Ippang Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 excuse moi, but provoke never ever failed to defrost/provoke on czechro 6475[/snapback]Maybe I'm mistaken... or maybe I've misclicked and provoked undead monster instead of the one I wanted to... I'll try it ASAP.btw. je tu dost (k me nelibosti pochopitelne;)) deti co neumi anglicky, tak pak nekdo udelejte souhrn o tom co se tu psalo ps. ja zas nerozumim slovakum, ale hafina mi to snad prelozi 6476[/snapback]Tak to míşžeÄ (nevím, jak se dÄlá na slovenské klávesnici ten kroužek nad u) mít po Äesky, jen mi musíÄ slíbit, že se nebudeÄ smát, protože já Äesky moc dobře neumím... Jen teÄ musím do práce, takže až pozdÄji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Ippang, Xperiment:Signum Crucis affects demon race, not shadow element. That is correct, it was never changed, it is not going to change any time soon. iRO skill descriptions are fucked up...as usual. Only update to SC improved its effectivity, not which monsters it affects. edit:Signum Crucis ovlivnuje demon race, ne shadow element. Tak to bylo, tak to je, tak to bude jeste dlouho, zadne zmeny se nikdy nechystaly. Popisky skillu na iRO jsou jako obvykle chybne. Jedina zmena tykajici se SC posilovala jeho ucinnost, nemenila postizena monstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 6, 2005 Author Report Share Posted September 6, 2005 Ulric: diky.. tak to zas muzu vratit zpet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Bude nÄkdy zprovoznÄnej quest na OBB, nebo můžu ty cyfary a brigany s čistym svÄdomim prodat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Ippang, Xperiment:Signum Crucis affects demon race, not shadow element. That is correct, it was never changed, it is not going to change any time soon. iRO skill descriptions are fucked up...as usual. Only update to SC improved its effectivity, not which monsters it affects. edit:Signum Crucis ovlivnuje demon race, ne shadow element. Tak to bylo, tak to je, tak to bude jeste dlouho, zadne zmeny se nikdy nechystaly. Popisky skillu na iRO jsou jako obvykle chybne. Jedina zmena tykajici se SC posilovala jeho ucinnost, nemenila postizena monstra6503[/snapback] then i appologise, i was reading skilld escriptions from official site... how could i know... official site sux ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 6503[/snapback]Äakal som to.6520[/snapback]iRO site really does suck... I told you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Äakal som to.iRO site really does suck... I told you.6521[/snapback] look at it from my perspective how the hell can someone expect official server to have such fu*kups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 look at it from my perspective how the hell can someone expect official server to have such fu*kups 6523[/snapback]Well, now you've learned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Bude nÄkdy zprovoznÄnej quest na OBB, nebo můžu ty cyfary a brigany s čistym svÄdomim prodat? 6515[/snapback] Já nepředpokládám, že by GM tohle povolili, takže s klidným svÄdomím prodávám... snad se pak nebudu mlátit do hlavy za to^^ Ale chtÄlo by to nějaké oficiální vyjádření... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 6, 2005 Author Report Share Posted September 6, 2005 Quest na OBB nebude...Chtel sem ho uz jednou pridat, ale prekvapive bylo dost lidi proti, a navic sem ten quest ani nikde nenasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Asi by chteli tenhle quest (OBB QUEST), ale to sem jeden z lidi, co sou proti nemu.Bylo by prilis snadne si udelat hodne OBB, a to neni IMO dobre...ty veci sou moc lehko dostupny a je ich treba malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nebudu sa zavadzat nejake pravidla voci rozmerom a forme podpisu na fore. Konkretne ma inspiroval na tento podnet prispevok nadomnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nebudu sa zavadzat nejake pravidla voci rozmerom a forme podpisu na fore. Konkretne ma inspiroval na tento podnet prispevok nadomnou 6667[/snapback] nahodou super reklama "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanes Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Chci se jenom zeptat, nejsem si jistý, podporuje Reborn Advanced Classes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nebudu sa zavadzat nejake pravidla voci rozmerom a forme