) :)

Quivery ani prodej sipu neni nas vymysl.. sipy se prodavaji i na oficialu a to za mnohem nizsi ceny. Pokud si myslite ze sou hunti overpowered tak za ne hrajte a zkuste si to . Srovnavat to s Czechrem je blbost... tam skilly sipy neberou. :)

Monk18 : ty si ukoves first a mas vystarano do konce mas uz porad element.. hunti museji stale kupovat sipy ... bud rad ze mas moznost mit element zbran dancerka svuj bic takovej nema jen pri strele na dalku se pocita element sipu co ma nahozen jinak pri utoku na blizko ma smulu :)

Podle me se neda rict, ze hunti jsou overpowered, ale jde spis o to, ze se uz jako archeri dostanou pomerne lehce k elementu a to vetsina lidi tezce nese. Nechci se priklanet k zadnemu taboru, ale faktem zustava:

1. V podstate zadnej first class krome archer class se k elementu nedostane

2. Elementarni sipy jsou JEN naboje a ne zbran (a to je dost podstatnej rozdil)

Suma sumarum je fer, ze se k nim archeri dostanou driv, protoze si celkove za ty elementy vic zaplati. Pro monka stoji 4 fisty asi jen 40 ruby (max.6k) a 4*4=16 ori, coz mi prijde docela malo (v porovnani s horsim fingerem a jinymi), ale jsou zase nafurt. Ostatni classy moc neznam, ale osobne jsem pro zruseni prodeje, kdyz bude moznost lepsi vyroby sipu. Napr. endow od sage vydrzi 20 minut, ale el. sipy vyrobene archerem nevydrzi ani 20s :)

Ale je to na GMkach, kym se nechaji ovlivnit (vlastni nazor, hraci, Gravity).

Gwaihir: no ale co ma rikat bow rogue ten si element sipy delat nemuze bud je bude muset kupovat nebo si udelat archera nebo vzdy nekoho poprosit .. tudy cestu nevidim .. na prodeji element sipu nevidim nic hrozneho , hraju dancerku a za sipy utracim dost , jiny char si udela zbran a ma vystarano

jinak dva elementy jdou udelat super fire a water ty se nevyplati kupovat :)

edit: ale jsem osobne pro zruseni shadow a ghost sipu , preci jen tento element dava u strelcum dost vyhodu

k predaju elementalnych sipov: je mi vcelku jedno ci sa predavaju alebo nie ale ferove voci ostatnym classom by bolo aby sa ine ako fire, crystal, wind a stone(a este samozrejme silvery ktore by mali patrit k beznej ponuke tool dealera) predavali vyrazne drahsie

No na bow rougy sem zapomnel, ale kdyz sme u toho ruseni, tak bych zrusil jeste holy. Zase ale ostatni classy si taky tu elementarni zbran musi nechat udelat - hmm... radsi necham kecani a budu se venovat necemu, cemu rozumim  :D

5397[/snapback]

if melees need to find BS(forge), priest(asersio) or Sage for endow, then sure as hell rogues can ask Hunter to craft them arrows -.-

No na bow rougy sem zapomnel, ale kdyz sme u toho ruseni, tak bych zrusil jeste holy. Zase ale ostatni classy si taky tu elementarni zbran musi nechat udelat - hmm... radsi necham kecani a budu se venovat necemu, cemu rozumim  :D

5397[/snapback]

jezis, to je, jako by si zavidel magum, ze maj Fire bolt a nemusi pro to nic udelat... Hunti maj proste sipy, ktery jim delaj elementy a muzes bejt rad, ze muzou mit napr. immaterial sipy, pac aspon nejakej class.. kdyz nekam des, tak prave to muze bejt duvod, proc vzit hunta do party.. omg, tohle je debata o nicem

íÄet už mám pár dní­ aktivovanej, ale pořád se zaboha nemůžu dostat do hry, pokaždý se doÄkám hláÄky, že jsem zadal Äpatný heslo, přitom jsem si naprosto jistej, že zadávám správný heslo!  :D

5408[/snapback]

NemáÄ v tom heslu "y", nebo "z" ?

Nevim co porad resite sipy... Proste jsou. Kdyz nebude DS zrat sipy at si je hunti delaj z veci, kdyz zere, tak to proste nejde. Btw me se taky nelibi ze lidi chlastaj BP a WP protoze tim degradujou Priesty (mimochodem aspon pro advanced mohli udelat neco co dohazuje i sp) ....... Nechat si udelat 4 element zbrane chapu ze je opruz, ale jednou je mas a nic jinyho nepotrebujes. Nevim co si stezujete, cena napr element fistu je cca 400-500k, to stoji prumerna karta, kterejch do svejch veci cpete hafo..

neslo by do hry pridat prikaz alebo upravit @mobinfo tak aby zobrazovalo len drop potvory? urcite to neda vyhodu hracom a hodi sa to pretoze v cp su dropy dost divne

alebo upravit sense tak aby ukazoval aj drop :D (co pochybujem ze sa da)

5426[/snapback]

slo by to upravit...ale lepsi bude aktualizovat tabulky v control panelu.. jen co dopisu konvertor :P

Právě, že ne. Mám v tom jen obyčejný malý pí­smena bez diakritiky a spol. Neví­m v čem je problém!

5432[/snapback]

takovy problemy neres pres forum ale primo pres GM (PM, nebo nejlip icq).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...