Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Zeby proto, ze zadni mobove od bossu a minibossu nemaji drop? Mozna jeste zbyva dodat ze za ne ani nejsou expy (tusim..).

6189[/snapback]

ale napriklad taky leib omai si summonuje 2 bigfootov a ty drop maju.. vpodstate kazdy miniboss(teda skor mini-miniboss :huh: myslim tym tych ktory summonuju len 2 moby nie 5-6 ako normalny minibossovia) si summonuje moby ktore drop maju

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
ale napriklad taky leib omai si summonuje 2 bigfootov a ty drop maju.. vpodstate kazdy miniboss(teda skor mini-miniboss :huh: myslim tym tych ktory summonuju len 2 moby nie 5-6 ako normalny minibossovia) si summonuje moby ktore drop maju

6190[/snapback]

Hm... toz diky za upresneni El :)

Chtel sem se zeptat na provoke... Docela chapu, ze nekomu prisel prilis super na GW - budiz, i kdyz jsou tam asi silnejsi skilly, jako frost joke a SC. Ale pri expeni v parte zacina byt pomalu provoke nahrazovan skilly jinych povolani, jde hlavne o rozmrazovani pod SG a svesovani neprijemnych utocniku z wizzu - je lepsi pouzit status recovery nebo hazeni kaminku nebo cokoliv jineho, jen ne provoke. Neslo by minimalne target change a rozmrazeni nechat na 100%? Stal se z toho napul zbytecny skill.

Prsim vas, vsichni GM.

Mne se na Rebornu moc lí­bí­í­í­í­í­í­í­! Mate tam ale jednu chibicku proc tam neni 3rd class?? s tou by to bylo uplne dokonale!!!!!!

Tak mam dotaz jesli se na ni pracuje nebo o ni alespon uvazujete. Dekuji.

ono provoke v povodnej podobe by nijak extra nepomohol pretoze aj teraz je knight/cruss schopny hodit 5 provokou za sekundu a jeden z nich sa urcite podari... a je uplne zbytocne ze ma znizenu sancu... jedine co sa tym dosiahlo je otravnejsie expenie a nic viac

Ted na to koukam...

Proc se zaroven zvysuje redukce na dmg od kouzel na GW a kazi provoke? Kdyby to bylo vsechno jak ma byt tak by to snad bylo ok - jen by to bylo vice o skillu nez tohle.

6274[/snapback]

Provoke spravne nema mit 100% sanci na uspech. Spravne je to tak jak je to ted. Ale pokud se to vetsine nebude libit tak neni problem to zrusit.

Prsim vas, vsichni GM.

Mne se na Rebornu moc lí­bí­í­í­í­í­í­í­! Mate tam ale jednu chibicku proc tam neni 3rd class?? s tou by to bylo uplne dokonale!!!!!!

Tak mam dotaz jesli se na ni pracuje nebo o ni alespon uvazujete. Dekuji.

6266[/snapback]

hm, aspon nekdo se me snazi rozesmat :)

Zeby proto, ze zadni mobove od bossu a minibossu nemaji drop? Mozna jeste zbyva dodat ze za ne ani nejsou expy (tusim..).

6189[/snapback]

Mno GD by podla mna mal byt za odmenu a nie len od toho aby si v nom zabijal tuhe moby co nedavaju exp a nemaju drop. Neviem ci taketo moby su aj v ostatnych GD.

xel by som sa spytat Gm ci sa neplanuje roztiahnut warp pri vstupe do hradu,aj v hradoch. nvm ci a ako to funguje na czchre ale myslim ze by to trosku pomohlo.

pretoze som x krat umrel na warpe bez moznosti healu, pretoze som sa nevedel zamerat, healoval som setko pod a nadomnou len nie seba. roztiahnutim by sa zmensil pocet ludi na policku, myslim ze by sa lahsie utocilo. a braniace wizny keby xeli zasiahnut cely warp by museli stat o trosku blizsie a boli by skor zranitelnejsie. teraz si spamuju sg z dost velkej dialky a staci im pokryt 1 posraty bod. hm lubi, nelubi?

Karel, 3rd classy zatiaž neexistujíş. :) Advanced 2nd na Reborne síş.

Xperiment, this is where gray economics comes into play... You can attack but in a lame kind of way where you hurt other attacking guilds more than defenders. Problem is that defenders can't help you 'cause it'd be too obvious. :) And one more problem... Loony usually reads "prezumpcia neviny" as "prezumpcia viny". :)

xel by som sa spytat Gm ci sa neplanuje roztiahnut warp pri vstupe do hradu,aj v hradoch. nvm ci a ako to funguje na czchre ale myslim ze by to trosku pomohlo.

pretoze som x krat umrel na warpe bez moznosti healu, pretoze som sa nevedel zamerat, healoval som setko pod a nadomnou len nie seba. roztiahnutim by sa zmensil pocet ludi na policku, myslim ze by sa lahsie utocilo. a braniace wizny keby xeli zasiahnut cely warp by museli stat o trosku blizsie a boli by skor zranitelnejsie. teraz si spamuju sg z dost velkej dialky a staci im pokryt 1 posraty bod. hm lubi, nelubi?

