Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Ahoj, budou se jeÄtÄ upravovat barevné palety přebarvených odÄvů? Jde mi konkrétnÄ o Äernou, kterážto nyní­ vypadá jako něco mezi hnÄdou a Äedou  :lol: ... tak jestli by bylo možno ji ponÄkud zÄernit...  :)

Dí­k, CM.

Edit: Použil jsem to na she-acolitu...

5875[/snapback]

takhle vypada tmave seda aco gray_f.gif

a takhle cerna black_f.gif

pokud by se nekomu neco nezdalo, tak je jeste muzu upravit

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Aha... a za jeden black dye mám tu Äedou, a Äernou mám až a dva? Chápu správnÄ?

5890[/snapback]

chapej to tak, ze az budou barvy udela se quest a pak se rozhodne jak se bude co barvit :lol: ale jinak se uvazovalo o tom ze by se barvilo pomoci dvou barev. jedna jako prvni ze ktere by spektrum zacinalo a druha jako primes

Proc si nedas memo na mapu na sever od hradu? Pak chodis jen jednu mapu a ne 4.

5810[/snapback]

;) No jo no holt mame o 20 levelu nizsi chary. Ale ono to pujde, jednou mozna. :)

To ze bardi mrazej skrz zdi se da prezit. Sice moc nechapu na jakou dalku jim to funguje ale asi to k tomu patri. <_< S tim chozenim warpem k hradum je to opruz. :) Domnivam se by asle stalo za to zvazit nutnost tohoto zpomaleni.

Ale je-li to nazor GM nelze to nez akceptovat.

Chtel bych se zeptat jestli by neslo aby se klikani v hospode na vyspani dalo realizovat tak aby to byla defaultni volba - aby to slo proste jenom odklikat na jednom tlacitku jednom miste bez reci a zdrzovani. :)

trouble

;) No jo no holt mame o 20 levelu nizsi chary. Ale ono to pujde, jednou mozna. :)

To ze bardi mrazej skrz zdi se da prezit. Sice moc nechapu na jakou dalku jim to funguje ale asi to k tomu patri. <_< S tim chozenim warpem k hradum je to opruz. :)  Domnivam se by asle stalo za to zvazit nutnost tohoto zpomaleni.

Ale je-li to nazor GM nelze to nez akceptovat. 

Chtel bych se zeptat jestli by neslo aby se klikani v hospode na vyspani dalo realizovat tak aby to byla defaultni volba - aby to slo proste jenom odklikat na jednom tlacitku jednom miste bez reci a zdrzovani.  :)

trouble

5907[/snapback]

neslo, naopak se tam jeste komentar prida a bude to komplikovanejsi.... protoze by te to pak nezdrzovalo a o to de ;)

add bardi.... bardi mrazej i lidi co sou mimo obraz

neslo, naopak se tam jeste komentar prida a bude to komplikovanejsi.... protoze by te to pak nezdrzovalo a o to de :)

add bardi.... bardi mrazej i lidi co sou mimo obraz

5908[/snapback]

Nemrazí­ mimo obraz, mrazí­ v dohledu.

Dobrá tedy. Do doby než budou barvy budu chodit svÄtem jako tmavÄ Äedý, protože aÄkoliv jsem si řekl o Äernou, neobarvilo se z té základní­ bí­lé zcela :) Dí­ky CM.

PS: Pomohlo by mi k Äerný kdybych barví­cí­ proces absolvoval jeÄtÄ jednou?

chci se zeptat, kdy bude ten kadernik.. pripadne jak si to loony predstavuje :) ja bych to dal proste za penize - kadernik vam taky dela vlasy za penize - v realu :)) pokud teda jeste neni :) pokud je, tak kde najdu info? ;)

5917[/snapback]

taky bych "kadernika" uvital, protoze kvuli ty desny veci co mam na hlave radsi nosim Nunhat a flu mask...

Ono občas staÄí­ nastavit max odzoomovani a natočit obraz B)

5912[/snapback]

jak myslis.... nahodou jsem narazil na foru na fotecku od Kya...

Nanuk wars

Tak se podivej kde stali bardi... vydis me na tom screenu? ne? nevidis? ani nemuzes. Sem zmrazenej v rohu u zdi vedle schodu. Zmrazen cca na 4 minuty permanentne... neprijde mi zdravy ze te mrazi nekdo koho nevidis....

p.s. a ver ze sem za ty 4 minuty mel hooodne casu koukat kolem :]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...