podpisu na fore. Konkretne ma inspiroval na tento podnet prispevok nadomnou 6667[/snapback]Ano, souhlasím, aÂť je to jako na CzechRO... Ale tenhle podpis není nejvÄtÄí, podívej se třeba na uživatele "Daisuke"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Chci se jenom zeptat, nejsem si jistý, podporuje Reborn Advanced Classes?6670[/snapback]Kdybys ses podíval na hlavní stránku, tak v novinkách je příspÄvek Unicorna, a tam je napsáno : 2nd advanced classy. Tak co myslíÄ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanes Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 A jo sem blboun Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nebudu sa zavadzat nejake pravidla voci rozmerom a forme podpisu na fore. Konkretne ma inspiroval na tento podnet prispevok nadomnou 6667[/snapback] Jojo mas recht...dnes me vypadla kabelovka a tym padem i net,tak sem nemal co delat...je to trochu moc velky,predelam to xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Jojo mas recht...dnes me vypadla kabelovka a tym padem i net,tak sem nemal co delat...je to trochu moc velky,predelam to xD6696[/snapback] Bylo to trosku vetsi, ale zase... ten X-Fire....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 vazeni, nevim proc tu knourate. presne kvuli tomuhle se udelalo pravidlo ze branit smi POUZE guilda vlastnici hrad a jeji aliance. melo by se tim zabranit tomu, co bylo na czechro tzn. ze se udelaly dve strany a ty si drzely hrady. pokud by dve guildy dokazaly udrzet za stavajicich podminek 3 hrady, muzete hovorit pouze o vasi neschopnosti. a nezapominejte ne to, ze vypnuti mema ovlivnilo i obrance a jejich alianci5789[/snapback] Beham po fore a nech hladam, ako hladam, take pravidlo som nenasiel. Poprosim o link a o zamyslenie sa Teda, nie zamyslenie, nazvime to spravne: o dodefinovanie. Co sa v tomto prispevku rozumie pod obranou? Lebo ked tak citam ten smiesny flame ohladom toho, kto na koho a preco zautocil a ze to sa nesmie, mi to pripada, ako keby plakali deti. Urcite sa snazia drzat prislovia: nepriatelov nepriatel je priatel, a kedze ja, pan XY z gildy ABCDEFG som bol na ceste do emproomu gildy GFEDCBA, pocas ktorej ma napadol pan YX z gildy ZYXTUV (zachovajte chaos a paniku ), znamena to automaticky, ze gilda ZYXTUV brani gildu GFEDCBA. Toto ale predsa nemusi byt pravda. B) A okrem toho, zakazovat nejakymi slabo definovanymi pravidlami vzajomne rubanie sa utocnikov je blbost To by v podstate znamenalo, ze pri empe sa nesmie pouzit ziadny plosny skill Ospravedlnujem sa, ak toto uz bolo vyriesene, loonyho post je predsalen uz nejakych par stran dozadu a nemal som naladu studovat ten spam medzi tymto a loonyho postom, stacilo mi poslednych par prispevkov. EDIT: aby som citatela viac zmiatol, narazam na prislevky z threadu o GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Proc se nedaj barvit barvama na vlasi novice?? Bude quest na barveni obleceni podle cisel ??? Prosim slo by umožnit nechat barvit novice mam 1 a chci nobem zustat prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Proc se nedaj barvit barvama na vlasi novice?? Bude quest na barveni obleceni podle cisel ??? Prosim slo by umožnit nechat barvit novice mam 1 a chci nobem zustat prosim 6856[/snapback]ty nebudes muj favorit ... :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Priest bss Byl bych rad aby i toto kouzlo slo kouzlit ve meste. Vzhledem k minimalnimu mnozstvi pristu a maximalni slozitosti to kouzlo vubec zakouzlit si myslim ze to server nijak zvlast zatezovat nebude. Zda se mi ze ten skil ale nejak blbne. Ma strasne malej dosah a velmi casto misto toho abych ho zakouzlil vyrazim primo k postave na kterou to kouzlim. Domnivam se ze by taky mel menit armor na holy element plosne 3x3 no vypada to jako kdybyho menil jen na 1 policku. Dekuji za vyslyseni. Tesim se na odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Neslo by do podfora Obchod zalozit Topic Mercenaries/ Zoldaci?. Na shaneni tanku na expeni a jinych podobnych veci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 9, 2005 Author Report Share Posted September 9, 2005 BSS bude ve meste povolenej po restartu... opravenej dosah bude mit po upgradu serveru. Neslo by do podfora Obchod zalozit Topic Mercenaries/ Zoldaci?. Na shaneni tanku na expeni a jinych podobnych veci?6913[/snapback] hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.