6361[/snapback]

no jak chces, podle me se toho moc nezmeni, jen nebude seklej v pasti jeden clovek, ale treba 5 a totalne se tim zlikviduje obrana nekterych hradu

Chtel sem se zeptat na provoke... Docela chapu, ze nekomu prisel prilis super na GW - budiz, i kdyz jsou tam asi silnejsi skilly, jako frost joke a SC. Ale pri expeni v parte zacina byt pomalu provoke nahrazovan skilly jinych povolani, jde hlavne o rozmrazovani pod SG a svesovani neprijemnych utocniku z wizzu - je lepsi pouzit status recovery nebo hazeni kaminku nebo cokoliv jineho, jen ne provoke. Neslo by minimalne target change a rozmrazeni nechat na 100%? Stal se z toho napul zbytecny skill.

6251[/snapback]

i was surprised too when i was provoking 6 times to unfreeze someone -.- wtf?

Karel, 3rd classy zatiaž neexistujíş. :) Advanced 2nd na Reborne síş.

Xperiment, this is where gray economics comes into play... You can attack but in a lame kind of way where you hurt other attacking guilds more than defenders. Problem is that defenders can't help you 'cause it'd be too obvious. :) And one more problem... Loony usually reads "prezumpcia neviny" as "prezumpcia viny". :)

6366[/snapback]

but what happened to that third option... we dont want to tkake castle, we just want to frag everything inside? will that look like defence or offence ? :)

no mne to %tualne provoke velmi nevonia :) to potom mozu byt vsetky support skilli %tualne vid, bless, magni, impositio, aspersio, kyrie atd. osobne si myslim ze na gw sa povaluje vdaka bardom uz teraz dost snehuliakov :) dalsich netreba. provoke je pre knechta to co rozhoduje medzi zivotom a smrtou

no cas ukaze B)

provoke working on % base is stupid.

description of the skill NOWHERE mentions failure... it just DOES whats it supposed to do... where did u get info about it being able to "miss" ? wtf ? it might not make monster change target every time, but it sure as heel breaks ice and cncels spells 100%.

please link to alternate skill desc. :)

no mne to %tualne provoke velmi nevonia  :) to potom mozu byt vsetky support skilli %tualne vid, bless, magni, impositio, aspersio, kyrie atd. osobne si myslim ze na gw sa povaluje vdaka bardom uz teraz dost snehuliakov  :) dalsich netreba. provoke je pre knechta to co rozhoduje medzi zivotom a smrtou

no cas ukaze  B)

6402[/snapback]

tipni toho speka a premejslej. provoke je skill ktery ma menit status stejne jako status change, agi down, stone curse atd a vsechny tyhle veci se odvijeji od nejakyho vzorce nahody, neni to zadny support jako tebou jmenovane skilly. tady je to ovlivnene levelem, takze uz nebude padesatkovej sword rozmrazovat devadesatkovyho chara, stejne jako nebude rusit cast wizne ktera je o x desitek levelu vejs. ja s touhle upravou souhlasim a budu delat vse pro to aby tak i nadale zustala

tipni toho speka a premejslej. provoke je skill ktery ma menit status stejne jako status change, agi down, stone curse atd a vsechny tyhle veci se odvijeji od nejakyho vzorce nahody, neni to zadny support jako tebou jmenovane skilly. tady je to ovlivnene levelem, takze uz nebude padesatkovej sword rozmrazovat devadesatkovyho chara, stejne jako nebude rusit cast wizne ktera je o x desitek levelu vejs. ja s touhle upravou souhlasim a budu delat vse pro to aby tak i nadale zustala

6412[/snapback]

Looney... u r using some weird logic :) dont take this as bad manner or something... but if u change game according to your own ideas.... then this wont be Ragnarok anymore.

:)

-edit- then again.. if they changed it like tht on official... then okay... but if so.. i wasnt/am not aware of that

Looney... u r using some weird logic :) dont take this as bad manner or something... but if u change game according to your own ideas.... then this wont be Ragnarok anymore.

:)

-edit- then again.. if they changed it like tht on official... then okay... but if so.. i wasnt/am not aware of that

6414[/snapback]

ja to tak neberu, ale pochop ze to jak byl ten skill predtim bylo nelogicky moc uber. nevim jaky presvedcivejsi vysvetleni mate nez to "ja nestihl stopnout cast wizne a ona me zabila". na to fakt nehraju

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...